Kuzum ben o 4 kiloyu 1 ayda aldım desem inanır mısın. 5ten 6ya geçerken iştah geldi 1 ay ne istersem yedim içtim. Sonra tanımlayamadığım ağrılar başladı kaburga bölgemde. Safra kesesi ve böbrek cortlamıs, laktoz intoleransı gelişmiş. Yediğim hersey dokunmaya basladı ve simdi mecburiyetten az besleniyorum. 6dan 7ye geçerken 1 kilo bile almamışım. 1 ay yediklerim kâr kaldı yanıma
Ah çilek biz ne kustuk ne kilolalar verdik bende 4 den 5 e geçerken 5 kilo aldım tam bir ay da Türkiye ye denk geldi kusmam geçti derken gözüm dönmüş gibi 2 saatte bir yemek yedim
Kizlar merhaba , idrar yolu enfeksiyonu olup , geçirmeyi başaran var mı? Ben 2. Kez oluyorum hamileligimde . Beni korkutuyor, geçiren varsa fikirlerinizi alirim
Kizlar merhaba , idrar yolu enfeksiyonu olup , geçirmeyi başaran var mı? Ben 2. Kez oluyorum hamileligimde . Beni korkutuyor, geçiren varsa fikirlerinizi alirim
hiç belirtim yoktu, rutin kontrolde çıktı. Antibiyotik kullanmaya başladım mecburen. Antibiyotikten sonra yanma başladi. Şuanda ara ara yanmam oluyor onun disinda bir sey yok. Akintiyi saymıyorum hamileligimin basından beri var….
hayatımda hiç küçük bebek tutmadım ya gözümde bile canlanmadı nasıl yıkıcam tek elle tutup diğer elle şampuan su falan döküyoruz yani doğru mu gebe okulunda daha bu konuya gelmedik bilmiyorum hiç hxkxjhshshd