Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Ah çilek biz ne kustuk ne kilolalar verdik bende 4 den 5 e geçerken 5 kilo aldım tam bir ay da Türkiye ye denk geldi kusmam geçti derken gözüm dönmüş gibi 2 saatte bir yemek yedim

Ay kızlar inanmıyorum aynı düşüncedeyim resmen ve size soracaktım bir önceki gönderimde sordum hatta abartıyor muyum diye agshakd
Sonuna kadar haklı bir düşünce hiç abartmıyorsun djdjdjd sınırını bilen insan varsa o gelsin de yüzde 90ı bilmediği için haklıyız djfjf

Kizlar merhaba , idrar yolu enfeksiyonu olup , geçirmeyi başaran var mı? Ben 2. Kez oluyorum hamileligimde . Beni korkutuyor, geçiren varsa fikirlerinizi alirim

Kizlar merhaba , idrar yolu enfeksiyonu olup , geçirmeyi başaran var mı? Ben 2. Kez oluyorum hamileligimde . Beni korkutuyor, geçiren varsa fikirlerinizi alirim
Sanırım hiç geçmeyecek hep var . Bence çoğu kişinin haberi olmadan geçiriyor bu süreci belirtileriniz nedir

Sanırım hiç geçmeyecek hep var . Bence çoğu kişinin haberi olmadan geçiriyor bu süreci belirtileriniz nedir
hiç belirtim yoktu, rutin kontrolde çıktı. Antibiyotik kullanmaya başladım mecburen. Antibiyotikten sonra yanma başladi. Şuanda ara ara yanmam oluyor onun disinda bir sey yok. Akintiyi saymıyorum hamileligimin basından beri var….

hayatımda hiç küçük bebek tutmadım ya gözümde bile canlanmadı nasıl yıkıcam tek elle tutup diğer elle şampuan su falan döküyoruz yani doğru mu gebe okulunda daha bu konuya gelmedik bilmiyorum hiç hxkxjhshshd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…