Transferden beri burnum kaniyor kupkuru hep nefes alamiyorum aslaKızlarr yaa yoğun burun tıkanıklığı yaşayan varmı ve genzime akıyor özellikle sabahları bakgam yapıyor bazen hafif kan geliyor ağzımdan ama bu iki kez falan oldu normal mii ya
Benim de ilk haftalardan beri böyle, doktorum hamilelikte normal demişti hatta bi adı bile varmış galibaKızlarr yaa yoğun burun tıkanıklığı yaşayan varmı ve genzime akıyor özellikle sabahları bakgam yapıyor bazen hafif kan geliyor ağzımdan ama bu iki kez falan oldu normal mii ya
Erkeğe benzettim ben . Tahmini yorum benimki . Chptye atin ne diyecekMerak insanı uyutmuyor)Anlayanlar yorum yapa bilirmi acaba? Cinsiyeti nedir acaba?11hafta 6günlük burada
Chatgpt israrla erkek diyor. Acaba doğruluk oranı nedir yapay zekanın?Erkeğe benzettim ben . Tahmini yorum benimki . Chptye atin ne diyecek
Bende de var gebelikten oluyor o doğurunca geçiyorKızlarr yaa yoğun burun tıkanıklığı yaşayan varmı ve genzime akıyor özellikle sabahları bakgam yapıyor bazen hafif kan geliyor ağzımdan ama bu iki kez falan oldu normal mii ya
0Chatgpt israrla erkek diyor. Acaba doğruluk oranı nedir yapay zekanın?
Benim hep burnum tıkalı ve içi kanlı hep . Gebelikten diye düşündüm
Transferden beri burnum kaniyor kupkuru hep nefes alamiyorum aslaartik sikayet bile etmiyorum tuzlu su uygguluyorum biraz ferahlatiyor. Bir de geceler breath right takip uyuyorum burnuma
Ayy bendede baştan beri var ama zaman geçtikçe dahada tıkanıyor sankiiBenim de ilk haftalardan beri böyle, doktorum hamilelikte normal demişti hatta bi adı bile varmış galiba
Geçmiş olsunSelamm kızlar ben geldim. Herkesin keyifler iyi görünüyor detaylıları da atlatmışsınız keyifler iyi. Ben de biraz daha büyüsün bebişim diye 4 Temmuza almıştım detaylı randevumu bu Cumayı iple çekiyorum. Bu hafta sağlık ocağında ilk aşımı oldum bir gün ateş yüksekliği yaptı malesef parol içmek zorunda kaldım ama kolumun ağrısı daha geçmedi. Bu arada kızlar benim de karında sertleşme, belden kuyruk sokumuna giren ağrılarım oluyor bu hafta sırf bunun için yine doktora gittim hemen rahim ağzına baktı doktor. Galiba karın ağrısı ve sancı olunca açıklık olabiliyormuş ama şükür benim 5 cm çıktı normal dedi. Magnezyuma ve progestana devam ediyorum ben yine progestan miyomum olduğu için kasılmayı önlesin diye veriliyormuş. Burun tıkanıklığı zaten bende en başından beri geçmedi devam ediyor. Hepimiz aynı şikayetleri yaşıyoruz, gelip okudukça rahatlıyorum bu grubu seviyorum
Canım benim haftalardır böyle içi hep kanamış oluyor hem burnum hem boğazım kupkuru kuru bir şehirde yaşıyorum bu yüzden geçmiyor bence normaldir ama doktora her şeyi söylemek gerekiyor tabii kiKızlarr yaa yoğun burun tıkanıklığı yaşayan varmı ve genzime akıyor özellikle sabahları bakgam yapıyor bazen hafif kan geliyor ağzımdan ama bu iki kez falan oldu normal mii ya
Acı biber turşusuKızlar bu kabızlıga çözüm bulan var mı ya … sanki yediklerimin %10 unu çıkarabiliyorum gibi ve sürekli şişim.. 8 temmuzda doktor randevum var , o zaman soracağım ilaç değişimi için . Sizde durumlar nasıl
Ahh bir de mis gibi kokladığını düşün sarhoş oluyorsunBence uykularinda da anlik uyanip iki durtuyorlar bizi geri siziyorlarof cok sekerler beeee allahim erimemek mumkun degil
Gittiğimde soracağjmmya benm boğazımdan gelince korktum birazCanım benim haftalardır böyle içi hep kanamış oluyor hem burnum hem boğazım kupkuru kuru bir şehirde yaşıyorum bu yüzden geçmiyor bence normaldir ama doktora her şeyi söylemek gerekiyor tabii ki
Kızlarr yaa yoğun burun tıkanıklığı yaşayan varmı ve genzime akıyor özellikle sabahları bakgam yapıyor bazen hafif kan geliyor ağzımdan ama bu iki kez falan oldu normal mii ya
benim de hep tıkalı ve içi kan dolu malesef özellikle gece grip olmuşum gibi tamamen kapalı burnum ama ağzımdan kan gelmesi olmadı hiçBenim hep burnum tıkalı ve içi kanlı hep . Gebelikten diye düşündüm
Teşekkür ederimGeçmiş olsunben de daha detaylıya gitmedim 7 si haftası gidicem çok da hevesli değilim her girene kötü bir ihtimal söyleyip olabilir de ama olmayabilir de diyip gönderiyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?