Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Benim tokluk şekerim iyi ben yükleme yaptırmadım kendim takip ettim sabah akşam akşam açlık tokluk iyi çıkıyor ama sabah açlık 100-115 arası çıktı iki haftadır buna yönelik insülin başlanması gerekiyormuş ufak bir doz. Amin inşallah stres yapmıyorum şu anlık

Geçmiş olsun canım. Stres yapma lütfen. Bak ben her kontrolde ayrı bir sıkıntı duyuyorum. Ama bebeklerimiz çok güçlü. Bu haftalara geldik. İçini ferah tut

Ben doğumu tetikler mi acaba diye düşünmekten sürmeye korkuyorum
Ya varya geçen tetanoz aşısı sonrası asm doktoru güya emzirme eğitimi veriyor. Diyor ki masaj yaptıkça süt gelir sen şimdiden yapmaya basla. Hocam dedim erken doğumu falan tetiklemesin? Yok yok bişi olmaz diyo dkdjdkdjjdjdjd bazen gerçekten hiçbşsey bilmediklerini düşünüyorum bazı doktorların ya da bizi kandırıyolar

doktoruma sorucam yarın ama arkadaşım 30. haftadan sonra kullanmaya başlamış kafam karıştı. çok kuru çünkü korkuyorum yara olcak diye
Valla kızlar nerde gördüm hatırlamıyorum ama 35ten sonra başlayabilirsin diyordu siz kadın doğumcunuza sorun Muhtemelen doktorların farklı görüşleri vardır, ben 33te falan başlarım gibi djdjjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…