Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Benim de çok ağrı yapıyor ya, ben cırtından çıkarıp sadece karnıma destek koyuyorum daha iyi oluyo gibi geldi. Diğer parçayı da bacak arama koyuyorum 😂
Ay arkadaşlar teşekkür ederim, vallahi anormallik benim vücudumda sanıyordum. Yorumlar hep iyi olunca “acaba yanlış mı kullanılıyorum yanlış yere mi koyuyorum” şüphesine bile düştüm ve araştırdım. Gece bel ağrısına uyanıyordum, tutuluyordum hatta 🤣 yere atıyordum o sinirle. Bazen onu bile kendim yapamayıp eşimi uyandırıyordum “AL ŞUNU” diye. Ara ara yine denedim ama yok, bizden olmayacak 😂

selam kızlar, öncelikle herkese geçmiş olsun. mesajlarınızı okuyunca ben de dahiliyeden randevu aldım yarın için. Benim de benzer ağrılarım var bir süredir çünkü. Gitmişken idrar vs de baktırırım, bir sonraki kadın doğum randevum Ağustos sonlarına doğru çünkü.
Size bir sorum daha olacak, ben şimdi sol tarafıma dönüp yatmaya zorluyorum kendimi ama @cilekcanavari nin dediği gibi üstümden tır geçmiş gibi uyanıyorum. Sırtım aşırı ağrıyor böyle uyunca. E-bebekten şu meşhur destek yastığı aldım, fotoğrafını da ekliyorum ama bana iyi gelmedi. Siz hangi yastığı kullanıyorsunuz? Bana alternatif iyi bir yastık önerebilir misiniz? Zaten havalar sıcak bir de üstüne ağrılar eklenince çok zor gerçekten
Ben bunu aldım valla aşırı rahat çok memnunum hatta kendi şubesinden 900e aldım sitesinde 800mus şimdi gördüm

Selamlar kızlar,her hafta hatta her gün farklı bir ağrı ve farklı bir duruma alışmak hamilelikte çok zormuş.Allahtan 3.trimester yaza denk gelmedi daha da kötü olurduk herhalde diye düşünüyorum.22.haftamdayım çok fazla akıntım olmaya başladı,beyaz renkte ve şeffaf renkte,bazı günler ikindin ve akşam üstü de mide bulantım oluyor.Sizin bu haftalar nasıldı kızlar ,bunlar normal mi gene bir idrar enfeksiyonu filan mı oldum😣

Günaydın kızlarr🌺
Nasılsınız bakalım bugün?
Ben sabah sabah kız elbiselerinde kayboldumm allahım o kadar güzel şeyler var ki hepsini almak istiyorum 🥹
Kizlar icin secenek gercekten cok fazla, cok sirin seyler var. Benim ikinci kizim olacak o yuzden cok masraf yapmayacagim 😄 ilkinde almadigim bir kac sey var onlari almayi dusunuyorum.

Kizlar icin secenek gercekten cok fazla, cok sirin seyler var. Benim ikinci kizim olacak o yuzden cok masraf yapmayacagim 😄 ilkinde almadigim bir kac sey var onlari almayi dusunuyorum.
Katlanır olanlara baktım ben de ama yorumlarda sıcak su koyunca kendinden katlanıp suyun döküldüğünü yazanlar olmuş o yüzden çok kararsız kaldım ben de.

Selamlar kızlar,her hafta hatta her gün farklı bir ağrı ve farklı bir duruma alışmak hamilelikte çok zormuş.Allahtan 3.trimester yaza denk gelmedi daha da kötü olurduk herhalde diye düşünüyorum.22.haftamdayım çok fazla akıntım olmaya başladı,beyaz renkte ve şeffaf renkte,bazı günler ikindin ve akşam üstü de mide bulantım oluyor.Sizin bu haftalar nasıldı kızlar ,bunlar normal mi gene bir idrar enfeksiyonu filan mı oldum😣
Benim de akıntım var, akıntı normal demişti doktorum sarıya dönmedikçe sorun yok. Ama mide bulantım olmuyor onu bilemedim. Ben vişne kompostosu yapıyorum bu arada az şekerli idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor haberin olsun

Katlanır olanlara baktım ben de ama yorumlarda sıcak su koyunca kendinden katlanıp suyun döküldüğünü yazanlar olmuş o yüzden çok kararsız kaldım ben de.
Ben katlanır set aldım denedim de hiç bi sorun olmaz bence. Gayet sert çünkü şık diye kapanmıyo ufak bir yüklenmede. Bebişi çok rahat taşır. Sıcak demişler de bebeği kaynar suya sokmıcaz sonuçta belli bi derecesi var el yakmayan ısı o kapkalın silikonu yumuşatmaz. Bence içiniz rahat olsun. Ben şöyle düşündüm zaten ilk aylar onda yıkanacak sonra durmaz ki küvette vantuzlu oturanlardan alırım ya da kucağımda yıkarım diye düşündüm 4 5 aydan sonra. Boşa çok paralar vermeye gerek yok. Hem yer kaplamıyor 😍

Yok yavrucum sadece sağ tarafa yatmak yasak hep sola yatılacak, bol su, protein sınırlı tüketilecek. Paketli gıdalar falan yasak. Diyet gibi yani. Öyle ilaç milaç verilmedi şuan kendi doktorum böbreğin genişleme durumunu inceleyecek, 2-3 cm daha genişlerse mıçtığımın resmidir :(
Allah korusun canım benim sen drun dediklerine uy inşallah atlatacaksin neler atlattın az kaldı sabır biraz daha 💕😘

Arkadaşlar bebek karında yukarı çıkarken çok kasık ağrısı yaşayan oldu mu sertleşme vs

Kızlar daha önce doğum yapanlar ya da bilgisi olanlar, doktorumuzla tahmini doğum tarihi, doğum şekli vs ne zaman konuşuyoruz. Planlama nasıl ve ne zaman yapılıyor?

Selam kızlar. Ben aşımı oldum. Doktor kontrolüme gittim. Çok şükür bebeğimin gelişimi iyi. Suyu için olumlu konuştu. Biz doktorlar isteriz ki bebeğin suyu bol olsun. O yüzden senin suyun için biraz olumsuz konuşmuşlar ama seninki de yetersiz değil dedi. Takip ederiz dedi. Havuç suyu tarzı şeylerin suyu arttırdığına dair bilimsel bir kanıt yok. Öyle olsa herkese bol bol su iç, havuç suyu tüket deriz dedi. Şimdilik haberler böyle bende ☺️

Selam kızlar. Ben aşımı oldum. Doktor kontrolüme gittim. Çok şükür bebeğimin gelişimi iyi. Suyu için olumlu konuştu. Biz doktorlar isteriz ki bebeğin suyu bol olsun. O yüzden senin suyun için biraz olumsuz konuşmuşlar ama seninki de yetersiz değil dedi. Takip ederiz dedi. Havuç suyu tarzı şeylerin suyu arttırdığına dair bilimsel bir kanıt yok. Öyle olsa herkese bol bol su iç, havuç suyu tüket deriz dedi. Şimdilik haberler böyle bende ☺️
çok sevindim canım sağlıkla pürüzsüz şekilde atlatalım bundan sonrasını, üzme kendini bak suyu da yerindeymiş 🤩

Back
X