- 17 Ağustos 2024
- 437
- 284
- 23
- 30
Ben doktor değiştirdim 8 temmuza kaydimm ama sizin haberleri bekliyorumAy kızlar nasıl mutlu oldum nasıl özendim detaylı ultrason haberlerinize. Hepinize çok kalp gönderiyorum. 7 temmuz detaylı ultrasoncu grubumuz son 16 gün
Denerim badem yağıyla da kıllanmam inşBen lierac aldım ama düzenli kullanıyor musun diye sor. hiçççalerjin mi var acaba hindistan cevizine. badem yağı dene evde varsa o da iyi diyorlar
Evet oldu vallahi ağrıdan tansiyonum düştü gaz sancısıydi galiba biraz da kabızlık vardıKızlar selam, yarın 20. Haftama gireceğim ve iki üç gündür karnımda inanılmaz bir ağrı var böyle gaz ağrısı mı gibi mi diyeyim değişik. Sizin de 20. Haftanız da böyle bir ağrı oldu mu ?
Peki ağrılardan sonra göbeğinde bi büyüme gözlemledin mi? benim çok ağrı olduğu zamanlarda göbüş ufak ufak büyümüş oluyor.
Ağrılarım da hep var bu arada gece dönemiyorum bile yatakta
Oyy hızlıca büyür şimdi 20ye gelene kadarŞekerim benim göbek böyle oldu,18.haftamdayım.Görenler göbeğimi anlıyor ,sanki biraz bu hafta daha da büyüdü.Yemek yedikçe de şişiyorBu arada ben de dönerken çok ağrı çektim,kalkarken filan da öyle çok ağrılıydı.
domates , hamur işi , baharatlı yiyecek vs çok tüketmemek gerekiyor muş , uyumadan 2,3 saat öncesine kadar yemek yemeyi de kesmek gerekiyormuş. Doktorum söylemiştiKızlar bende mide yanması başladı. Bu durumu yaşayanlar varsa ne yapabiliriz tavsiye verir misiniz. Ne yesem ne içsem geçer. Cumartesi randevum var o zamana kadar napacam bilmiyorum
Yaa ben de 18 haftalığım sabah daha küçük gün ortasında aynı sizinki gibi oluyor ve geceleri dönerken benim de karnım acıyor rahatsız bir his oluyor. Normal mi yani buŞekerim benim göbek böyle oldu,18.haftamdayım.Görenler göbeğimi anlıyor ,sanki biraz bu hafta daha da büyüdü.Yemek yedikçe de şişiyorBu arada ben de dönerken çok ağrı çektim,kalkarken filan da öyle çok ağrılıydı.
Benim tek sıkıntım baharat. Çok acı yemekler yediğim için oluyır demek kidomates , hamur işi , baharatlı yiyecek vs çok tüketmemek gerekiyor muş , uyumadan 2,3 saat öncesine kadar yemek yemeyi de kesmek gerekiyormuş. Doktorum söylemişti
Oyy hızlıca büyür şimdi 20ye gelene kadarondan ağrımış demek ki
Yaa ben de 18 haftalığım sabah daha küçük gün ortasında aynı sizinki gibi oluyor ve geceleri dönerken benim de karnım acıyor rahatsız bir his oluyor. Normal mi yani bu
canımm maşallah çok sevindim herşeyin güzel olmasına ayy çok tatlıGeldim kizlartesekkur ederim sordugunuz icin anca yazabiliyorum
Cok sukur her sey cok guzel gecti, her seyi olmasi gerektigince elhamdulillahoglusum azicik nazlandi yuzunu gostermekte, elini cekmek bilmedi. Doktor nazli bir oglan bu ama benden kacamadi diyor doktor taktaktak gobegime vurup rahatsiz ediyor, iki sn goruyoruz hooop arkasini donuyor paşam gelisimi boyu kgsu herseyi sukur iyi gayet
Darisi detayliya girmeyenlerinizin basina insallahsaglikla kucaklarimiza almak nasip olsun insallah
Komando Alya diyorum bende uçuyor kaçıyor içerdeKızlar daha bir kaç gün önce bebişin hareketlerini hissedemiyorum diye üzülüyordum burada, sen misin üzülen anneciğim dedi ve maşallah bebeğim kung fu panda çıktıay çok komik bu minnoşlar ya
Sagol poncigimmm seninki de cok guzel gececek tabikicanımm maşallah çok sevindim herşeyin güzel olmasına ayy çok tatlıben de sabırsızlanıyorum detaylı için haftaya cuma benim
bugün mü başladı ? Benden 5 gün ileridesin saymaya başlıyorum bugünKızlar daha bir kaç gün önce bebişin hareketlerini hissedemiyorum diye üzülüyordum burada, sen misin üzülen anneciğim dedi ve maşallah bebeğim kung fu panda çıktıay çok komik bu minnoşlar ya
Tabi acı daha çok etkilerBenim tek sıkıntım baharat. Çok acı yemekler yediğim için oluyır demek ki
bugün mü başladı ? Benden 5 gün ileridesin saymaya başlıyorum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?