Ne güzel bende o aşamaya gelmek istiyorum hemenYaa kızlar önceden hafif hafif pıt pıt yapan bebeğim artık resmen tekmeliyor. Arada pat diye bir tekme geçiriyor anneciğine.
Ben de aynı durumdayım, burnumun içi her daim kanlı :)Canım benim haftalardır böyle içi hep kanamış oluyor hem burnum hem boğazım kupkuru kuru bir şehirde yaşıyorum bu yüzden geçmiyor bence normaldir ama doktora her şeyi söylemek gerekiyor tabii ki
Çentiklenme bende de var ben de ecooirine devam ediyorum. Aşıyı bana da aynsıını dedi dün vuruldum. Boğmacalı yaptırdım. Doktorlarımız aynı şekilde ilerlemiş ikimizde deKızlar ben bugün oğluşumu gördüm hareketleri çok tatlıydı yaaa. Kollar bacaklar
Demir hapına daha yeni başlıyorum.
Damarlarda çentiklenme hala var coraspirine devam edeceğim.
Progestanı kesti, 4.5 ayın sonunda ilişki yasağımız kalktı
Son haftalarda çok hızlı kilo alımına başladım. 18. Hafta 5 kilo oldu yaklaşık.
Birde aşıları vurulmamı tavsiye etti. İlk dozu şimdilerde vurul ikinci dozda 25. Haftadan sonra dedi.
Sizler aşı konusunda ne yapacaksınız?
Hadi bakalım benimde 4 temmuz cuma detaylı ultrasonum. Bizde güzel güzel görelim bebeklerimizi inşallahSelamm kızlar ben geldim. Herkesin keyifler iyi görünüyor detaylıları da atlatmışsınız keyifler iyi. Ben de biraz daha büyüsün bebişim diye 4 Temmuza almıştım detaylı randevumu bu Cumayı iple çekiyorum. Bu hafta sağlık ocağında ilk aşımı oldum bir gün ateş yüksekliği yaptı malesef parol içmek zorunda kaldım ama kolumun ağrısı daha geçmedi. Bu arada kızlar benim de karında sertleşme, belden kuyruk sokumuna giren ağrılarım oluyor bu hafta sırf bunun için yine doktora gittim hemen rahim ağzına baktı doktor. Galiba karın ağrısı ve sancı olunca açıklık olabiliyormuş ama şükür benim 5 cm çıktı normal dedi. Magnezyuma ve progestana devam ediyorum ben yine progestan miyomum olduğu için kasılmayı önlesin diye veriliyormuş. Burun tıkanıklığı zaten bende en başından beri geçmedi devam ediyor. Hepimiz aynı şikayetleri yaşıyoruz, gelip okudukça rahatlıyorum bu grubu seviyorum
Genel belirtileri biliyoruz da doktorum bana bunlar daha net hamile belirtileri aslında demişti. Baş dönmesi bulantı kişiye göre değişiyor bunlar biliniyor ama bu tarz durumlar burun kanaması tıkanması kasık ağrısı reflü daha geneldir aslında pek bilinmiyor ona rağmen demiştiAyy bendede baştan beri var ama zaman geçtikçe dahada tıkanıyor sankiiburun akıntım olmuyor o yüzden çzellikle geçeleri geniz akıntım oluyor sanırım sabah kalktığımda tıkalı oluyorum oda bi kaç kez kan gelince tedirgin oldumm bunuda normal olarak kabul editoruz ozaman teşekkürler kızlarrr
İyii yaa kötü bişey olmasndaa valla ne kadar kendimi dinlemiycem desemde hemen herşeyi kafama takıyorum istemsizce kafamda dönüypGenel belirtileri biliyoruz da doktorum bana bunlar daha net hamile belirtileri aslında demişti. Baş dönmesi bulantı kişiye göre değişiyor bunlar biliniyor ama bu tarz durumlar burun kanaması tıkanması kasık ağrısı reflü daha geneldir aslında pek bilinmiyor ona rağmen demişti
Aynen bende öyle hissettim ama yinede bendemi var acaba diye düşünmeden edemedim içim rahatladııKızlar burun durumu bende de farklı değil sürekli tıkalı ve kanlı
Bende geceleri bright right takıyorum rahat nefes almak için
Gece uyurken kan genize kaçıyor oda tükürünce kanlı çıkıyor korkacak durum yok
Yok yok endişelenme çoğumuzda varAynen bende öyle hissettim ama yinede bendemi var acaba diye düşünmeden edemedim içim rahatladıı
Aynen valla çok iyi oluyorYok yok endişelenme çoğumuzda var
Zaten buraya bakıyorum bende olan şeylerin aynısı sizlerde de var iyi normalmiş diyip oturuyorum yerime
Genelde sırt üstü uzandığımda daha çok hissediyorum benNe güzel bende o aşamaya gelmek istiyorum hemenBenim kızım hafif pıt pıt vuruyor hâlâ. Ben burdayım diyor ama tamda tekmelemiyor.
Benim plasenta rahmin ön tarafına yerleşmiş araştırdığım kadarıyla o da tampon gibi bebek hareketlerini yumuşatıp hissi hafifletiyormuş. Birkaç haftaya güçlenir inşallah.Genelde sırt üstü uzandığımda daha çok hissediyorum ben
Çok acı biber bebeğe zararlı değil miydi ya ben yanlış bi bilgi mi aldım yine :)Acı biber turşusubenim için kesin çözüm.
Bebeğe zararlı değildir ama mideye etkisi olabilir ben dikkat ettiğim halde yanıyor midem.Çok acı biber bebeğe zararlı değil miydi ya ben yanlış bi bilgi mi aldım yine :)
Amin hepimiz sağlıkla alalım kuracağımıza inşallahkızlar selam benim de detaylı ultrason 9 temmuzda. En son benim galiba yaAtlatanları tebrik ederim büyük bir level daha geçtiniz sağ salim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
kızlar selam benim de detaylı ultrason 9 temmuzda. En son benim galiba yaAtlatanları tebrik ederim büyük bir level daha geçtiniz sağ salim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Benimki 21 Temmuz'dakızlar selam benim de detaylı ultrason 9 temmuzda. En son benim galiba yaAtlatanları tebrik ederim büyük bir level daha geçtiniz sağ salim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?