- 19 Aralık 2023
- 1.535
- 875
- 43
Canım havalar esmeye başladı biraz üşütmüş bile olabilirsinŞimdi size kafama takılan kuruntumu sorucamben uzuuuuun bir süredir kabızdım taaki son 3 güne kadar ishal değilim sadece büyük tuvaletim geldiği zaman afedersiniz kıvamı farklı yani zorlanmıyorum anladınız. Günde 3 4 kez çıkmıyorum max 2. Sorun ne diceksiniz şu doğuma yakın olunca bağırsaklar kendini boşaltırmış falan. Bide yakın zamanda doğum yapan arkadaşımla konuştum bunu o da doğumdan 2 3 hafta önce bende de oldu dedi aha dedim erken mi doğurcam saçmalama falan dedi ama benim paranoyak tarafım uyarıldı bi kere help
Antalyadayım aşkımCanım havalar esmeye başladı biraz üşütmüş bile olabilirsin
He evet o zaman o daha mantıklı jsjsjs kontrol sürelerimiz uzun oldukça bu tarz periler gidip geliyor insanaAntalyadayım aşkımsıcaktan dengem şaştı galiba
Benim de öyle ve koyu renk. Demir ilacı yapıyor sanıyorum ben. İkiye çıkardım çünkü.Şimdi size kafama takılan kuruntumu sorucamben uzuuuuun bir süredir kabızdım taaki son 3 güne kadar ishal değilim sadece büyük tuvaletim geldiği zaman afedersiniz kıvamı farklı yani zorlanmıyorum anladınız. Günde 3 4 kez çıkmıyorum max 2. Sorun ne diceksiniz şu doğuma yakın olunca bağırsaklar kendini boşaltırmış falan. Bide yakın zamanda doğum yapan arkadaşımla konuştum bunu o da doğumdan 2 3 hafta önce bende de oldu dedi aha dedim erken mi doğurcam saçmalama falan dedi ama benim paranoyak tarafım uyarıldı bi kere help
Süslemeyi bende sormayı unuttum ya bi sonraki randevum 32. Haftaya denk geliyor o zaman sorcam bakalımOda süslemesi için ek olarak ne kadar ücret alıyorlar egepolde. Bende tınaztepe galende yapıcam ama hiç hastaneyle görüşmedim daha. Sadece doktordan bilgi aldım. Süsleme yaptırma konusunda da kararsızım ama uygun ücretliyse yaptırırım galiba.
Eşin+1 refakatçi daha kalıyor yanında. Suit odalar muhtemelen daha geniştir biz onu tercih edicez gibi duruyorAyy ciddi misinben daha hiç fiyat almadım merak ediyorum djdjd Peki odada tek refakatçi mi kalıyor? Gerçi tek koltuk vardı ben kaldığımda tek kişidir muhtemelen.
Ben gebelikte bağırsak hareketlerinin kitabını baştan yazdımAşkım sen hiç kabız olmadın maşallah o yüzden sende bi değişiklik yok bu durumda
Ben sadece eşimi istiyorum sanırım kuşum ya. Annem İstanbul’da ve kemoterapi alıyor kayınvalidem de hevesli kalmaya ama ben istemiyorum.. bu konuda çok vicdan muhasebesi yapıyorumEşin+1 refakatçi daha kalıyor yanında. Suit odalar muhtemelen daha geniştir biz onu tercih edicez gibi duruyor
Yediklerinden olmuştur canım hemen endişelenme barsaklarımız dengesizŞimdi size kafama takılan kuruntumu sorucamben uzuuuuun bir süredir kabızdım taaki son 3 güne kadar ishal değilim sadece büyük tuvaletim geldiği zaman afedersiniz kıvamı farklı yani zorlanmıyorum anladınız. Günde 3 4 kez çıkmıyorum max 2. Sorun ne diceksiniz şu doğuma yakın olunca bağırsaklar kendini boşaltırmış falan. Bide yakın zamanda doğum yapan arkadaşımla konuştum bunu o da doğumdan 2 3 hafta önce bende de oldu dedi aha dedim erken mi doğurcam saçmalama falan dedi ama benim paranoyak tarafım uyarıldı bi kere help
Kuşum sen bilirsin ama sadece eşinle zorlanırsın bence. Çünkü ikiniz de tecrübesizsiniz, sen zaten doğum yorgunu olacaksın. Yanında bi kadın olursa hem sana destek olur hem bebeğe göz kulak olur. Eşim hepsinin hakkından gelir diyorsan o başka ama doğum sonrası bizim de biraz bakıma ihtiyacımız olacakBen sadece eşimi istiyorum sanırım kuşum ya. Annem İstanbul’da ve kemoterapi alıyor kayınvalidem de hevesli kalmaya ama ben istemiyorum.. bu konuda çok vicdan muhasebesi yapıyorumsüit odasında arkadaşım kalmış baya büyük demişti.
