- 29 Nisan 2025
- 79
- 44
- 3
- 29
kız napayım ablamın o hali çok korkuttu benispongeboob Bütün tedbirini almışsın Göğüs ucunu uyarmak şimdilik tehlikeli olur belki diye kullanmaya başlamadım ben kremi. 35 den sonra kullanmaya başlıycam şimdilik böyle idare ediyorum. Sende dikkatli ol canım. Bakalım gümüş kapak kullanan vardır belki daha önce deneyimlere göre karar vericem. Phlipsin kalkanı da mantıklı geliyor aslında sızan sütü biyerde toplayıp meme ucunu kuru tutuyor galiba.
Bende o zaman yalancı sancı yaşadım bugün. Dediğin gibi karnım tamamen sertleşti. Kızım bazen biyerde toplanıp tümsek yapıyor o hissi de biliyorum ama onda kısmi rahatsızlık verip geçiyor. Bu başkaydı ya bikaç kez karnım komple sertleşti regl ağrısı gibi hafif ağrım oldu. Ayy şaka gibi gebelik takvimimizde 30 hafta yazıyor 30 lara geldikKuzum ben geçen bi yaşadım ama gaz mıydı sancı mıydı bende anlayamadım, karnım sertleşti baya acı yaşadım geçici bi süre. Doktorum şey dedi bu sertleşme karnın komple gerilmesi lazım tek bi taraf yumuşaksa veya bazı yerlerinde yumuşaklık varsa kasılma değildir tamamen gergin ve sert olması lazım bütün kısmın demişti. Ama tabi haftamız da artık ilerlediği için yalancı kasılmalar da olacak diye ekledi alışmaktan başka çaremiz yok gibi
Benim de kuzenimin emzirirken acıdan ağlaması aklımdan gitmiyor. Bebeği aç kalmasın diye acı da çekse emziriyordu. Sonra ne yaptı nasıl geçirdi bilmiyorum o zamanlar bekardım ilgimi çekmiyordu bu konularkız napayım ablamın o hali çok korkuttu beniAllah ne verdiyse aldım, biri bişey dese onuda alırım
Ben ilk kızımı hiç emziremedim memeyi tutmadı bir türlü 2 yıl boyunca hiç mama vermeden hep süt sagdim . İlk günden bu yana gümüş kapak kullandım .hayatımı kurtardı ne bir çatlama ne bir ağrı oldu alın aldirin bence .Kız anneleeeer yokmu gümüş kapak alan daha önce kullanan veya kullanmayı düşünen. Yada düşünmeyip gereksiz diyen hele bi cevap verin dhdjd
Ayy evett 30lara geldik artık hem korku hem aşırı bi heyecan var içimdeBende o zaman yalancı sancı yaşadım bugün. Dediğin gibi karnım tamamen sertleşti. Kızım bazen biyerde toplanıp tümsek yapıyor o hissi de biliyorum ama onda kısmi rahatsızlık verip geçiyor. Bu başkaydı ya bikaç kez karnım komple sertleşti regl ağrısı gibi hafif ağrım oldu. Ayy şaka gibi gebelik takvimimizde 30 hafta yazıyor 30 lara geldik
Ay gerçekten mi o kadar önemli ki şu yorumunBen ilk kızımı hiç emziremedim memeyi tutmadı bir türlü 2 yıl boyunca hiç mama vermeden hep süt sagdim . İlk günden bu yana gümüş kapak kullandım .hayatımı kurtardı ne bir çatlama ne bir ağrı oldu alın aldirin bence .
