- 31 Ocak 2025
- 193
- 61
- 13
Sırt ağrılarınız var mı sizin deBi dönem burda ikinci trimester durgunluğu vardı gevşeme gelmişti herkese. Şimdi sorunlar yeniden baş gösterince döndük kürkçü dükkanına hep birlikte dkndkdjd
Yok benim böbrek ve safra kesesi ağrıyor daimi olarak. Birde geceleri kalça ağrısı oluyorSırt ağrılarınız var mı sizin de
Bende de sırt kasık ağrısı başladı,2. Trimester iyiydi yaaYok benim böbrek ve safra kesesi ağrıyor daimi olarak. Birde geceleri kalça ağrısı oluyor
Kesinlikle bedensel zorluk başladı. Bugün elim kolum kalkmadı tüm gün. Kasık ağrısını doktorunuza bi sorarsınız yine. Bu haftalarda beklenen biseydir belkiBende de sırt kasık ağrısı başladı,2. Trimester iyiydi yaa(
Ay çok cizel nerde yaptırdınAlyoşumun odasına tablo yaptırdım teyzeleri bakınn
Benim tokluk şekerim iyi ben yükleme yaptırmadım kendim takip ettim sabah akşam akşam açlık tokluk iyi çıkıyor ama sabah açlık 100-115 arası çıktı iki haftadır buna yönelik insülin başlanması gerekiyormuş ufak bir doz. Amin inşallah stres yapmıyorum şu anlıkŞeker yükleme mi yüksek çıktı? Diyet başlıyorlar normalde direkt insülin neden başladılar acaba? Kordon konusunda pek bilgim yok ama 2-3 kere dolanıp doğan bebekler görüyorum videolarda. Rabbim göstermesin ama korkma bu kadar bir şey olmaz inşallah.
Ay çok cizel nerde yaptırdın
Geçmiş olsun canım. Stres yapma lütfen. Bak ben her kontrolde ayrı bir sıkıntı duyuyorum. Ama bebeklerimiz çok güçlü. Bu haftalara geldik. İçini ferah tutKontrolden geldim kızlar sabah tek doz insülin başlanacak sabah açlığım yüksek biraz bebek biraz aşağıdaymış yürüyüşlere ara ver dedi bir de kordonla yakınmış dikkatli hareket et sağa sola dönerken bir anda dönme dedi dolanmasın diye pek içimi açmadı bu kontrol maalesef
Ne boy yaptırdın 20x30 muTABLOX Kişiye Özel İsimli 3’lü Bebek Çocuk Odası Ahşap Çerçeveli Tablo Seti Sevimli Hayvanlar Fil Zürafa - Fiyatı, Yorumları
TABLOX Kişiye Özel İsimli 3’lü Bebek Çocuk Odası Ahşap Çerçeveli Tablo Seti Sevimli Hayvanlar Fil Zürafa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok güzel geldi valla yaptıracaksan gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin
20x30Ne boy yaptırdın 20x30 mu
Ben doğumu tetikler mi acaba diye düşünmekten sürmeye korkuyorumlansinoh göğüs kremi kullanmaya başlayan var mı
doktoruma sorucam yarın ama arkadaşım 30. haftadan sonra kullanmaya başlamış kafam karıştı. çok kuru çünkü korkuyorum yara olcak diyeBen doğumu tetikler mi acaba diye düşünmekten sürmeye korkuyorum
Ya varya geçen tetanoz aşısı sonrası asm doktoru güya emzirme eğitimi veriyor. Diyor ki masaj yaptıkça süt gelir sen şimdiden yapmaya basla. Hocam dedim erken doğumu falan tetiklemesin? Yok yok bişi olmaz diyo dkdjdkdjjdjdjd bazen gerçekten hiçbşsey bilmediklerini düşünüyorum bazı doktorlarınBen doğumu tetikler mi acaba diye düşünmekten sürmeye korkuyorum
Başladım ben hafif çatlaklık oluşuyor gibiydilansinoh göğüs kremi kullanmaya başlayan var mı
Bastıra bastıra değil ufak ufak sürüyoruz sıkma şeklinde değil yani bir şey olmaz bence djdjdjdoktoruma sorucam yarın ama arkadaşım 30. haftadan sonra kullanmaya başlamış kafam karıştı. çok kuru çünkü korkuyorum yara olcak diye
Kız ben dün magnezyum içmeyi unuttum bütün gece durup durup kramp girdi bacaklarımaKızlar benim bacaklarım inanılmaz ağrıyor ya. Sanki saatlerce yürümüşüm gibi. Sizde böyle bir durum var mı?
Ya varya geçen tetanoz aşısı sonrası asm doktoru güya emzirme eğitimi veriyor. Diyor ki masaj yaptıkça süt gelir sen şimdiden yapmaya basla. Hocam dedim erken doğumu falan tetiklemesin? Yok yok bişi olmaz diyo dkdjdkdjjdjdjd bazen gerçekten hiçbşsey bilmediklerini düşünüyorum bazı doktorlarınya da bizi kandırıyolar
Valla kızlar nerde gördüm hatırlamıyorum ama 35ten sonra başlayabilirsin diyordu siz kadın doğumcunuza sorundoktoruma sorucam yarın ama arkadaşım 30. haftadan sonra kullanmaya başlamış kafam karıştı. çok kuru çünkü korkuyorum yara olcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?