- 11 Nisan 2024
- 849
- 712
- 23
İnanırım valla çünkü ben de Almanya’da 20 günde 2 kilo aldım. Burdaki pestisit korkusundan organik arayışım orada sona erince bulduğum tüm meyvelere daldım çünküKuzum ben o 4 kiloyu 1 ayda aldım desem inanır mısın. 5ten 6ya geçerken iştah geldi 1 ay ne istersem yedim içtim. Sonra tanımlayamadığım ağrılar başladı kaburga bölgemde. Safra kesesi ve böbrek cortlamıs, laktoz intoleransı gelişmiş. Yediğim hersey dokunmaya basladı ve simdi mecburiyetten az besleniyorum. 6dan 7ye geçerken 1 kilo bile almamışım. 1 ay yediklerim kâr kaldı yanıma
Senle ben iyi açlıktan ölmedik ilk trimesterdaİnanırım valla çünkü ben de Almanya’da 20 günde 2 kilo aldım. Burdaki pestisit korkusundan organik arayışım orada sona erince bulduğum tüm meyvelere daldım çünküVe çok hareketliydim çok yürüyüş yaptım ona rağmen
Yok çekmedim ya öyle şeyleri yapamıyorum kesin bebeğimi de düzenli çekemem benKızlar hafta hafta göbüşünüzü çekiyor musunuz şimdi baktım da 15.haftada 20. haftada bir de 25.haftada büyüme atakları gelmiş karnıma düzenli şekilde dıjdjs
Ben kraft Kenya aldım canım puseti de varKızlar bir şey daha soracağım puset işini ne yaptınızhastaneden çıkarken o da lazım
Kız ben mi yanlış gördüm kim demişti unuttum biri demedi mi ekim'deki lerden 3 bebek doğdu diyeEkimdekiler için çok erken değil mi ya. Bi ara girip kurcalayayım orayı
Temkinli olmakta fayda var ya Rabbim hepimize vaktiyle sağlıkla kucaklamayı nasip etsin ama biz hazırlığımızı yapıp oturup bekleyelim
Ben de aldım odayı 8 hafta süre verdiler 1 ayı bitti30 sn. sohbetten sonra biz de hazırlayalım aşamasına geçti
Ya bu doğuranlar sezaryen miymiş peki?
Ben de odasını bekliyorum açıkçası başlamak için. Arada denk geldikçe bir şeyler alıyorum göğüs pompası ve ateş ölçerimiz var meselahatta dayanamayıp beğendiğim çok şirin bi lazımlık aldım çok saçma ama hastane çantamız falan yok
Benim yarın geliyorBen de aldım odayı 8 hafta süre verdiler 1 ayı bitti35 te falan gelecek o zamana kadar bekleyemezdim. Çok şükür oda dışında herşeyi hallettim kıyafetlerini de kendi şifonyerimi boşaltıp ona yerleştirdim. Ama tabi benim erken doğum riskim var o yüzden acele ettim
Evet buldum doğuranıKız ben mi yanlış gördüm kim demişti unuttum biri demedi mi ekim'deki lerden 3 bebek doğdu diyemaviss_34 sen miydin kız diyen
Ben almistim hic kullanamadim canim, bebek onda usuyor, basinin altina kiyafetlerini koyuyordum, suyun icinde yikiyordum cok hosuna gidiyordu, hala daha kizim suyu cok severkızlar küvet filesi hangisinden aldınız
Of bende hiç beceremiyorum. Çektiklerim de saçma sapan özensiz gibi duruyor. Hiç böyle hayal etmemiştim albüm yapacaktım sözde dkdnndndYok çekmedim ya öyle şeyleri yapamıyorum kesin bebeğimi de düzenli çekemem ben
Evet buldum doğuranı
31de doğum yapmıs. Bebiş iyiymiş küvezdeymiş. Sağlıkla kavuşsın inşallah evlatcığına tez zamanda ♥
şimdi eşime okudum bu yazdığını, hiç bu açıdan düşünmemiştik diyor. Üşümesin benim pamuk parçam yaaaBen almistim hic kullanamadim canim, bebek onda usuyor, basinin altina kiyafetlerini koyuyordum, suyun icinde yikiyordum cok hosuna gidiyordu, hala daha kizim suyu cok sever
Bende 3 kilo aldim, 63 kiloyum suan. Gobegim son 2 haftada baya buyudu sok oldum
Ay ben de gittim baktım emin olmak için bi de ikizler doğmuşEvet buldum doğuranı
31de doğum yapmıs. Bebiş iyiymiş küvezdeymiş. Sağlıkla kavuşsın inşallah evlatcığına tez zamanda ♥
İkiz bebişler erken geliyor zaten kıyamam onlara güzel güzel büyüsünler annelerinin koynundan hiç çıkmasınlarBende 2. Yi buldum sanırım. İkiz biri kız biri erkek. Onlarda iyilermiş maş
Ayy bizde sağlıkla ve vaktinde doğuralım inş
Tabi canım 30 haftadan sonra doğunca küvezden de sağlıkla cıkıyorlar zatenAy ben de gittim baktım emin olmak için bi de ikizler doğmuşamin inşallah sağlıkla doğmuşlar ya şükür küvezden de çıkarlar
30 a kadar bitir işlerini sonra senin için zor olabilir dedi. Tansiyon problemim var ilk haftalardan beri son bir doz artırma hakkım kaldı. damarlarda da darlık varmış rahme giden. Şu an herşey normal haftasına göre ama büyüdükçe o darlık sebebiyle gelişim geriliği olmasından endişeleniyor ilerleyen haftalarda. Net bişey de yok yani ama tedbirli ilerliyoruz. İnşallah zamanında gelirBenim yarın geliyormaşallah birtirmişsin her şeyi, ben de yavaştan girişirim. Ne kadar erken bekleniyor bir de sebebi neydi yazdıysan kusuruma bakma gözümden kaçmış olabilir.
Sade de var bide böyle var çok tatlış ya hepsi insanın içi gidiyorAy bunu da gördümmm ama ben sade düz olanını aldım atarım eve gidincebide alt üst takım vardı orda tam ebe nine işi fırfırlı bişi bayıldım resmen onu da aldım giydirip giydirip yicem onu
30lar hayal gibiydi ya sanki hep 15-16larda takılı kalacak gibi hissediyordum. Şimdi de kucağımıza almak hayal gibi geliyor ama o kadar az kaldı ki ben de inanamıyorum bazenO değil de bugün 30dan gün alıyorum. İlk 3 4 aydan korkudan bişey anlamadım zaten. Hep yavaş geçiyormuş gibi geliyordu ama çok çabuk büyüdük hızlı da geçti sankiyavaş yavaş geriye sayıyoruz çok garip. Beşiği falan kuruluyo arabasını deniyoruz ama sanki birine yapılıyor da ben de izliyorum. Hiç benim bebeğim içinmiş gibi değil şaka gibi geliyor hala düşünsenize 10 haftaya evde bebek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?