Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Teşekkür ederimm kızlarr cevaplarınızz için bende yağ falan kullanıyordum ama hafiften başlıyor gibi lierac aşırı övdülere yorumlarıda çok iyiii ama burda kullanan bazı arkadsşlarda yine öatlak oluşmuşş napsam alsammı almasammı bilemedim

Hindistan Cevizi yağı kullanıyorum ben yumuşacık oluyor

İnsan yoruluyor. sadece sağlık olsa dayanmak bir nebze. Ama bizim vücudumuza bağlı o yüzden ekstra dikkat etmek zorunda olmak sürekli tansiyon ölçmek doktorların ilgisizliği . Bilmiyorum bende vücudum bebeğim için yetmiyormu diye düşünüp üzülüyorum.

Canım şehir hastanesinde perinatoloji bölümünde takipliyim. Her hafta gidiyorum. Bir doktor hiçbir sorun yok diyor. Bir doktor bebek küçük diyor. Gelişmiyor mu diyorum. Gelişiyor. Ama biraz yavaş sanırım.

Canım şehir hastanesinde perinatoloji bölümünde takipliyim. Her hafta gidiyorum. Bir doktor hiçbir sorun yok diyor. Bir doktor bebek küçük diyor. Gelişmiyor mu diyorum. Gelişiyor. Ama biraz yavaş sanırım.
30. haftayı görsem şükredeceğim gerçekten. Artık çok yıprandım. Erken doğum olmasından, bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum Sizlerin de moralini bozmak istemiyorum. O yüzden bir süre uzaklaşsam iyi olacak galiba..

İncia var karın için çatlak kremi onu da kullanıyorum yapısı güzel benim gebelikte cildim aşırı kurudu lierac nemlendirmedi bile senin de öyleyse hiç bulaşma bence az para da değil

Arkadaşlar benim de moralim bozuktu gergindim bir kaç gündür günde en az 2-3 defa şişmissin çok kilo almışsın laflarını duyuyorum ister istemez psikolojik olarak etkiliyor karnım aşırı büyüdü bence haftamiza göre fazla büyük hatta çevremde benden başka hamileler de var onlar benim kadar kilo almadi şişmedi kendimi kiyasliyorum yapmak istemesem de ama benimki dert değil boşuna üzülüyorum sağlık problemi yaşayan arkadaşlarim hiccbir şey olmadan zamanında alın bebeklerinizi kucaginiza inşallah... Kalbim sizinle

Canım benim aslında neredeyse hepimiz aynı hisleri taşıyoruz hep elimiz yüreğimizde. Bak ben de 9 haftadır kalkamıyorum o kadar yıprandım ki balkona bile çıkamıyorum korkudan. Kafamı dağıtmak için numaralı boyamalardan aldım baya bi oyaladı beni iyi geldi sen de dene istersen.

Hamile pilatesinde 34 haftalık kadınların karnı benden küçük:)) ama kız onların. Fark ediyor gerçekten. Benim de bugün canım çoook sıkkın ne yapacağımı şaşırdım ve sıkıntıdan yediğim günlerdeyim. Bir yandan ileri haftalarda kıyafet sıkıntısı çekeceğimi fark ettim ama yoruldum artık sürekli bi şeyler düşünmemiz gerekiyor. Ama şükretmek lazım yine de. Bunlar da nimet bi yerde.

Kızlar kızlar yorgan yastık almayan varsa ileride lazım malum :) dün bunu sipariş ettim indirime girmiş kendi sitesinde. Düşünenler bakabilir

Eklentiler

• 1000090258.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar bebeğe havlu ararken özdilek’te kitikate ürünlerinin baya indirimli olduğunu gördüm. Sanırım bazıları eski sezon ve çok ürün kalmamış, almak isteyen olursa:

Kız kocaman oluyorsa nolmuş sağlıkla olsunlar yeter ki, doğduğunda özlicez o göbişleri. Kimseyi takma sakın, onu unutur başka bişeye laf ederler iki gün sonra. İnsanların ağzı torba değil ki büzesin. Ayrıca iç karınla alakalı o. Kiminin kocaman oluyo kimi de hamile gibi olmuyor. Sen ve bebeğin sağlıklı olduğunuz sürece hiç bişeyin önemi yok

Benimki de kız ama damperli kamyon gibiyim aynı kişiden kişiye değişiyor demek ki

Hayırrr oyle düşünme biz hep destegizzz burda birbirimizeee olacak cok güzel yapıp doğumlarımızı inş cok zordu ama bitti dicez inş. Moral bozmak yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…