Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179

Canım dualarım seninle. Benimde baş ağrım var tansiyon yüksek. Bugün ekstra Adalat aldım yine yüksek rabbim yardımcımız olsun. Anlık olsun hemen geçsin inş

Kuzum benim yakın arkadaşımda çıkmıştı şeker. Hatta hastanede de yattı ama inan şeker biraz diyetle düzene giriyor. Tam vaktinde çok sağlıklı bi kızı oldu

Canım dualarım seninle. Benimde baş ağrım var tansiyon yüksek. Bugün ekstra Adalat aldım yine yüksek rabbim yardımcımız olsun. Anlık olsun hemen geçsin inş
İnşallah canım ya çok şükür hareketliliği iyi ama iki gündür karnım o kadar yaşam kalitemi düşürdü ki. Umarım kuruntu yapıyorumdur.

Kuzum benim yakın arkadaşımda çıkmıştı şeker. Hatta hastanede de yattı ama inan şeker biraz diyetle düzene giriyor. Tam vaktinde çok sağlıklı bi kızı oldu
inşallah ya bebeğin suyu normal ama şekerim çok yüksek panikten uyku tutmuyo düşünmekten

Dünden beri benim de buna aşırı moralim bozuk ilk defa bu sabah insülin vurdum bacaktan gün içinde durduk yere şekerim çıktı sonra hızla düştü bir tuhaf oldu vücudum yarın da böyle olursa doktora bildireceğim hep açım doymadan kalkmak zorunda kalıyorum masadan zaten yediklerim de tatmin edici şeyler değil az kaldı dayan diyorum kendi kendime kabullenip sakin olalım geçici inşallah

Nerdeyse aynı durumdayız benim de Holter sonucum dinlenme anında bile 165 lerde dr bebek için iyi değil bu kadar yüksek nabız dedi ilaç yazdı betablox ilacı kullanmak istemiyorum bende dr kullanman lazım kriz geçirirsin dedi mecbur yarısını bölüp içmeye karar verdim bana göre ilaç da bebek için iyi değil mecburuz işte dr doğumdan sonra geçer dedi sizde üzülüp strese girmeyin stres hepsinden kötü bebek için iyi değil inşallah doğumdan sonra herşey geçicek

Hay Allah ya bende de aynısı oldu .hicbisi yiyip icemiyorum insülin desen ayrı dert. İns İnsüline geçilmeden diyetle halledersin

Canım kızlar günaydın. Son 3 sayfayı okudum ve gerçekten çok üzüldüm herkesin moraller bozulmuş.. Biz bugünlere tırmalaya tırmalaya gelmiş bi topiğizz kasım analarına böyle bi moral bozukluğunu hiçççç yakıstıramadım. Son düzlükteyiz ve hepimis iyi olucaz, tek tek sağlıklı bebek haberleri gelecek hepimizden Rabbimin izniyle
prensesmoana biraz uzaklaşmalıyım sizi etkilemek istemiyorum demişsin, çok kızarım bakk. Birbirimize destek olucaz iyi günde kötü günde
deryaderya2 bedenim bebeğime yetmiyor mu demişsin, öyle de bi yetiyor ki başından beri yaşadıklarına rağmen aslanlar gibi büyüttün evladını. Çok az kaldı moral bozmak sana hiç yakısmıyor
M mrv2309 bugün senden haber bekliyorum güzel kuşum. Erken doğum falan olmaz merak etme, biliyorsun bende 1 gün boyunca taş gibi kasılan karın şikayetiyle doktora gittim ve hiçbişi çıkmadı. Stresten oluyor inan ki. Senin gibi pozitif bir anneye de stres hiç yakışmıyor. Kontrolden cıkınca yaz hemen
miyavprenses sende yemeden içmeden kesildim demişsin ısırırım seni. Şeker kızların şekeri yüksek oluyor demek ki beslenmeni yeniden düzenle hiçbisey olmaz. Ne şeker hastası arkadaslarım 3 cocuk doğurdu paşalar gibi
Seviyorum sizi

Oy anaların hakkı ödenmez diye boşa demiyorlar. Masadan aç kalkma işini bende yapıyorum böbrek ve safradan dolayı maalesef. 1 ayda 1 gram kilo almamısım korkumdan. Geçecek çok az kaldı bebekleri kucaklayınca yeniden doğcaz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…