Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben bebeyagiyla hindistan cevizi yagi kullaniyorum canim, memnunum. Ama lierac kullanip catlayanda var biraz genetigede bakiyor bu isler
Canım anam hiç çatlamamış kimin genine çektiysem kesin baba tarafıdır hiç yararları yok yine yaptılar yapacaklarını sjdjjd

Yeni çatlak beyaz olmaz ya eskiden kalma görmediğin çatlaklar belirginleşmiş olabilir mi önce mor kırmızı gibi bir şey oluyor çok sonra beyaza dönüyor

Yeni çatlak beyaz olmaz ya eskiden kalma görmediğin çatlaklar belirginleşmiş olabilir mi önce mor kırmızı gibi bir şey oluyor çok sonra beyaza dönüyor
ilk aylarda kasiniyordu 2 aylik falan oldukta bende kasiyordum o zamanlardan baslamis ola bilir enerjisiz bulantili gecirdigim donemlerdi fark etmemis ola bilirim 3 4 ayimda beyaz cizgileri gordum normalde baktikta cok fark edilmiyor dikkatli bakmak gerek. cok aydinlik isikli yerde parlak beyaz gozukuyor. ilk hamilelikte olmadi ya ondan rahat oldum bende olmaz bunda da diye. ama hic uzulmuyorumda valla saglikla dogsun bebekte bende saglikla bitireyim gebeligi . baska her seye care bulunur

canlari sag olsun tabii. her sey duzelir. saglikla kavusalim bebislerimize. ben cok takmiyorum canimiz sag olsun insan buyutuyoruz icimizde kolay değil

Kızlar bilgisi olan yok mu acaba???
Bugün de sağ kasığımda altıma ve bacağıma vuran ağrılarım oldu. Neden oluyor acaba?
Benim de iki hafta kadar oldu canım, muhtemelen bebiş vuruyordur rahim de iyice büyüyor artık ondan da olabilir. Mesela hala uzanıp kalkayım alt kısımdan bacaklarıma giden dmaarlar gerilmiş gibi bir acı oluyo bi süre yürümekte zorlanıyorum.

Anladım canım. Sabah akşam magnezyum da içiyorum ağrılara etkisi pek yeterli gelmiyor demek ki

Kızlar hastanede çekim olacaksa bir de çekim için mi gecelik götüreceğiz. Birde uzun kollu mu aldınız. Hastane sıcak mı olur biz üşürmüyüz? Nasıl tercih ettiniz.

Anladım canım. Sabah akşam magnezyum da içiyorum ağrılara etkisi pek yeterli gelmiyor demek ki
Chate de sordum ağrıları. Ve benim uzun zamandır su gibi akıntım oluyordu. İç çamaşırım ıslanıyordu. Bende normal bir akıntı olduğunu sanıyordum . Ve bazen saatler süren karın sertleşmem oluyor. chat amniyon sızıntısı olabileceğini ağrıların enfeksiyon kaynaklı olabileceğini söylüyor beni biraz korkuttu açıkcası

6binlik iğne kullnaıyorım tansiyon sürekli takipta bi 34 görsek görebilsek diyorlar kızım 35tam bitti ani bi sekilde tansiyondan dolayı dogum yapmıstım.bunda da korkuyoruz

Göğüslerimden ben de muzdaribim yaaa. Eski göğüslerimi çok özledim

Benim karnım da bir gece çatladı özel bölgeye yakın kısımdan göbek deliğine doğru lierac çok düzenli kullandım ama bende işe yaramadı bence tamamen genetik, ben şimdi organik kakao yağı shea yağı hindistan cevizi yağı üçünü karistirip sürüyorum katı olduğu için yağlı pehlivan gibi de gorunmuyorum şimdilik memnunum cildimi yumuşattı baya bi

ya ben de yarın dahilyeye gidicem cuma dediğin gibi ya 75 ya 10'lük yapar sanırım normalde rutin kanlarımda hep iyidi şekerim nasıl böyle 2 kat yüksek çıkar ben anlamadım
Hamilelikte şekerde dalgalanmalar olması normal özellikle 28-30 haftalar yükselme eğiliminde
Endişelenme sonuncularımız gelsin makina verirler açlık tokluk ölçeriz yediklerimize dikkat eder günlük yarım saat yürürüz
Kontrol altına alırız
Çevremde şeker çıkmayan yok yeni moda şeker derdi ne yazıkki.

Ben dün bezi aldım ya artık tamamım Sleppy nin göbek oyuntulu yenidoğan bezinden aldım iki paket, ıslak mendil,temizleme pamuğu, dalin bebek şampuanı, sinevo sıvı çamaşır sabunu bide depend lohusa külodu aldım. Oda takımımızın gelmesi bikaç haftayı bulacak,tekerlekli anne yanı beşiğini de Eylül sonu falan alırım. Şimdilik bi doğum çantası hazırlıycam sadece. Etrafımda herkes 30 haftayı geçince çantan hazır olsun diyor

Kızlar TOCO çektirip 20 dakikada 1 tane sancısı çıkan var mı? Ağrım yok. Vajinal muayenede çok kasıldım. Ondan sonra böyle oldu diye düşünüyorum. Rahim ağzım kapalı. Açılmam yok. Şaşırdım kaldım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…