- 25 Şubat 2025
- 680
- 510
- 18
bi de mesela sat farklı bebek gelişimi farklı hatta göbeği bile farklı haftadaAhahah evet ben de o yuzden hep mesela iki hafta ekliyorum normal ay hesabina ek olarak sjdjjf garanti olsun diye. Ama 6 ya girdigimiz icin cok yakin olmayan ve hafta hesabi anlamayan yasli konu komsu vs gibi insanlara 6 deyip gecicem ben de bu hafta itibariyle
Fertamir. Şaşe şeklinde tadı çok güzelKızlar günaydın, kullandığınız ve memnun kaldığınız demir takviyeleri neler?
Oyyy tekmeci fistik uyutmamis annesini
Aynen oylebi de mesela sat farklı bebek gelişimi farklı hatta göbeği bile farklı haftada
Sidefer kullaniyorum 10 haftaliktan beri canim cok memnunumKızlar günaydın, kullandığınız ve memnun kaldığınız demir takviyeleri neler?
YouTube dan bakıyorum detaylı ultrason görüntülerine. Bende böyle görecek miyim diye çok merak ediyorumbiz senle birebir aynı şeyleri yaşıyoruz, büyüme atağındayız bence yine
aynı şekilde bulantılar bitmişti ama bu salak çilek sabah evden cıkmadan parfüm sıktı ve onun kokusundan 10 dakikada bir istifra ediyor
ay detaylı harika bişey ya otur bebonun bütün surat ifadelerini izle yani. yüzünü ekşitiyor, ağzını açıp kapatıyor kaşlarını çatıyor. ahhhh harikaydı onu izlemek ya 1 haftan kalmış hadi iyisin
Ya evet bende tekmelerini hissettiğimden beri doktora gitme meselesi o kadar umrumda olmuyor. cünkü iyi olduğunu biliyorum çok şükürYouTube dan bakıyorum detaylı ultrason görüntülerine. Bende böyle görecek miyim diye çok merak ediyorumMuayenelerde eskiden 1 hafta beklemek bile zordu ama artık sürekli tekmelediği için daha rahat bekliyorum. Yine de tam 1 ay bekleyemem tabi. Benim ki de şuan 19+1 aslında ama ultrasona göre 10 gün kadar önden gidiyor. Her muayene de büyümesini takip etmek çok güzel bir duygu. Benim bel ağrısı da hala geçmedi. Annen bu işi biliyor
Ayy hadi güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz. Her muayenede biraz daha büyümüş görmek çok güzel bir duygu. Haberdar at bizi deOyyy tekmeci fistik uyutmamis annesiniyerim sizi
Cok sagol canim yoldayim su an, 14.00 randevum
teşekkür ederim kuzum :)Fertamir. Şaşe şeklinde tadı çok güzel
3 haftada bir gidiyorum. Birde muayene sonrası 10. gün kontrol muayenesine çağırıyor. Ama ben her ihtimale karşı devlet hastanesine de ayda bir gidiyorum. Devlettede takipli hasta olayım ne olur ne olmaz. Rabbım bir aksilik yaşatmasın hicbirimize inşallah. Bazen saçma sapan düşüncelere kapılıyorum. Allah korusun mesela erken doğum olsa devlete mi özele mi gitmek lazım? Hangisi daha iyi olur? Bir b planı olmalı diye düşünüyorum. Eğitim ve Araştırma Hastaneleri böyle durumlarda daha güvenilir gibi geliyor bana. Yine de emin olamıyorum.Ya evet bende tekmelerini hissettiğimden beri doktora gitme meselesi o kadar umrumda olmuyor. cünkü iyi olduğunu biliyorum çok şükür
önceden hissetmediğimiz için acaba hala kalbi atıyor mu acaba iyi mi diye evham yapıyorduk ama şükür onu bertaraf ettikaylık gidiyorum ben uzun zamandır. sen iki haftada mı gidiyorsun
Detaylımı vardı canm normal kontrolmü ben kaçırdım sebin kaç haftalıktıOyyy tekmeci fistik uyutmamis annesiniyerim sizi
Cok sagol canim yoldayim su an, 14.00 randevum
teşekkür ederim kuzum :)Sidefer kullaniyorum 10 haftaliktan beri canim cok memnunum
Erken doğum konusunu hiç aklımıza getirmeyelim ya bi ara bende o mevzuya tutuldum ama böyle de gün geçmiyor. Saçma sapan düşünceler geldiğnde kış kış deyip yolumuza devam etcez3 haftada bir gidiyorum. Birde muayene sonrası 10. gün kontrol muayenesine çağırıyor. Ama ben her ihtimale karşı devlet hastanesine de ayda bir gidiyorum. Devlettede takipli hasta olayım ne olur ne olmaz. Rabbım bir aksilik yaşatmasın hicbirimize inşallah. Bazen saçma sapan düşüncelere kapılıyorum. Allah korusun mesela erken doğum olsa devlete mi özele mi gitmek lazım? Hangisi daha iyi olur? Bir b planı olmalı diye düşünüyorum. Eğitim ve Araştırma Hastaneleri böyle durumlarda daha güvenilir gibi geliyor bana. Yine de emin olamıyorum.
Her gün bir kahveden hiçbir şey olmaz :) günlük kafein alımının sınırları hamileler için 200 mg, eğer iced latte içiyorsan içinde yaklaşık 100 mg kafein bulunuyor diye biliyorum, bir shot espresso = 100 mg olması lazımKızlar soğuk kahveyi her gün tüketmenin bir zararı var mıdır,normal Türk kahvesi içmek istemiyorum en azından süt var diye bunu tercih ediyorum ama her gün içmeye başladım, bir şey işime geliyorsa abartmayı çok severimama bir endişelenmedim değil.
Her gün bir kahveden hiçbir şey olmaz :) günlük kafein alımının sınırları hamileler için 200 mg, eğer iced latte içiyorsan içinde yaklaşık 100 mg kafein bulunuyor diye biliyorum, bir shot espresso = 100 mg olması lazım
Ya ben hergun Türk kahvesi içiyorum iki kez bazen üç . İcmemelimiyim . Çayda çok severimEvde granül kahveden yaptığım için ne kadar mg kahve gidiyor onu bilmiyorum ama bol sütle yapıp yanına bitter çikolata yiyorum,doktorum bitter çikolatayı sağlıklı atıştırmalık olarak söylemişti.Bir şey olacağını sanmıyorum da abartınca işte içim gıcıklanıyor
Amaninn zararlı kızz kafein bebeğe iyi değil. tansiyon için de iyi değil içme o kadarYa ben hergun Türk kahvesi içiyorum iki kez bazen üç . İcmemelimiyim . Çayda çok severim
Ben de kahve çok severim. Büyük marketlerde nescafenin kafeinsiz olanı var. Ondan aldım rahat rahat içiyorum tavsiye ederimEvde granül kahveden yaptığım için ne kadar mg kahve gidiyor onu bilmiyorum ama bol sütle yapıp yanına bitter çikolata yiyorum,doktorum bitter çikolatayı sağlıklı atıştırmalık olarak söylemişti.Bir şey olacağını sanmıyorum da abartınca işte içim gıcıklanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?