Bu aralar herseyi hızlandırmak lazım son 1 ay kafam rahat olsun istiyorum ben. Bebişler sürpriz yapıp daha erken gelmek isterse eyvah şu eksik kaldı dememeliyizBizim oda yarın geliyor ama anne yanım yok daha. Bebek arabası da var o kadar. Artık eylül ekim ben yavaş yavaş yapmayı düşünüyorum kalanları. Boş beklemek gözümü korkutuyor. Ben de iki ayrı çanta almak istiyorum yanıma biri bana biri bebise ama son anda valize de dönebilirim daha çok eksiğim var çünkü.
Görümcemin dediğine göre kayınvalidem de benden çok çekiniyor ama ben yine de güvenmiyorum yaAy yok güvenmesem ben de senin gibi yapardım kayınvalidem benden çekinir dediğimi yapar sağolsun. Ona rağmen ben de 1 hafta dedimgğvenmesem napardım bilmem
Aldıysan at kızzz artık kimse elinden alamaz smdndndndBugün hastane pijamamı aldım ahshjs link mink atmam
Noooo atmıcamAldıysan at kızzz artık kimse elinden alamaz smdndndnd
Bebege gore degisir tabi, ama bizde 4, 6 arasi degisiyordu. Oyle gunde 10 15 adet falan kullanmadik yani. Umarim yardimci olmusumdur1 ayda kaç adet bez kullanılıyor hiç fikri olmayanlar da sizden öğrensin
geçmiş olsun canım anladımBenim rahim küçük çift rahimliydim diğeri alındı küçük olana 2 defa histeroskopi yapıldı serklaj da oldum benimki bu sebepten başka türlü bilmiyorum valla
Ya baksana ekimdekiler doğurmaya başlamış, benim doktorum da sebep sunmuyor ya da bir sorun söyleniyor ama hep erken doğum olasılığından bahsediyor sürekli. Beni korkutmak istemeyip hazırlıklı olmamı istiyor muhtemelen. Umarım zamanında gelirler ama erkenden hazırlıklı olmakta da fayda var.Bu aralar herseyi hızlandırmak lazım son 1 ay kafam rahat olsun istiyorum ben. Bebişler sürpriz yapıp daha erken gelmek isterse eyvah şu eksik kaldı dememeliyiz
Ama tek valiz bana da mantıklı geliyor bilemedim onu bak
Ya baksana ekimdekiler doğurmaya başlamış, benim doktorum da sebep sunmuyor ya da bir sorun söyleniyor ama hep erken doğum olasılığından bahsediyor sürekli. Beni korkutmak istemeyip hazırlıklı olmamı istiyor muhtemelen. Umarım zamanında gelirler ama erkenden hazırlıklı olmakta da fayda var.
Ben de +3’üm bayramda aile ziyareti ve yurt dışı seyahati olmasa o da olmayacaktı muhtemelen. Ama şeker yüklemesi sonucu iyi çıkınca tatlıya düştüm saçma bi şekilde. İlk aylar ne güzel hiç istemezdi canım. Nasıl tekrar düzenleyeceğimi bilmiyorum şeker yüklemesi bence bağırsak probiyotiklerimi düşürdü beslenme dengem bozuldu.Anlamadım valla hala+3 kiloyum şekeri komple kesince almadım kilo ekmek arası makarna yiyesim geliyor ahahahahaha 27 sinde kontrolüm gidene kadar alırım kesin kilo gece 3-4 uykudan uyanıp ekmek arası kaşar peyniri yemeye başladım
Çilek senin sürekli kilo verdiğin günlerden sonra kilo aldığını görmek şaşırttı. Ne günlerdi ya düşününce de baya zaman geçmiş gibi üstündenBende sadece +4üm ama şu gece yemeler bende de basladı bak. Wc kalkıyorum içim kıyılmıs oluyor bişiler yemek istiyorum hemen. Şekeri kesme işi en güzeli keşke başarabilsem bende. Nasıl dayanıyorsun kız
Çok araştırdım ve mağazada deneyip memnun kalacağımı düşünerek aparatı ile takılabilen pusetli kabin boy bir bebek arabası aldım inşallah memnun kalırızKızlar bir şey daha soracağım puset işini ne yaptınızhastaneden çıkarken o da lazım
Evet ya öyle denildi geçen 3 bebiş doğmuş galibaDoğurmaya mı başlamışlar :s
Ah bu kocaların muhteşem ilgi ve bilgileriKocama hastane çantasını hazırlayanlar var deyince orada herkes Kasım’da doğurmayacak mı diye sordu
Zara home da güzel varmış gidip oraya bakcam bi enerjim geldiğindeNoooo atmıcammağazadan aldım beybi
30 sn. sohbetten sonra biz de hazırlayalım aşamasına geçtiAh bu kocaların muhteşem ilgi ve bilgileri
Ekimdekiler için çok erken değil mi ya. Bi ara girip kurcalayayım orayıYa baksana ekimdekiler doğurmaya başlamış, benim doktorum da sebep sunmuyor ya da bir sorun söyleniyor ama hep erken doğum olasılığından bahsediyor sürekli. Beni korkutmak istemeyip hazırlıklı olmamı istiyor muhtemelen. Umarım zamanında gelirler ama erkenden hazırlıklı olmakta da fayda var.
Kuzum ben o 4 kiloyu 1 ayda aldım desem inanır mısın. 5ten 6ya geçerken iştah geldi 1 ay ne istersem yedim içtim. Sonra tanımlayamadığım ağrılar başladı kaburga bölgemde. Safra kesesi ve böbrek cortlamıs, laktoz intoleransı gelişmiş. Yediğim hersey dokunmaya basladı ve simdi mecburiyetten az besleniyorum. 6dan 7ye geçerken 1 kilo bile almamışım. 1 ay yediklerim kâr kaldı yanımaÇilek senin sürekli kilo verdiğin günlerden sonra kilo aldığını görmek şaşırttı. Ne günlerdi ya düşününce de baya zaman geçmiş gibi üstünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?