Biliyorum farkındayım ama yanında rahat etmeyeceğimi bildiğim için istemiyorum aslında, keşke kendi annem gelebilse onla rahat ederimKuşum sen bilirsin ama sadece eşinle zorlanırsın bence. Çünkü ikiniz de tecrübesizsiniz, sen zaten doğum yorgunu olacaksın. Yanında bi kadın olursa hem sana destek olur hem bebeğe göz kulak olur. Eşim hepsinin hakkından gelir diyorsan o başka ama doğum sonrası bizim de biraz bakıma ihtiyacımız olacak
Rahat edemeyeceksen o ayrı mevzu tabi strese de girmemen lazım. Anneciğine rabbim tez şifalar versin bu aradaBiliyorum farkındayım ama yanında rahat etmeyeceğimi bildiğim için istemiyorum aslında, keşke kendi annem gelebilse onla rahat ederim. Kayınvalide de istekli kalma konusunda bakalım söyleyeceğim nazik bir dille veya doğum telaşıyla söylerim bilemiyorum hormonlar etkiliyor beni duygusal olarak çok
Sağol bebişim amiiinnRahat edemeyeceksen o ayrı mevzu tabi strese de girmemen lazım. Anneciğine rabbim tez şifalar versin bu aradaDoğum yaparken dua et
Annelik bambaşka bişi gerçi insan her koşulda evladına yalnız da bakabilecek güce sahip sanki. Rüyamda bile kızımı gördüğümde içgüdüsel olarak hemen onu ısıtıp emzirme refleksi sergiliyorum cok ilginç
Şeker yükleme mi yüksek çıktı? Diyet başlıyorlar normalde direkt insülin neden başladılar acaba? Kordon konusunda pek bilgim yok ama 2-3 kere dolanıp doğan bebekler görüyorum videolarda. Rabbim göstermesin ama korkma bu kadar bir şey olmaz inşallah.Kontrolden geldim kızlar sabah tek doz insülin başlanacak sabah açlığım yüksek biraz bebek biraz aşağıdaymış yürüyüşlere ara ver dedi bir de kordonla yakınmış dikkatli hareket et sağa sola dönerken bir anda dönme dedi dolanmasın diye pek içimi açmadı bu kontrol maalesef
Canım çok geçmiş olsun.. Sıkma canını bişiycik olmaz son düzlüğe geldik artık Allahın izniyleKontrolden geldim kızlar sabah tek doz insülin başlanacak sabah açlığım yüksek biraz bebek biraz aşağıdaymış yürüyüşlere ara ver dedi bir de kordonla yakınmış dikkatli hareket et sağa sola dönerken bir anda dönme dedi dolanmasın diye pek içimi açmadı bu kontrol maalesef
Canım şeker konusunda dikkat edersin ona canını sıkma, kordon meselesi de bebişler sık pozisyon değişiyor zaten değişir uzaklaşır içini ferah tutKontrolden geldim kızlar sabah tek doz insülin başlanacak sabah açlığım yüksek biraz bebek biraz aşağıdaymış yürüyüşlere ara ver dedi bir de kordonla yakınmış dikkatli hareket et sağa sola dönerken bir anda dönme dedi dolanmasın diye pek içimi açmadı bu kontrol maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?