Benim de öyle 75 likte 3 kan alınıyor ya ikinci saat 200 çıktı diğerleri normale yakınkızlar ya 50'lik şeker yükleme yaptırmıştım açlık kan sonucum 190 çıktı zaten bir kez kan alındı benden glikozu içtikten 1 saat sonra. yarın dahiliyeye gidicem. sonucu benim gibi yüksek çıkan var mı neler yapıyosunuz
Ben mustelanın yağını kullanıyorum başından beri, hiç çatlamadım memnunumKızlarrr çatlak içinm krem veya yağ kullanıp memnun olan varmı önerebilir misinizzz
Başladı valla dünün acısı diye düşünüyorum bi karnımın sağ tarafımda sabahtan beri ağrı var doğrulamıyorum bileKesinlikle bedensel zorluk başladı. Bugün elim kolum kalkmadı tüm gün. Kasık ağrısını doktorunuza bi sorarsınız yine. Bu haftalarda beklenen biseydir belki
Var var, bi de kas krampları başladı 3 gündür bendeKızlar benim bacaklarım inanılmaz ağrıyor ya. Sanki saatlerce yürümüşüm gibi. Sizde böyle bir durum var mı?
Ya ben yarın şu magnezyumu yazdırayım doktoraKız ben dün magnezyum içmeyi unuttum bütün gece durup durup kramp girdi bacaklarıma
Dün ne dedim sanaa. İnsan bi hışımla girişiyor ama sonra çıkıyor ağrısı. Soluna yat dinlen bide muz ye ağrılara o da iyi geliyorBaşladı valla dünün acısı diye düşünüyorum bi karnımın sağ tarafımda sabahtan beri ağrı var doğrulamıyorum bilebeş aprım bayadır var zaten
Neee içmiyor musunnnnnn halaaaaYa ben yarın şu magnezyumu yazdırayım doktora
Ben kullanıyorum canım kaşınıyor çünkü çatlama olmasın diye ara ara sürüyorumlansinoh göğüs kremi kullanmaya başlayan var mı
Lierac canım hem yapış yapış olmuyorsun hemen emiyor kokusu yok gibi hem de sıfır çatlak benim çok şükür ama ben hamileliğin başından beri kullanıyorum annem bana hamileyken bir gecede çatlamış korkumdan erken başladımKızlarrr çatlak içinm krem veya yağ kullanıp memnun olan varmı önerebilir misinizzz
bende oyleyim ya yurumekte zorluk cekiyorum uykudan uyanincada yorgun gibi uyaniyorum. magnezyum kullanmiyorum doktora en son dedigimde ben fazla ilaca karsiyim demisti 2 hafta sonra kontrolum var bende yazdiricam bu sefer yakasina yapisayim yazz doktorYa ben yarın şu magnezyumu yazdırayım doktora
Kızlarrr çatlak içinm krem veya yağ kullanıp memnun olan varmı önerebilir misinizzz
Ben tüm tuşlara bastım. Başta Hindistan cevizi yağı sonra Incia*2, şimdi lierac ve tekrar Incia aldım yapısını sevdim onun bir de biooil aldım sabah birini akşam birini sürcem güya bakalım.Lierac canım hem yapış yapış olmuyorsun hemen emiyor kokusu yok gibi hem de sıfır çatlak benim çok şükür ama ben hamileliğin başından beri kullanıyorum annem bana hamileyken bir gecede çatlamış korkumdan erken başladım
Valla ben doktora ağrım oluyor demedim. O da hiç düşünüp yazmadı sağ olsun. Kaldı öyleNeee içmiyor musunnnnnn halaaaa
Ya bisey diyim mi ne sürersen sür çatlayacak olan yer çatlıyor. Ben göğsüme de karnıma da lierac ve hindstan cevizi yağı kullanıyorum, karnım çatlamıyor ama göğüslerim yanlardan kırmızı kırmızı çatlamışBenim karnım çatlamadı hiç kızlar lierac bio oil Hindistan cevizi yağı badem yağı ne varsa sürdüm ikinci aydan beri ama sağ ve sol arka simit denen yerlerim ufak çatlamış bazen olmayınca olmuyor diyoruz
ya ben de yarın dahilyeye gidicem cuma dediğin gibi ya 75 ya 10'lük yapar sanırım normalde rutin kanlarımda hep iyidi şekerim nasıl böyle 2 kat yüksek çıkar ben anlamadımBenim de öyle 75 likte 3 kan alınıyor ya ikinci saat 200 çıktı diğerleri normale yakın
Şeker doktoruna yolladı orda tekrar kan aldılar şeker geçmişine yani 3 aylıga bakılacak başkada ne bakacak bilmiyorum perşembe randevu verdi bakalım ne diyecek
Beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmemiz gerekecek
Ben bebeyagiyla hindistan cevizi yagi kullaniyorum canim, memnunum. Ama lierac kullanip catlayanda var biraz genetigede bakiyor bu islerKızlarrr çatlak içinm krem veya yağ kullanıp memnun olan varmı önerebilir misinizzz
Benimde göbeğime ilk haftalardan beri yağ sürdüm çatlak olmadı bacağımın arka kısımları çatlamış gecen gün gördüm şok oldum kırmızı kırmızı tam popomun altı bilseydim oraya da surerdim valla nasıl geçer geçer mi hiç bilmiyorum bu bebisler analarina neler yapıyor ah ah canları sağolsunkizlar catlaklariniz nasil gozukuyor nasil bisey ? benim ilk cocukta hic olmadi catlak 1 tane bile yoktu. ozel biseyde yapmamistim bazen bebe yagi kullaniyordum. simdi 3 ayindan gobegimin ustunde beyaz ince cizgiler var ısık tutunca daha da net oluyor parlak gibi beyaz cizgiler catlak bunlarmi oluyor gecmeyecekmi hic acaba
En son çatlarsan çatla dedim ama hala daha fazlasına korktuğumdan sürmeye devamYa bisey diyim mi ne sürersen sür çatlayacak olan yer çatlıyor. Ben göğsüme de karnıma da lierac ve hindstan cevizi yağı kullanıyorum, karnım çatlamıyor ama göğüslerim yanlardan kırmızı kırmızı çatlamışdeli gibi de kaşınıyor ne sürersem süreyim devam ediyor çatlamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?