- 18 Şubat 2025
- 449
- 626
- 18
Yaaa tombiş paşammbende hala balon patlama pitpit eko, bilemedin kayma boyutundaaramiza plasentamiz girdi oglumla dun perinatolog iri olmasa onu da anlamazdin henuz dedi ahhddjdjd, oglum sagolsun 17-18 den beri annemmmmburdayim diyor elinden geldigince sjdjdjfj. Sizinki kadar net tekmeleri meraktayim ama bak annem diyor ki simdi hevesleniyorsun, uykularindan vurmasinin aicsiyla uyaninca30.haftadan sonra bakalim ayni pozitiflikte olucak misin
Anam canimiz da tatli yaYaaa tombiş paşammbenim plesanta da arkadaymış allah ne verdiyse hissediyorum da tabi o uykudan uyandıran tekmeleri aşıırı merak ediyorum o günler geldiğinde tekrar bi değerlendirme yaparız dhdjd
Yaa artık napalım kaderimizde var yaşayacağız öyle veya böyle dhdjd sağlıkla o günlere gelelim de varsın vurup tekmelensinler ahh analıkkkAnam canimiz da tatli yanapariz bilmem oyyy minnoslarimiz gecen hamile olan bir arkadasimla da konustuk, zaten geceleri agridan uyuyamadigim icin tekmeleri sorun olmuyor dedi shdjdj
Insallah o gunleri de gorelim hepimizYaa artık napalım kaderimizde var yaşayacağız öyle veya böyle dhdjd sağlıkla o günlere gelelim de varsın vurup tekmelensinler ahh analıkkk
İnşallahInsallah o gunleri de gorelim hepimiz
Hiç sormadım mevcut olan gerilemesin mantığındaydim hep 11 inde randevum o zaman sorarımAnladım canım, peki uzadı mı rahim ağzı serklajdan sonra yoksa sabit mi kalıyor? Araştırmaya korktum resmen
Ayy neresi ağrıyomuş simoşAnam canimiz da tatli yanapariz bilmem oyyy minnoslarimiz gecen hamile olan bir arkadasimla da konustuk, zaten geceleri agridan uyuyamadigim icin tekmeleri sorun olmuyor dedi shdjdj
Sirtim belim kuyruk sokumum artik uyustu diyorduAyy neresi ağrıyomuş simoş
Karnı da ağrıyomuş mu acaba halâSirtim belim kuyruk sokumum artik uyustu diyordubir de hic nefes alamiyor 30-32 den beri o yuzden oturur pozisyonda uzaniyormus yatakta uyumak denirse iste
Ondan bahsetmedi hic asko, ben de sormamisim. Buyume agrisi gibi mi diyorsunKarnı da ağrıyomuş mu acaba halâ
Ayy inşallah canım valla pıt pıt balon batmıyor sanki karnımdaHahaha yerim yaaanee 20 saat miiii bende diyorum hiç uyumuyo napacam ben bu kızla yandım diye anaları kurban olsun onlara oyy doğduklarında da böyle uyumaları dileğiyle
Daha çok hissedeceksin önümüzdeki günlerde
Yani normal zamandan daha farklı şeyler hissediyosan içinde ve bu hissiyat düzenliyse aynı şekilde bebiştir o canımAyy inşallah canım valla pıt pıt balon batmıyor sanki karnımdaaradaa karnıma içten biri su fışkırtırıyor gibi bi his oluyor beniştir diye yorumluyorum hepsinii ama şu tekme olayını bende merak etmiyor değilim
Şimdi baktım ameliyat öncesi 31 mm yazıyor bugün 39.6 mm ölçülmüş yani uzuyorAnladım canım, peki uzadı mı rahim ağzı serklajdan sonra yoksa sabit mi kalıyor? Araştırmaya korktum resmen
Çok iyi canım maşallahŞimdi baktım ameliyat öncesi 31 mm yazıyor bugün 39.6 mm ölçülmüş yani uzuyor20 haftalık hamilelikte beklenen yaklasik 40 mm
Ya benim çok kötüydü ağlattı beni hareket edemedim. Doktora gittik lağma yaptı gazdandır diye ama sonuc vermedi serum yedim sabaha etkisi geçti serumun yine aynı oldu. Crp değerim 35 çıktı, bir de 54 mm miyom çıktı ondan olabilir dediler. Yarın tam bir hafta olacak bu ağrıyı çekeli dün geçti ağrım tam anlamıyla. İnşallah bir daha olmaz aynısı çok kötüydüEvet oldu vallahi ağrıdan tansiyonum düştü gaz sancısıydi galiba biraz da kabızlık vardı
Bu bilgi için çok teşekkürler kuzum ya bende merak ediyordm ne sıklıkla duymak sağlıklı diye çünkü bir yerde son haftalarda 1 saatte 10 hareket saymak gbi birşey okumştmKuzum dun meraktan doktora sordum 20 saat uyuyorlarmis su an, 4 saat max uyaniklar dedidun muayenede bi iki kez uyuyakaldi benim tombik ansizin takla atarken sizdi doktor da guldu yenidoganken de bu kadar cok uyuyacaklar dedi dedim ins hocam
Benim hep burnum tıkalı ve içi kanlı hep . Gebelikten diye düşündümKızlarr yaa yoğun burun tıkanıklığı yaşayan varmı ve genzime akıyor özellikle sabahları bakgam yapıyor bazen hafif kan geliyor ağzımdan ama bu iki kez falan oldu normal mii ya
Benim su an gunduzleri genelde hic hissetmiyorum is guc derken hele, aksamlari yemek sonrasi azicik uzaninca basliyorBu bilgi için çok teşekkürler kuzum ya bende merak ediyordm ne sıklıkla duymak sağlıklı diye çünkü bir yerde son haftalarda 1 saatte 10 hareket saymak gbi birşey okumştm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?