Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
İnanırım valla çünkü ben de Almanya’da 20 günde 2 kilo aldım. Burdaki pestisit korkusundan organik arayışım orada sona erince bulduğum tüm meyvelere daldım çünkü Ve çok hareketliydim çok yürüyüş yaptım ona rağmen

Kızlar hafta hafta göbüşünüzü çekiyor musunuz şimdi baktım da 15.haftada 20. haftada bir de 25.haftada büyüme atakları gelmiş karnıma düzenli şekilde dıjdjs

Kız ben mi yanlış gördüm kim demişti unuttum biri demedi mi ekim'deki lerden 3 bebek doğdu diye maviss_34 sen miydin kız diyen

Ben de aldım odayı 8 hafta süre verdiler 1 ayı bitti 35 te falan gelecek o zamana kadar bekleyemezdim. Çok şükür oda dışında herşeyi hallettim kıyafetlerini de kendi şifonyerimi boşaltıp ona yerleştirdim. Ama tabi benim erken doğum riskim var o yüzden acele ettim

Benim yarın geliyor maşallah birtirmişsin her şeyi, ben de yavaştan girişirim. Ne kadar erken bekleniyor bir de sebebi neydi yazdıysan kusuruma bakma gözümden kaçmış olabilir.

kızlar küvet filesi hangisinden aldınız
Ben almistim hic kullanamadim canim, bebek onda usuyor, basinin altina kiyafetlerini koyuyordum, suyun icinde yikiyordum cok hosuna gidiyordu, hala daha kizim suyu cok sever

Bende 3 kilo aldim, 63 kiloyum suan. Gobegim son 2 haftada baya buyudu sok oldum

şimdi eşime okudum bu yazdığını, hiç bu açıdan düşünmemiştik diyor. Üşümesin benim pamuk parçam yaaa

Evet buldum doğuranı
31de doğum yapmıs. Bebiş iyiymiş küvezdeymiş. Sağlıkla kavuşsın inşallah evlatcığına tez zamanda ♥
Ay ben de gittim baktım emin olmak için bi de ikizler doğmuş amin inşallah sağlıkla doğmuşlar ya şükür küvezden de çıkarlar

Benim yarın geliyor maşallah birtirmişsin her şeyi, ben de yavaştan girişirim. Ne kadar erken bekleniyor bir de sebebi neydi yazdıysan kusuruma bakma gözümden kaçmış olabilir.
30 a kadar bitir işlerini sonra senin için zor olabilir dedi. Tansiyon problemim var ilk haftalardan beri son bir doz artırma hakkım kaldı. damarlarda da darlık varmış rahme giden. Şu an herşey normal haftasına göre ama büyüdükçe o darlık sebebiyle gelişim geriliği olmasından endişeleniyor ilerleyen haftalarda. Net bişey de yok yani ama tedbirli ilerliyoruz. İnşallah zamanında gelir

O değil de bugün 30dan gün alıyorum. İlk 3 4 aydan korkudan bişey anlamadım zaten. Hep yavaş geçiyormuş gibi geliyordu ama çok çabuk büyüdük hızlı da geçti sanki yavaş yavaş geriye sayıyoruz çok garip. Beşiği falan kuruluyo arabasını deniyoruz ama sanki birine yapılıyor da ben de izliyorum. Hiç benim bebeğim içinmiş gibi değil şaka gibi geliyor hala düşünsenize 10 haftaya evde bebek olacak

Ay bunu da gördümmm ama ben sade düz olanını aldım atarım eve gidince bide alt üst takım vardı orda tam ebe nine işi fırfırlı bişi bayıldım resmen onu da aldım giydirip giydirip yicem onu
Sade de var bide böyle var çok tatlış ya hepsi insanın içi gidiyor oyuncak bebek gibi giydiricez artık napalım

30lar hayal gibiydi ya sanki hep 15-16larda takılı kalacak gibi hissediyordum. Şimdi de kucağımıza almak hayal gibi geliyor ama o kadar az kaldı ki ben de inanamıyorum bazen tatlı bi telaşa büründüm hem çok gerçek hem de rüya gibi. Rabbim hepimize sağlıkla vaktinde tamamlamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…