Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Yaaa tombiş paşamm benim plesanta da arkadaymış allah ne verdiyse hissediyorum da tabi o uykudan uyandıran tekmeleri aşıırı merak ediyorum o günler geldiğinde tekrar bi değerlendirme yaparız dhdjd

Yaaa tombiş paşamm benim plesanta da arkadaymış allah ne verdiyse hissediyorum da tabi o uykudan uyandıran tekmeleri aşıırı merak ediyorum o günler geldiğinde tekrar bi değerlendirme yaparız dhdjd
Anam canimiz da tatli ya napariz bilmem oyyy minnoslarimiz gecen hamile olan bir arkadasimla da konustuk, zaten geceleri agridan uyuyamadigim icin tekmeleri sorun olmuyor dedi shdjdj

Anam canimiz da tatli ya napariz bilmem oyyy minnoslarimiz gecen hamile olan bir arkadasimla da konustuk, zaten geceleri agridan uyuyamadigim icin tekmeleri sorun olmuyor dedi shdjdj
Yaa artık napalım kaderimizde var yaşayacağız öyle veya böyle dhdjd sağlıkla o günlere gelelim de varsın vurup tekmelensinler ahh analıkkk

Ayy inşallah canım valla pıt pıt balon batmıyor sanki karnımda aradaa karnıma içten biri su fışkırtırıyor gibi bi his oluyor beniştir diye yorumluyorum hepsinii ama şu tekme olayını bende merak etmiyor değilim

Yani normal zamandan daha farklı şeyler hissediyosan içinde ve bu hissiyat düzenliyse aynı şekilde bebiştir o canım dedim ya bende başlarda anlamadım ne oluyor diye, tecrübesiz olunca kestiremiyosun. Baktım zamanla sıklaşıyor hep aynı düzende aynı hissiyatları yaşıyorum bu kadar da gaz olamaz dedim yani Allaha şükür gittikçe de artan oranla hissediyorum hep kuzucuğumu, her gün hissedelim dolu dolu varlıklarını

Evet oldu vallahi ağrıdan tansiyonum düştü gaz sancısıydi galiba biraz da kabızlık vardı
Ya benim çok kötüydü ağlattı beni hareket edemedim. Doktora gittik lağma yaptı gazdandır diye ama sonuc vermedi serum yedim sabaha etkisi geçti serumun yine aynı oldu. Crp değerim 35 çıktı, bir de 54 mm miyom çıktı ondan olabilir dediler. Yarın tam bir hafta olacak bu ağrıyı çekeli dün geçti ağrım tam anlamıyla. İnşallah bir daha olmaz aynısı çok kötüydü

Kuzum dun meraktan doktora sordum 20 saat uyuyorlarmis su an, 4 saat max uyaniklar dedi dun muayenede bi iki kez uyuyakaldi benim tombik ansizin takla atarken sizdi doktor da guldu yenidoganken de bu kadar cok uyuyacaklar dedi dedim ins hocam
Bu bilgi için çok teşekkürler kuzum ya bende merak ediyordm ne sıklıkla duymak sağlıklı diye çünkü bir yerde son haftalarda 1 saatte 10 hareket saymak gbi birşey okumştm

Gece uykularım neredeyse hiç yok. Bir de gece ayağıma giren kramp sabahı zor ettim

Kızlarr yaa yoğun burun tıkanıklığı yaşayan varmı ve genzime akıyor özellikle sabahları bakgam yapıyor bazen hafif kan geliyor ağzımdan ama bu iki kez falan oldu normal mii ya
Benim hep burnum tıkalı ve içi kanlı hep . Gebelikten diye düşündüm

Bu bilgi için çok teşekkürler kuzum ya bende merak ediyordm ne sıklıkla duymak sağlıklı diye çünkü bir yerde son haftalarda 1 saatte 10 hareket saymak gbi birşey okumştm
Benim su an gunduzleri genelde hic hissetmiyorum is guc derken hele, aksamlari yemek sonrasi azicik uzaninca basliyor bir de bazen gunduz arabada yan koltukta bir sey yapmadan oturursam hissediyorum o yuzden daha takilmamiz gerekmiyor anladigim kadariyla doktorun demesinden de, son haftalar evet ama saymamiz gerekiyormus dedigin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…