Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Bu aralar herseyi hızlandırmak lazım son 1 ay kafam rahat olsun istiyorum ben. Bebişler sürpriz yapıp daha erken gelmek isterse eyvah şu eksik kaldı dememeliyiz
Ama tek valiz bana da mantıklı geliyor bilemedim onu bak

Ay yok güvenmesem ben de senin gibi yapardım kayınvalidem benden çekinir dediğimi yapar sağolsun. Ona rağmen ben de 1 hafta dedim gğvenmesem napardım bilmem
Görümcemin dediğine göre kayınvalidem de benden çok çekiniyor ama ben yine de güvenmiyorum ya

Bu aralar herseyi hızlandırmak lazım son 1 ay kafam rahat olsun istiyorum ben. Bebişler sürpriz yapıp daha erken gelmek isterse eyvah şu eksik kaldı dememeliyiz
Ama tek valiz bana da mantıklı geliyor bilemedim onu bak
Ya baksana ekimdekiler doğurmaya başlamış, benim doktorum da sebep sunmuyor ya da bir sorun söyleniyor ama hep erken doğum olasılığından bahsediyor sürekli. Beni korkutmak istemeyip hazırlıklı olmamı istiyor muhtemelen. Umarım zamanında gelirler ama erkenden hazırlıklı olmakta da fayda var.

Doğurmaya mı başlamışlar :s

Ben de +3’üm bayramda aile ziyareti ve yurt dışı seyahati olmasa o da olmayacaktı muhtemelen. Ama şeker yüklemesi sonucu iyi çıkınca tatlıya düştüm saçma bi şekilde. İlk aylar ne güzel hiç istemezdi canım. Nasıl tekrar düzenleyeceğimi bilmiyorum şeker yüklemesi bence bağırsak probiyotiklerimi düşürdü beslenme dengem bozuldu.

Çilek senin sürekli kilo verdiğin günlerden sonra kilo aldığını görmek şaşırttı. Ne günlerdi ya düşününce de baya zaman geçmiş gibi üstünden

İyi geceler hanımlarr yenidoğan ve 0-3 ay karışık 7 alt üst takım 4 tulum ve 1 hastane çıkışı var yeterli midir siz nasıl alışveriş yapıyorsunuz?

Kızlar bir şey daha soracağım puset işini ne yaptınız hastaneden çıkarken o da lazım
Çok araştırdım ve mağazada deneyip memnun kalacağımı düşünerek aparatı ile takılabilen pusetli kabin boy bir bebek arabası aldım inşallah memnun kalırız

Eklentiler

• IMG_5252.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 61
Ah bu kocaların muhteşem ilgi ve bilgileri
30 sn. sohbetten sonra biz de hazırlayalım aşamasına geçti
Ya bu doğuranlar sezaryen miymiş peki?
Ben de odasını bekliyorum açıkçası başlamak için. Arada denk geldikçe bir şeyler alıyorum göğüs pompası ve ateş ölçerimiz var mesela hatta dayanamayıp beğendiğim çok şirin bi lazımlık aldım çok saçma ama hastane çantamız falan yok

Ekimdekiler için çok erken değil mi ya. Bi ara girip kurcalayayım orayı
Temkinli olmakta fayda var ya Rabbim hepimize vaktiyle sağlıkla kucaklamayı nasip etsin ama biz hazırlığımızı yapıp oturup bekleyelim

Çilek senin sürekli kilo verdiğin günlerden sonra kilo aldığını görmek şaşırttı. Ne günlerdi ya düşününce de baya zaman geçmiş gibi üstünden
Kuzum ben o 4 kiloyu 1 ayda aldım desem inanır mısın. 5ten 6ya geçerken iştah geldi 1 ay ne istersem yedim içtim. Sonra tanımlayamadığım ağrılar başladı kaburga bölgemde. Safra kesesi ve böbrek cortlamıs, laktoz intoleransı gelişmiş. Yediğim hersey dokunmaya basladı ve simdi mecburiyetten az besleniyorum. 6dan 7ye geçerken 1 kilo bile almamışım. 1 ay yediklerim kâr kaldı yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…