Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
kız napayım ablamın o hali çok korkuttu beni Allah ne verdiyse aldım, biri bişey dese onuda alırım

Bende o zaman yalancı sancı yaşadım bugün. Dediğin gibi karnım tamamen sertleşti. Kızım bazen biyerde toplanıp tümsek yapıyor o hissi de biliyorum ama onda kısmi rahatsızlık verip geçiyor. Bu başkaydı ya bikaç kez karnım komple sertleşti regl ağrısı gibi hafif ağrım oldu. Ayy şaka gibi gebelik takvimimizde 30 hafta yazıyor 30 lara geldik

kız napayım ablamın o hali çok korkuttu beni Allah ne verdiyse aldım, biri bişey dese onuda alırım
Benim de kuzenimin emzirirken acıdan ağlaması aklımdan gitmiyor. Bebeği aç kalmasın diye acı da çekse emziriyordu. Sonra ne yaptı nasıl geçirdi bilmiyorum o zamanlar bekardım ilgimi çekmiyordu bu konular

Kız anneleeeer yokmu gümüş kapak alan daha önce kullanan veya kullanmayı düşünen. Yada düşünmeyip gereksiz diyen hele bi cevap verin dhdjd
Ben ilk kızımı hiç emziremedim memeyi tutmadı bir türlü 2 yıl boyunca hiç mama vermeden hep süt sagdim . İlk günden bu yana gümüş kapak kullandım .hayatımı kurtardı ne bir çatlama ne bir ağrı oldu alın aldirin bence .

Ayy evett 30lara geldik artık hem korku hem aşırı bi heyecan var içimde bugünümüze şükür yarın da kontrolüm var bir aydır görmüyorum kızçemi hatta 2 ay oldu nerdeyse, geçen ay gittiğimde dik pozisyonda durmuş karnımda kafasının tepesinden başka hiçbir şey göremedik ne eli ne kolu bi de arkasını dönmüştü sıpa yani niye dik durursun dhdjd kaç kilo oldu nasıl çok merak ediyorum inşallah bu sefer nazlanmaz da gösterir kendini

Ay gerçekten mi o kadar önemli ki şu yorumun tecrübe edenleri özellikle merak ediyordum, hemen sipariş veriyorum

Bu enfeksiyondan bıktım vallahi her daim var resmen .gene çıktı doktor ilaç yazmış yarın alacağım .bu düzenli kullandığıniz bir takviye vardı ise yaradi mı rutin halinde kullansak zararı olmaz demi

Şikayetin var mıydı yoksa tesadüfen mi enfeksiyonu öğrendiniz

Bende nerdeyse 3 haftadır görmüyorum ya o kadar merak ediyorum ki nasıl oldu güzel büyüdümü diye. Benim doktorum aylık muayene istedi beklemek çok zor daha 4 Eylülde kontrolüm

Bende nerdeyse 3 haftadır görmüyorum ya o kadar merak ediyorum ki nasıl oldu güzel büyüdümü diye. Benim doktorum aylık muayene istedi beklemek çok zor daha 4 Eylülde kontrolüm
Büyümüştür annesi büyümez mii az kalmış biraz daha sabır azıcık daha büyüsün serpilsinn öyle görürsün miniğini

Heh, ben de böyle üçledim

Ay gerçekten mi o kadar önemli ki şu yorumun tecrübe edenleri özellikle merak ediyordum, hemen sipariş veriyorum
Göğsünü nemli tutuyor içinde süt bile birikiyor damla da olsa .her kullanım sonrası yıka mutlaka içinden süngeri çıkıyor .benim hastane çantam daha hazır değil ama gümüş kapak şuan yanımda .doğuma son 10 gün kala kullan demişti doktor göğüsler geriliyor ya catlamasini kanamasını önlüyor.ben hiç Krem sürmedim .zaten içinde süt biriktigi için sutun de iyi geliyor

Harikasın gayet aydınlatıcı oldu çok teşekkür ederim tecrübenden faydalansın almak isteyen anneciklerim

Kız anneleeeer yokmu gümüş kapak alan daha önce kullanan veya kullanmayı düşünen. Yada düşünmeyip gereksiz diyen hele bi cevap verin dhdjd
Ben ilk doğumda kullandım yaralarımı tek iyileştiren şey oldu krem falan hikaye. Bende ağlıyordum resmen acıdan. Gümüş kapak hayatımı kurtardı. Şimdi eskisi duruyor ama yenisini alacağım güvenemiyorum lekeli biraz diye ne bilim

Cipsde yiyorum kola da içiyorum üzgünüm ama nefsime hiç hakim olamıyorum her gün değil tabi ama hafta da bir falan illa denk geliyor
Ay cips aşermiştim ben ya ilk aylarda 1 paket o zaman yemiştim… hala vicdan azabını çekiyorum…

Menemen niye yasak ayol ilk defa duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…