Kızlar 2 gündür geçmeyen şişlik ve sertlik var karnımda. Tüm gün karnımın tamamı taş gibi. Nefes darlığı yapıyor o da. Tansiyonum da ilaçlara rağmen oynamaya başladı. Üstüne bel ve baş ağrısı Doktorum yarın acil olarak çağırdı. Dua edin bol bol preklampsi falan olmasın.
Kızlar 2 gündür geçmeyen şişlik ve sertlik var karnımda. Tüm gün karnımın tamamı taş gibi. Nefes darlığı yapıyor o da. Tansiyonum da ilaçlara rağmen oynamaya başladı. Üstüne bel ve baş ağrısı Doktorum yarın acil olarak çağırdı. Dua edin bol bol preklampsi falan olmasın.
Canım dualarım seninle. Benimde baş ağrım var tansiyon yüksek. Bugün ekstra Adalat aldım yine yüksek rabbim yardımcımız olsun. Anlık olsun hemen geçsin inş
kızlar gebelik şekerim çıktı 2 hafta kontrol edilcek eğer devam ederse insülin başlancak aşırı üzgünüm yemeden içmeden kesildim resmen moral bozukluğundan açlık tokluk şekerim hep iyidi gebelik şekeri çıkmasına inanılmaz şaşırdım hala kabullenemiyorum ya
Kuzum benim yakın arkadaşımda çıkmıştı şeker. Hatta hastanede de yattı ama inan şeker biraz diyetle düzene giriyor. Tam vaktinde çok sağlıklı bi kızı oldu
Canım dualarım seninle. Benimde baş ağrım var tansiyon yüksek. Bugün ekstra Adalat aldım yine yüksek rabbim yardımcımız olsun. Anlık olsun hemen geçsin inş
Kuzum benim yakın arkadaşımda çıkmıştı şeker. Hatta hastanede de yattı ama inan şeker biraz diyetle düzene giriyor. Tam vaktinde çok sağlıklı bi kızı oldu
kızlar gebelik şekerim çıktı 2 hafta kontrol edilcek eğer devam ederse insülin başlancak aşırı üzgünüm yemeden içmeden kesildim resmen moral bozukluğundan açlık tokluk şekerim hep iyidi gebelik şekeri çıkmasına inanılmaz şaşırdım hala kabullenemiyorum ya
Dünden beri benim de buna aşırı moralim bozuk ilk defa bu sabah insülin vurdum bacaktan gün içinde durduk yere şekerim çıktı sonra hızla düştü bir tuhaf oldu vücudum yarın da böyle olursa doktora bildireceğim hep açım doymadan kalkmak zorunda kalıyorum masadan zaten yediklerim de tatmin edici şeyler değil az kaldı dayan diyorum kendi kendime kabullenip sakin olalım geçici inşallah
Benimde moralim bozuk. Holter sonucuna göre gün içinde nabız dinlenme halinde olmama rağmen 160 lara çıkıyormuş. Saneloc diye bir ilaç başlandı. Kendi doktorumda kullan dedi. 120 e kadar tolere edilir ama fazlası bebeğe de zarar dedi. İlacın gebelerdeki etkilerine bakınca ister istemez canım sıkıldı. Yani içsen de zarar içmesen de zarar gibi hissettirdi bana. Bu ara üst üste hastalanmak beni duygusal olarak epey düşürdü. Ağrılardan bıktım, uykusuzluktan bıktım. Hergün doktora bugün böyle bir rahatsızlığım var demekten nefret ettim. Bana kalsa artık yazmayacağım doktora ama eşim bu konuda fazlasıyla hassas. Afedersiniz b*kun eğri çıksa doktora söyleyeceğiz diyor. Evden çalıştığı için ondan birşey saklama durumum olamıyor. Ki belkide saklamamalıyım zaten. Ama bu titizlik Bende stres yaratıyor. Bilemiyorum yaa.. Tahammülüm bitti sanki. Şuan mutlu veya heyecanlı hissetmiyorum
Nerdeyse aynı durumdayız benim de Holter sonucum dinlenme anında bile 165 lerde dr bebek için iyi değil bu kadar yüksek nabız dedi ilaç yazdı betablox ilacı kullanmak istemiyorum bende dr kullanman lazım kriz geçirirsin dedi mecbur yarısını bölüp içmeye karar verdim bana göre ilaç da bebek için iyi değil mecburuz işte dr doğumdan sonra geçer dedi sizde üzülüp strese girmeyin stres hepsinden kötü bebek için iyi değil inşallah doğumdan sonra herşey geçicek
Canım kızlar günaydın. Son 3 sayfayı okudum ve gerçekten çok üzüldüm herkesin moraller bozulmuş.. Biz bugünlere tırmalaya tırmalaya gelmiş bi topiğizz kasım analarına böyle bi moral bozukluğunu hiçççç yakıstıramadım. Son düzlükteyiz ve hepimis iyi olucaz, tek tek sağlıklı bebek haberleri gelecek hepimizden Rabbimin izniyle prensesmoana
biraz uzaklaşmalıyım sizi etkilemek istemiyorum demişsin, çok kızarım bakk. Birbirimize destek olucaz iyi günde kötü günde deryaderya2
bedenim bebeğime yetmiyor mu demişsin, öyle de bi yetiyor ki başından beri yaşadıklarına rağmen aslanlar gibi büyüttün evladını. Çok az kaldı moral bozmak sana hiç yakısmıyor Mmrv2309
bugün senden haber bekliyorum güzel kuşum. Erken doğum falan olmaz merak etme, biliyorsun bende 1 gün boyunca taş gibi kasılan karın şikayetiyle doktora gittim ve hiçbişi çıkmadı. Stresten oluyor inan ki. Senin gibi pozitif bir anneye de stres hiç yakışmıyor. Kontrolden cıkınca yaz hemen miyavprenses
sende yemeden içmeden kesildim demişsin ısırırım seni. Şeker kızların şekeri yüksek oluyor demek ki beslenmeni yeniden düzenle hiçbisey olmaz. Ne şeker hastası arkadaslarım 3 cocuk doğurdu paşalar gibi
Seviyorum sizi
Dünden beri benim de buna aşırı moralim bozuk ilk defa bu sabah insülin vurdum bacaktan gün içinde durduk yere şekerim çıktı sonra hızla düştü bir tuhaf oldu vücudum yarın da böyle olursa doktora bildireceğim hep açım doymadan kalkmak zorunda kalıyorum masadan zaten yediklerim de tatmin edici şeyler değil az kaldı dayan diyorum kendi kendime kabullenip sakin olalım geçici inşallah
Oy anaların hakkı ödenmez diye boşa demiyorlar. Masadan aç kalkma işini bende yapıyorum böbrek ve safradan dolayı maalesef. 1 ayda 1 gram kilo almamısım korkumdan. Geçecek çok az kaldı bebekleri kucaklayınca yeniden doğcaz hepimiz