Canım anam hiç çatlamamış kimin genine çektiysem kesin baba tarafıdır hiç yararları yok yine yaptılar yapacaklarını sjdjjdBen bebeyagiyla hindistan cevizi yagi kullaniyorum canim, memnunum. Ama lierac kullanip catlayanda var biraz genetigede bakiyor bu isler
Yeni çatlak beyaz olmaz ya eskiden kalma görmediğin çatlaklar belirginleşmiş olabilir mi önce mor kırmızı gibi bir şey oluyor çok sonra beyaza dönüyorkizlar catlaklariniz nasil gozukuyor nasil bisey ? benim ilk cocukta hic olmadi catlak 1 tane bile yoktu. ozel biseyde yapmamistim bazen bebe yagi kullaniyordum. simdi 3 ayindan gobegimin ustunde beyaz ince cizgiler var ısık tutunca daha da net oluyor parlak gibi beyaz cizgiler catlak bunlarmi oluyor gecmeyecekmi hic acaba
Benim anneminde catlagi var, benimde yer yer ergenlikten kalan catlaklarim var ama gobegim hic catlamadi meselaCanım anam hiç çatlamamış kimin genine çektiysem kesin baba tarafıdır hiç yararları yok yine yaptılar yapacaklarını sjdjjd
ilk aylarda kasiniyordu 2 aylik falan oldukta bende kasiyordum o zamanlardan baslamis ola bilir enerjisiz bulantili gecirdigim donemlerdi fark etmemis ola bilirim 3 4 ayimda beyaz cizgileri gordum normalde baktikta cok fark edilmiyor dikkatli bakmak gerek. cok aydinlik isikli yerde parlak beyaz gozukuyor. ilk hamilelikte olmadi ya ondan rahat oldum bende olmaz bunda da diye. ama hic uzulmuyorumda valla saglikla dogsun bebekte bende saglikla bitireyim gebeligi . baska her seye care bulunurYeni çatlak beyaz olmaz ya eskiden kalma görmediğin çatlaklar belirginleşmiş olabilir mi önce mor kırmızı gibi bir şey oluyor çok sonra beyaza dönüyor
Kızlar bilgisi olan yok mu acaba???Kızlar nedense kasıklarımda ağrı var bugün. Ve alt tarafım da ağrıyor ara ara normal mi ki
canlari sag olsun tabii. her sey duzelir. saglikla kavusalim bebislerimize. ben cok takmiyorum canimiz sag olsunBenimde göbeğime ilk haftalardan beri yağ sürdüm çatlak olmadı bacağımın arka kısımları çatlamış gecen gün gördüm şok oldum kırmızı kırmızı tam popomun altı bilseydim oraya da surerdim valla nasıl geçer geçer mi hiç bilmiyorum bu bebisler analarina neler yapıyor ah ah canları sağolsun
Benim de iki hafta kadar oldu canım, muhtemelen bebiş vuruyordur rahim de iyice büyüyor artık ondan da olabilir. Mesela hala uzanıp kalkayım alt kısımdan bacaklarıma giden dmaarlar gerilmiş gibi bir acı oluyo bi süre yürümekte zorlanıyorum.Kızlar bilgisi olan yok mu acaba???
Bugün de sağ kasığımda altıma ve bacağıma vuran ağrılarım oldu. Neden oluyor acaba?
Anladım canım. Sabah akşam magnezyum da içiyorum ağrılara etkisi pek yeterli gelmiyor demek kiBenim de iki hafta kadar oldu canım, muhtemelen bebiş vuruyordur rahim de iyice büyüyor artık ondan da olabilir. Mesela hala uzanıp kalkayım alt kısımdan bacaklarıma giden dmaarlar gerilmiş gibi bir acı oluyo bi süre yürümekte zorlanıyorum.
Chate de sordum ağrıları. Ve benim uzun zamandır su gibi akıntım oluyordu. İç çamaşırım ıslanıyordu. Bende normal bir akıntı olduğunu sanıyordum . Ve bazen saatler süren karın sertleşmem oluyor. chat amniyon sızıntısı olabileceğini ağrıların enfeksiyon kaynaklı olabileceğini söylüyor beni biraz korkuttu açıkcasıAnladım canım. Sabah akşam magnezyum da içiyorum ağrılara etkisi pek yeterli gelmiyor demek ki
6binlik iğne kullnaıyorım tansiyon sürekli takipta bi 34 görsek görebilsek diyorlar kızım 35tam bitti ani bi sekilde tansiyondan dolayı dogum yapmıstım.bunda da korkuyoruzHiç canını sıkma endişe etmeyin canım benim 5. Haftadan beri öyle4binlik iğne sabah akşam kullanıyorum çarpıntı ilacı kullanıyorum üstüne tansiyon ilacı kullanıyorum bana da 30 a kadar hazır ol erken almamız gerekebilir dedi. 30 olduk şükür hala herşey yolunda, hazırlıkları da tamam gelişiminde de şükür hiç bir problem yok konu kan akışı nabız tansiyon olunca her ihtimale karşı hazırlıklı oluyor bizi de uyarıyorlar. Benim de tansiyonum 18 olana kadar bişey hissetmiyorum rahatsız olmuyorum mesela ama 14 üstü bebiş için zararlı. Sen iyi hissediyorsun ama onlar bebişi koruyorlar
Göğüslerimden ben de muzdaribim yaaa. Eski göğüslerimi çok özledimYa bisey diyim mi ne sürersen sür çatlayacak olan yer çatlıyor. Ben göğsüme de karnıma da lierac ve hindstan cevizi yağı kullanıyorum, karnım çatlamıyor ama göğüslerim yanlardan kırmızı kırmızı çatlamışdeli gibi de kaşınıyor ne sürersem süreyim devam ediyor çatlamaya
Benim karnım da bir gece çatladı özel bölgeye yakın kısımdan göbek deliğine doğru lierac çok düzenli kullandım ama bende işe yaramadı bence tamamen genetik, ben şimdi organik kakao yağı shea yağı hindistan cevizi yağı üçünü karistirip sürüyorum katı olduğu için yağlı pehlivan gibi de gorunmuyorum şimdilik memnunum cildimi yumuşattı baya biLierac canım hem yapış yapış olmuyorsun hemen emiyor kokusu yok gibi hem de sıfır çatlak benim çok şükür ama ben hamileliğin başından beri kullanıyorum annem bana hamileyken bir gecede çatlamış korkumdan erken başladım
Hamilelikte şekerde dalgalanmalar olması normal özellikle 28-30 haftalar yükselme eğilimindeya ben de yarın dahilyeye gidicem cuma dediğin gibi ya 75 ya 10'lük yapar sanırım normalde rutin kanlarımda hep iyidi şekerim nasıl böyle 2 kat yüksek çıkar ben anlamadım
Ben dün bezi aldım ya artık tamamımAy kızlar sizin bitmiş ben oda dışında birkaç numunelik kıyafet süt sağma ve ateş ölçer aldım ha bi de başta çok lazım olmayan oyuncak falantutarlılık abidesiyim. Ben bez aldığım gün hazırım derim ya bu arada.
Geçmiş olsun canım aile sağlığı merkezine gidip rapor alamıyor musunKızlar kızlar ben çok hastayımbir de çalışmak zorundayım geberiyorum. Öksürürken doğurmasam bari.
Teşekkür ederim canım. Yerime bakacak kimse yok o yüzden alamıyorum maalesefGeçmiş olsun canım aile sağlığı merkezine gidip rapor alamıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?