- 18 Şubat 2025
- 468
- 643
- 18
Ay bu kadar işe yarıyorsa herkes alsın kızz ne mübarek şeymişBen ilk doğumda kullandım yaralarımı tek iyileştiren şey oldu krem falan hikaye. Bende ağlıyordum resmen acıdan. Gümüş kapak hayatımı kurtardı. Şimdi eskisi duruyor ama yenisini alacağım güvenemiyorum lekeli biraz diye ne bilim
Bence bu durumun alakası yok benim üçüncü gebelik hepsi de geç dollenme ucu de erkek canım sağlıkla kucağına alırsın insallahMerhabalar Kasim anneleri
insAllah sagliginiz yerindedir ve her sey yolundadir
Sizlere sorum olucak. Acaba gec dollenme bebisin cinsiyyetini belirliyor mu?) duydugum kadariyla gec dollenme zamani X -ler daha uzun sureli kaliyor ondan kiz diyorlar:) yanlis anlamayin ltf. Merak ediyorum ben de
MasAllah olsun sizeBence bu durumun alakası yok benim üçüncü gebelik hepsi de geç dollenme ucu de erkek canım sağlıkla kucağına alırsın insallah
ben gerekirse alcam hemşire öyle söyledi gebe okulundaki eğer doğru emzirirsek yara vs olmuyormuş tahriş için de lansinoh aldım 4 tane stokladım göğüs ucu kremlerindenKız anneleeeer yokmu gümüş kapak alan daha önce kullanan veya kullanmayı düşünen. Yada düşünmeyip gereksiz diyen hele bi cevap verin dhdjd
İyi yaptın kuzum, valla ben neyi çok dert edersem hep başıma geliyor önden önlemimi alayım dedim hayırlısıben gerekirse alcam hemşire öyle söyledi gebe okulundaki eğer doğru emzirirsek yara vs olmuyormuş tahriş için de lansinoh aldım 4 tane stokladım göğüs ucu kremlerinden
e bebekte var zaten 5 dkda alınır ya kendimizi yara olcak diye şartlamayalım pozitif düşünmeye çalışıyorum çünkü aşırı korkuyorum ben de göğüs ucu acısındanİyi yaptın kuzum, valla ben neyi çok dert edersem hep başıma geliyor önden önlemimi alayım dedim hayırlısı
Bence en gerekli şeylerden birisi diyebilirim ilk doğumda bilmiyordum çok yara oldu canım yandı emzirirken ikinci de öğrendim kremi surup kapakları takiyordum asla yara olmadıKız anneleeeer yokmu gümüş kapak alan daha önce kullanan veya kullanmayı düşünen. Yada düşünmeyip gereksiz diyen hele bi cevap verin dhdjd
Doğru diyosun kuşum senin kadar pozitif olmak istiyorume bebekte var zaten 5 dkda alınır ya kendimizi yara olcak diye şartlamayalım pozitif düşünmeye çalışıyorum çünkü aşırı korkuyorum ben de göğüs ucu acısından
Bu kadar iyi geldiğini bilmiyodum valla sağol kuzum sipariş verdim baya ikna oldum tecrübelerinizdenBence en gerekli şeylerden birisi diyebilirim ilk doğumda bilmiyordum çok yara oldu canım yandı emzirirken ikinci de öğrendim kremi surup kapakları takiyordum asla yara olmadı
Teşekkür ederim sizin de az kalmış cinsiyet öğrenmeye ilk gebelik miMasAllah olsun size
Bakalim hayirlisi ne ise o da olsun. Onemli olan tabii sağlikli olsun. Ama napalim bizler de merak ediyoruz)
Amanin hayat kurtarıyor vallahi ilkinden kanaya kanaya emzirdigimi biliyorum tabii ki lansinoh krem de ise yarıyor ama ikisi birbirini tamamlıyor benceBu kadar iyi geldiğini bilmiyodum valla sağol kuzum sipariş verdim baya ikna oldum tecrübelerinizden
O kadar yüklenme kendine ya bir paket cipsten ne olacak Allah aşkına..Ay cips aşermiştim ben ya ilk aylarda 1 paket o zaman yemiştim… hala vicdan azabını çekiyorum…
Evet benim ilk gebeligim:)Teşekkür ederim sizin de az kalmış cinsiyet öğrenmeye ilk gebelik mi
Amanin hayat kurtarıyor vallahi ilkinden kanaya kanaya emzirdigimi biliyorum tabii ki lansinoh krem de ise yarıyor ama ikisi birbirini tamamlıyor bence
Bende ikna olucam az kaldı…Bence en gerekli şeylerden birisi diyebilirim ilk doğumda bilmiyordum çok yara oldu canım yandı emzirirken ikinci de öğrendim kremi surup kapakları takiyordum asla yara olmadı
Alın aldırınAy bu kadar işe yarıyorsa herkes alsın kızz ne mübarek şeymiş
Yariyor canim ben kullandim cok memnun kaldim, ebebekte var onlara bakabilirsin isini gorur yani tavsiye ederim.Güzel kızlarım bu arada birşey sorcam bu gümüş kapaklar göğüs ucu için gerçekten işe yarıyor mu araştırdım da yara falan olmadan rahat emzirildiği kreme gerek kalmadığı yazıyor, göğüs kalkanı diye bişey de varmış bunlardan kullanan oldu mu daha önce veya aldınız mı ne düşünüyorsunuz şuan buna takmış durumdayım deli dana gibi araştırıyorumçok kişiden ağlaya ağlaya emziriyorum lafı duyduğum için aşırı tetiklendim canım da çok tatlıdır acı hissetmek istemem dhdjd
Banada bu aralar sık sık oluyor, yalanci kasilma bence, gerci hic nstye de girmedim eminde degilimKızlar daha önce yalancı sancı yaşayanlar tarif edebilir misiniz nasıl bişeydi. Ben bugün biraz hareketliydim karnım sertleşti sürekli, eve gelince de regl olacak gibi ağrım oldu. Sol tarafıma yatıp dinlendim yarım saat falan sonra geçti. Acaba bu yalancı sancımıydı yoksa benim miyomum mu ağrı yaptı anlamadım. Doktorum miyom ağrı yaparsa progestan fitil al diyor ama nasıl ayırıcam ki
Doktor ne dedi canım harekeyleri içinAy cips aşermiştim ben ya ilk aylarda 1 paket o zaman yemiştim… hala vicdan azabını çekiyorum…
Her seyi normal dedi. Nst istedi . Gitmeden de tatlı ye dedi . Benim 2 gündür haraket etmeyen kiz tatli yiyince karnimda öyle bi haraketlendi ki…Doktor ne dedi canım harekeyleri için
Oo coook şükürr. Doktora gitmesen daha panik olurdun. Böyle iyi olmuş.Her seyi normal dedi. Nst istedi . Gitmeden de tatlı ye dedi . Benim 2 gündür haraket etmeyen kiz tatli yiyince karnimda öyle bi haraketlendi ki…( 2 haftadır falan zararlı diye tatlıyı kesmiştim) doktor bi sıkıntısı yok dedi nst de de problem olmayınca , tatli yemedim diye küstü heralde (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?