Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar burun durumu bende de farklı değil sürekli tıkalı ve kanlı
Bende geceleri bright right takıyorum rahat nefes almak için
Gece uyurken kan genize kaçıyor oda tükürünce kanlı çıkıyor korkacak durum yok

Çentiklenme bende de var ben de ecooirine devam ediyorum. Aşıyı bana da aynsıını dedi dün vuruldum. Boğmacalı yaptırdım. Doktorlarımız aynı şekilde ilerlemiş ikimizde de ben de tereddüt ediyordum doktor hiç bi mahsuru yok yaptırmanda dedi en azından içimiz rahat olur dedi. Hafif sızı var bende yan etki yapmadı şükür.

Hadi bakalım benimde 4 temmuz cuma detaylı ultrasonum. Bizde güzel güzel görelim bebeklerimizi inşallah

Genel belirtileri biliyoruz da doktorum bana bunlar daha net hamile belirtileri aslında demişti. Baş dönmesi bulantı kişiye göre değişiyor bunlar biliniyor ama bu tarz durumlar burun kanaması tıkanması kasık ağrısı reflü daha geneldir aslında pek bilinmiyor ona rağmen demişti

İyii yaa kötü bişey olmasndaa valla ne kadar kendimi dinlemiycem desemde hemen herşeyi kafama takıyorum istemsizce kafamda dönüyp

Aynen bende öyle hissettim ama yinede bendemi var acaba diye düşünmeden edemedim içim rahatladıı

Genelde sırt üstü uzandığımda daha çok hissediyorum ben
Benim plasenta rahmin ön tarafına yerleşmiş araştırdığım kadarıyla o da tampon gibi bebek hareketlerini yumuşatıp hissi hafifletiyormuş. Birkaç haftaya güçlenir inşallah.

İyi akşamlar kızlar aşıları ne yaptınız boğmaca ve tetanoz aynı bir dedi ebe tetenozlarimi tamamladim işe girişte dedim bı 5 10 yıl yapilmicak dedim doktoruna danış dedi

kızlar selam benim de detaylı ultrason 9 temmuzda. En son benim galiba ya Atlatanları tebrik ederim büyük bir level daha geçtiniz sağ salim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Amin hepimiz sağlıkla alalım kuracağımıza inşallah Yok yok en sona ben kalıyorum 23.07 de daha çok var

kızlar selam benim de detaylı ultrason 9 temmuzda. En son benim galiba ya Atlatanları tebrik ederim büyük bir level daha geçtiniz sağ salim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz

Yok yok senden sonra olanlarımız da var mesela benim 18inde daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…