Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ay bu kadar işe yarıyorsa herkes alsın kızz ne mübarek şeymiş

Bence bu durumun alakası yok benim üçüncü gebelik hepsi de geç dollenme ucu de erkek canım sağlıkla kucağına alırsın insallah

Bence bu durumun alakası yok benim üçüncü gebelik hepsi de geç dollenme ucu de erkek canım sağlıkla kucağına alırsın insallah
MasAllah olsun size
Bakalim hayirlisi ne ise o da olsun. Onemli olan tabii sağlikli olsun. Ama napalim bizler de merak ediyoruz)

Kız anneleeeer yokmu gümüş kapak alan daha önce kullanan veya kullanmayı düşünen. Yada düşünmeyip gereksiz diyen hele bi cevap verin dhdjd
ben gerekirse alcam hemşire öyle söyledi gebe okulundaki eğer doğru emzirirsek yara vs olmuyormuş tahriş için de lansinoh aldım 4 tane stokladım göğüs ucu kremlerinden

ben gerekirse alcam hemşire öyle söyledi gebe okulundaki eğer doğru emzirirsek yara vs olmuyormuş tahriş için de lansinoh aldım 4 tane stokladım göğüs ucu kremlerinden
İyi yaptın kuzum, valla ben neyi çok dert edersem hep başıma geliyor önden önlemimi alayım dedim hayırlısı

İyi yaptın kuzum, valla ben neyi çok dert edersem hep başıma geliyor önden önlemimi alayım dedim hayırlısı
e bebekte var zaten 5 dkda alınır ya kendimizi yara olcak diye şartlamayalım pozitif düşünmeye çalışıyorum çünkü aşırı korkuyorum ben de göğüs ucu acısından

Kız anneleeeer yokmu gümüş kapak alan daha önce kullanan veya kullanmayı düşünen. Yada düşünmeyip gereksiz diyen hele bi cevap verin dhdjd
Bence en gerekli şeylerden birisi diyebilirim ilk doğumda bilmiyordum çok yara oldu canım yandı emzirirken ikinci de öğrendim kremi surup kapakları takiyordum asla yara olmadı

Bence en gerekli şeylerden birisi diyebilirim ilk doğumda bilmiyordum çok yara oldu canım yandı emzirirken ikinci de öğrendim kremi surup kapakları takiyordum asla yara olmadı
Bu kadar iyi geldiğini bilmiyodum valla sağol kuzum sipariş verdim baya ikna oldum tecrübelerinizden

MasAllah olsun size
Bakalim hayirlisi ne ise o da olsun. Onemli olan tabii sağlikli olsun. Ama napalim bizler de merak ediyoruz)
Teşekkür ederim sizin de az kalmış cinsiyet öğrenmeye ilk gebelik mi
Bu kadar iyi geldiğini bilmiyodum valla sağol kuzum sipariş verdim baya ikna oldum tecrübelerinizden
Amanin hayat kurtarıyor vallahi ilkinden kanaya kanaya emzirdigimi biliyorum tabii ki lansinoh krem de ise yarıyor ama ikisi birbirini tamamlıyor bence

Teşekkür ederim sizin de az kalmış cinsiyet öğrenmeye ilk gebelik mi

Amanin hayat kurtarıyor vallahi ilkinden kanaya kanaya emzirdigimi biliyorum tabii ki lansinoh krem de ise yarıyor ama ikisi birbirini tamamlıyor bence
Evet benim ilk gebeligim:)
Aslinda bugun nipt testi yaptirdim. 10 gune falan cikar dediler. Ama iste sabrsizlik

Bende ikna olucam az kaldı… etrafta hiç duymamıştım iyi geldiğini gerçi kullanan varmıydı onu da bilmiyorum ilk hamileliğimde.. alsam mı ki bilemedim.

Şimdi okudum yorumları bende alıcam gümüş kapaktan ikna oldum ndndjd lansinoh krem de alıcam tabi ikisi bir arada daha iyi olur

Yariyor canim ben kullandim cok memnun kaldim, ebebekte var onlara bakabilirsin isini gorur yani tavsiye ederim.
Banada bu aralar sık sık oluyor, yalanci kasilma bence, gerci hic nstye de girmedim eminde degilim

Doktor ne dedi canım harekeyleri için
Her seyi normal dedi. Nst istedi . Gitmeden de tatlı ye dedi . Benim 2 gündür haraket etmeyen kiz tatli yiyince karnimda öyle bi haraketlendi ki… ( 2 haftadır falan zararlı diye tatlıyı kesmiştim) doktor bi sıkıntısı yok dedi nst de de problem olmayınca , tatli yemedim diye küstü heralde (

Oo coook şükürr. Doktora gitmesen daha panik olurdun. Böyle iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…