Ya link atarmisin alırken ben tam anlamadım ne işe yarıyor bakayımAy gerçekten mi o kadar önemli ki şu yorumuntecrübe edenleri özellikle merak ediyordum, hemen sipariş veriyorum
Şikayetin var mıydı yoksa tesadüfen mi enfeksiyonu öğrendinizBu enfeksiyondan bıktım vallahi her daim var resmen .gene çıktı doktor ilaç yazmış yarın alacağım .bu düzenli kullandığıniz bir takviye vardı ise yaradi mı rutin halinde kullansak zararı olmaz demi
Bende nerdeyse 3 haftadır görmüyorum ya o kadar merak ediyorum ki nasıl oldu güzel büyüdümü diye. Benim doktorum aylık muayene istedi beklemek çok zor daha 4 Eylülde kontrolümAyy evett 30lara geldik artık hem korku hem aşırı bi heyecan var içimdebugünümüze şükür yarın da kontrolüm var bir aydır görmüyorum kızçemi hatta 2 ay oldu nerdeyse, geçen ay gittiğimde dik pozisyonda durmuş karnımda kafasının tepesinden başka hiçbir şey göremedik ne eli ne kolu bi de arkasını dönmüştü sıpa yani niye dik durursun dhdjd kaç kilo oldu nasıl çok merak ediyorum inşallah bu sefer nazlanmaz da gösterir kendini
Büyümüştür annesi büyümez mii az kalmış biraz daha sabır azıcık daha büyüsün serpilsinn öyle görürsün miniğiniBende nerdeyse 3 haftadır görmüyorum ya o kadar merak ediyorum ki nasıl oldu güzel büyüdümü diye. Benim doktorum aylık muayene istedi beklemek çok zor daha 4 Eylülde kontrolüm
Doğum yapan 2 arkadaşım “mutlaka al” dedi, çok sorgulamadan aldımKız anneleeeer yokmu gümüş kapak alan daha önce kullanan veya kullanmayı düşünen. Yada düşünmeyip gereksiz diyen hele bi cevap verin dhdjd
Heh, ben de böyle üçledimben tüm tuşlara basıp hepsini aldımhem kapak hem kalkan hem krem. hatta kremi sürmeye başladım da erken mi acaba? kalkanıda kullanan bazı arkadaşlarım çok işe yarıyo diyo bazıları hiç faydası olmadı diyo ben yinede kullanıcam
Almam şart oldu artık ben ikna oldumDoğum yapan 2 arkadaşım “mutlaka al” dedi, çok sorgulamadan aldım
Göğsünü nemli tutuyor içinde süt bile birikiyor damla da olsa .her kullanım sonrası yıka mutlaka içinden süngeri çıkıyor .benim hastane çantam daha hazır değil ama gümüş kapak şuan yanımda .doğuma son 10 gün kala kullan demişti doktor göğüsler geriliyor ya catlamasini kanamasını önlüyor.ben hiç Krem sürmedim .zaten içinde süt biriktigi için sutun de iyi geliyorAy gerçekten mi o kadar önemli ki şu yorumuntecrübe edenleri özellikle merak ediyordum, hemen sipariş veriyorum
Harikasın gayet aydınlatıcı oldu çok teşekkür ederimGöğsünü nemli tutuyor içinde süt bile birikiyor damla da olsa .her kullanım sonrası yıka mutlaka içinden süngeri çıkıyor .benim hastane çantam daha hazır değil ama gümüş kapak şuan yanımda .doğuma son 10 gün kala kullan demişti doktor göğüsler geriliyor ya catlamasini kanamasını önlüyor.ben hiç Krem sürmedim .zaten içinde süt biriktigi için sutun de iyi geliyor
Ben ilk doğumda kullandım yaralarımı tek iyileştiren şey oldu krem falan hikaye. Bende ağlıyordum resmen acıdan. Gümüş kapak hayatımı kurtardı. Şimdi eskisi duruyor ama yenisini alacağım güvenemiyorum lekeli biraz diye ne bilimKız anneleeeer yokmu gümüş kapak alan daha önce kullanan veya kullanmayı düşünen. Yada düşünmeyip gereksiz diyen hele bi cevap verin dhdjd
Ay cips aşermiştim ben ya ilk aylarda 1 paket o zaman yemiştim… hala vicdan azabını çekiyorum…Cipsde yiyorum kola da içiyorum üzgünüm ama nefsime hiç hakim olamıyorum her gün değil tabi ama hafta da bir falan illa denk geliyor
Menemen niye yasak ayol ilk defa duyuyorumHamilelikte en çok canımızın çektiği şeyleri yiyememek çok kötü .canım öyle bir menemen istiyorum yasak lahmacun istiyor yasak .cikilota ağzıma 1 aydır almadım .herkes hamilelikte kilo alır ben doğumdan sonra alacağım sanırımbebisler çok sukur bin şükür iyi canim 34. Haftaya kadar gelmelerini bekliyoruz İns erken gelmek istemezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?