asdasdws Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 384 93 13 28 Bugün 00:59 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #30.281 zorlutekrar .!.: Oo coook şükürr. Doktora gitmesen daha panik olurdun. Böyle iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Çok şükür canim aynen öyle
zorlutekrar .!.: Oo coook şükürr. Doktora gitmesen daha panik olurdun. Böyle iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Çok şükür canim aynen öyle
Nefertitiiii Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2025 468 644 18 Bugün 00:59 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #30.282 MathiIda .!.: Yariyor canim ben kullandim cok memnun kaldim, ebebekte var onlara bakabilirsin isini gorur yani tavsiye ederim. Banada bu aralar sık sık oluyor, yalanci kasilma bence, gerci hic nstye de girmedim eminde degilim Genişletmek için tıkla... Ay tecrübe eden herkesten olumlu dönüş aldım baya işe yarayan bir şey demekki çok sağol canım
MathiIda .!.: Yariyor canim ben kullandim cok memnun kaldim, ebebekte var onlara bakabilirsin isini gorur yani tavsiye ederim. Banada bu aralar sık sık oluyor, yalanci kasilma bence, gerci hic nstye de girmedim eminde degilim Genişletmek için tıkla... Ay tecrübe eden herkesten olumlu dönüş aldım baya işe yarayan bir şey demekki çok sağol canım
miyavprenses Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Şubat 2025 691 517 18 Bugün 01:19 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #30.283 kızlar çok önemli bişey sorucam size. aspirin veya türevi kullanan var mı aramızda????? 32. haftadan sonra kullanılmıyomuş bununla ilgili bilginiz var mı
kızlar çok önemli bişey sorucam size. aspirin veya türevi kullanan var mı aramızda????? 32. haftadan sonra kullanılmıyomuş bununla ilgili bilginiz var mı