Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Benim de öyle 75 likte 3 kan alınıyor ya ikinci saat 200 çıktı diğerleri normale yakın
Şeker doktoruna yolladı orda tekrar kan aldılar şeker geçmişine yani 3 aylıga bakılacak başkada ne bakacak bilmiyorum perşembe randevu verdi bakalım ne diyecek
Beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmemiz gerekecek

Son düzenleme:
Kesinlikle bedensel zorluk başladı. Bugün elim kolum kalkmadı tüm gün. Kasık ağrısını doktorunuza bi sorarsınız yine. Bu haftalarda beklenen biseydir belki
Başladı valla dünün acısı diye düşünüyorum bi karnımın sağ tarafımda sabahtan beri ağrı var doğrulamıyorum bile beş aprım bayadır var zaten

Başladı valla dünün acısı diye düşünüyorum bi karnımın sağ tarafımda sabahtan beri ağrı var doğrulamıyorum bile beş aprım bayadır var zaten
Dün ne dedim sanaa. İnsan bi hışımla girişiyor ama sonra çıkıyor ağrısı. Soluna yat dinlen bide muz ye ağrılara o da iyi geliyor

Kızlarrr çatlak içinm krem veya yağ kullanıp memnun olan varmı önerebilir misinizzz
Lierac canım hem yapış yapış olmuyorsun hemen emiyor kokusu yok gibi hem de sıfır çatlak benim çok şükür ama ben hamileliğin başından beri kullanıyorum annem bana hamileyken bir gecede çatlamış korkumdan erken başladım

Kızlarrr çatlak içinm krem veya yağ kullanıp memnun olan varmı önerebilir misinizzz
Ben tüm tuşlara bastım. Başta Hindistan cevizi yağı sonra Incia*2, şimdi lierac ve tekrar Incia aldım yapısını sevdim onun bir de biooil aldım sabah birini akşam birini sürcem güya bakalım.
Ay ben de öyle bi sürpriz olur diye korkmuyor değilim ya 34’ten sonra falan bi de erkek ya irileşiyor karnım yani.

Benim karnım çatlamadı hiç kızlar lierac bio oil Hindistan cevizi yağı badem yağı ne varsa sürdüm ikinci aydan beri ama sağ ve sol arka simit denen yerlerim ufak çatlamış bazen olmayınca olmuyor diyoruz

Ya bisey diyim mi ne sürersen sür çatlayacak olan yer çatlıyor. Ben göğsüme de karnıma da lierac ve hindstan cevizi yağı kullanıyorum, karnım çatlamıyor ama göğüslerim yanlardan kırmızı kırmızı çatlamış deli gibi de kaşınıyor ne sürersem süreyim devam ediyor çatlamaya

kizlar catlaklariniz nasil gozukuyor nasil bisey ? benim ilk cocukta hic olmadi catlak 1 tane bile yoktu. ozel biseyde yapmamistim bazen bebe yagi kullaniyordum. simdi 3 ayindan gobegimin ustunde beyaz ince cizgiler var ısık tutunca daha da net oluyor parlak gibi beyaz cizgiler catlak bunlarmi oluyor gecmeyecekmi hic acaba

ya ben de yarın dahilyeye gidicem cuma dediğin gibi ya 75 ya 10'lük yapar sanırım normalde rutin kanlarımda hep iyidi şekerim nasıl böyle 2 kat yüksek çıkar ben anlamadım

Ben hamileliğimin 3. ayından beri yağ ve İncia jel kullanıyorum. 3 kilo almama rağmen bacak içlerim çatlamış. Ve bu ürünleri bacaklarıma da sürüyordum. Yani çatlayacak yerler ne yaparsak yapalım çatlayacak bence. Şimdi bacak içlerim kırmızı kırmızı

Benimde göbeğime ilk haftalardan beri yağ sürdüm çatlak olmadı bacağımın arka kısımları çatlamış gecen gün gördüm şok oldum kırmızı kırmızı tam popomun altı bilseydim oraya da surerdim valla nasıl geçer geçer mi hiç bilmiyorum bu bebisler analarina neler yapıyor ah ah canları sağolsun

En son çatlarsan çatla dedim ama hala daha fazlasına korktuğumdan sürmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…