Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canım havalar esmeye başladı biraz üşütmüş bile olabilirsin

Benim de öyle ve koyu renk. Demir ilacı yapıyor sanıyorum ben. İkiye çıkardım çünkü.

Süslemeyi bende sormayı unuttum ya bi sonraki randevum 32. Haftaya denk geliyor o zaman sorcam bakalım

Eşin+1 refakatçi daha kalıyor yanında. Suit odalar muhtemelen daha geniştir biz onu tercih edicez gibi duruyor
Ben sadece eşimi istiyorum sanırım kuşum ya. Annem İstanbul’da ve kemoterapi alıyor kayınvalidem de hevesli kalmaya ama ben istemiyorum.. bu konuda çok vicdan muhasebesi yapıyorum süit odasında arkadaşım kalmış baya büyük demişti.

Yediklerinden olmuştur canım hemen endişelenme barsaklarımız dengesiz

Kuşum sen bilirsin ama sadece eşinle zorlanırsın bence. Çünkü ikiniz de tecrübesizsiniz, sen zaten doğum yorgunu olacaksın. Yanında bi kadın olursa hem sana destek olur hem bebeğe göz kulak olur. Eşim hepsinin hakkından gelir diyorsan o başka ama doğum sonrası bizim de biraz bakıma ihtiyacımız olacak

Biliyorum farkındayım ama yanında rahat etmeyeceğimi bildiğim için istemiyorum aslında, keşke kendi annem gelebilse onla rahat ederim . Kayınvalide de istekli kalma konusunda bakalım söyleyeceğim nazik bir dille veya doğum telaşıyla söylerim bilemiyorum hormonlar etkiliyor beni duygusal olarak çok

Rahat edemeyeceksen o ayrı mevzu tabi strese de girmemen lazım. Anneciğine rabbim tez şifalar versin bu arada Doğum yaparken dua et
Annelik bambaşka bişi gerçi insan her koşulda evladına yalnız da bakabilecek güce sahip sanki. Rüyamda bile kızımı gördüğümde içgüdüsel olarak hemen onu ısıtıp emzirme refleksi sergiliyorum cok ilginç

Sağol bebişim amiiinn doğum yaparken de dua edeceğim ben de kesinlikle o kafaya girmiş vaziyetteyim hallederim yaparım gibi geliyor ama evde her türlü bi yardıma ihtiyaç olacak gibi görünüyor…

Kontrolden geldim kızlar sabah tek doz insülin başlanacak sabah açlığım yüksek biraz bebek biraz aşağıdaymış yürüyüşlere ara ver dedi bir de kordonla yakınmış dikkatli hareket et sağa sola dönerken bir anda dönme dedi dolanmasın diye pek içimi açmadı bu kontrol maalesef

Şeker yükleme mi yüksek çıktı? Diyet başlıyorlar normalde direkt insülin neden başladılar acaba? Kordon konusunda pek bilgim yok ama 2-3 kere dolanıp doğan bebekler görüyorum videolarda. Rabbim göstermesin ama korkma bu kadar bir şey olmaz inşallah.

Canım çok geçmiş olsun.. Sıkma canını bişiycik olmaz son düzlüğe geldik artık Allahın izniyle Rabbim korusun

Canım şeker konusunda dikkat edersin ona canını sıkma, kordon meselesi de bebişler sık pozisyon değişiyor zaten değişir uzaklaşır içini ferah tut

Kızlar selam benim de canlar sıkkın buraya geldim. İkinci tokluk şekerim yüksek çıktı azıcık 168 endokrine gitmen gerekiyor dedi doktor bundeğerlerde çıkan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…