Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlarr yaa yoğun burun tıkanıklığı yaşayan varmı ve genzime akıyor özellikle sabahları bakgam yapıyor bazen hafif kan geliyor ağzımdan ama bu iki kez falan oldu normal mii ya
Transferden beri burnum kaniyor kupkuru hep nefes alamiyorum asla artik sikayet bile etmiyorum tuzlu su uygguluyorum biraz ferahlatiyor. Bir de geceler breath right takip uyuyorum burnuma

Kızlarr yaa yoğun burun tıkanıklığı yaşayan varmı ve genzime akıyor özellikle sabahları bakgam yapıyor bazen hafif kan geliyor ağzımdan ama bu iki kez falan oldu normal mii ya
Benim de ilk haftalardan beri böyle, doktorum hamilelikte normal demişti hatta bi adı bile varmış galiba

Merak insanı uyutmuyor)Anlayanlar yorum yapa bilirmi acaba? Cinsiyeti nedir acaba?11hafta 6günlük burada

Eklentiler

• IMG_9290.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_9292.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 56
Selamm kızlar ben geldim. Herkesin keyifler iyi görünüyor detaylıları da atlatmışsınız keyifler iyi. Ben de biraz daha büyüsün bebişim diye 4 Temmuza almıştım detaylı randevumu bu Cumayı iple çekiyorum. Bu hafta sağlık ocağında ilk aşımı oldum bir gün ateş yüksekliği yaptı malesef parol içmek zorunda kaldım ama kolumun ağrısı daha geçmedi. Bu arada kızlar benim de karında sertleşme, belden kuyruk sokumuna giren ağrılarım oluyor bu hafta sırf bunun için yine doktora gittim hemen rahim ağzına baktı doktor. Galiba karın ağrısı ve sancı olunca açıklık olabiliyormuş ama şükür benim 5 cm çıktı normal dedi. Magnezyuma ve progestana devam ediyorum ben yine progestan miyomum olduğu için kasılmayı önlesin diye veriliyormuş. Burun tıkanıklığı zaten bende en başından beri geçmedi devam ediyor. Hepimiz aynı şikayetleri yaşıyoruz, gelip okudukça rahatlıyorum bu grubu seviyorum

Benim hep burnum tıkalı ve içi kanlı hep . Gebelikten diye düşündüm

Transferden beri burnum kaniyor kupkuru hep nefes alamiyorum asla artik sikayet bile etmiyorum tuzlu su uygguluyorum biraz ferahlatiyor. Bir de geceler breath right takip uyuyorum burnuma
Benim de ilk haftalardan beri böyle, doktorum hamilelikte normal demişti hatta bi adı bile varmış galiba
Ayy bendede baştan beri var ama zaman geçtikçe dahada tıkanıyor sankii burun akıntım olmuyor o yüzden çzellikle geçeleri geniz akıntım oluyor sanırım sabah kalktığımda tıkalı oluyorum oda bi kaç kez kan gelince tedirgin oldumm bunuda normal olarak kabul editoruz ozaman teşekkürler kızlarrr

Geçmiş olsun ben de daha detaylıya gitmedim 7 si haftası gidicem çok da hevesli değilim her girene kötü bir ihtimal söyleyip olabilir de ama olmayabilir de diyip gönderiyorlarmış.

Canım benim haftalardır böyle içi hep kanamış oluyor hem burnum hem boğazım kupkuru kuru bir şehirde yaşıyorum bu yüzden geçmiyor bence normaldir ama doktora her şeyi söylemek gerekiyor tabii ki

Kızlar ben bugün oğluşumu gördüm hareketleri çok tatlıydı yaaa. Kollar bacaklar
Demir hapına daha yeni başlıyorum.
Damarlarda çentiklenme hala var coraspirine devam edeceğim.
Progestanı kesti, 4.5 ayın sonunda ilişki yasağımız kalktı
Son haftalarda çok hızlı kilo alımına başladım. 18. Hafta 5 kilo oldu yaklaşık.
Birde aşıları vurulmamı tavsiye etti. İlk dozu şimdilerde vurul ikinci dozda 25. Haftadan sonra dedi.
Sizler aşı konusunda ne yapacaksınız?

Benim hep burnum tıkalı ve içi kanlı hep . Gebelikten diye düşündüm
benim de hep tıkalı ve içi kan dolu malesef özellikle gece grip olmuşum gibi tamamen kapalı burnum ama ağzımdan kan gelmesi olmadı hiç

ateş ölçer ne kullanıyorsunuz kızlar aşı zamanım geldiği için ben de alıcam eve lazım olur

Geçmiş olsun ben de daha detaylıya gitmedim 7 si haftası gidicem çok da hevesli değilim her girene kötü bir ihtimal söyleyip olabilir de ama olmayabilir de diyip gönderiyorlarmış.
Teşekkür ederim İnşallah ondan da içimiz rahatlamış şekilde döneriz. Biz çok heveslendik eşimle konuşuyoruz sürekli ikimizin karışımı bir bebek nasıl olacak en çok kime benzeyecek yüzünü görcez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…