Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Canım pilates yürümekten daha kolay ve vücudunu inanılmaz açıyor rahatlatıyor. Psikolojik olarak da iyi geliyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Belki günlük aktivitelerini de rahatlatır hatta.
Ohh çok şükür. Hadi inşallah sabaha daha da iyi olacaksın. Sanırım hepimiz bu son düzlükte günlük hayatımızı biraz daha yavaşlatmalıyız.
Son düzlükte benim bir projeyle baş etmem gerekiyor. Sabah 9-10 gibi başlıyorum, 3 gibi eve gidip ayaklarımı uzatıp yemek yeyip 6-7 gibi tekrar başlıyorum☹ bakalım yavrumun bereketiyle çoğu biter inşallah doğuma kadar.

O bir haftaların sandığımız kadar önemi yok bence ya. Benim doktorlar hiç önemsemedi. İlk başlarda geriden geliyordu hiç güncelleme falan yapmadıkları gibi ekstra umursamadılar. Şimdi biraz ileride ve usg kağında doğum tarihim erken görünüyor ama yine doktor asla önemsemiyor.

Canım laktoz intoleransın olabilir süt içme bence çünkü fena tetikliyor gazı. Onun yerine ayran yoğurt öneriyorlar. Özellikle deliğin oraya yağ sürsen bolca acısını azaltır

Ben yaşıyorum ama gebelikten dolayı değil. Zaten yıllardır süregelen bir rahatsızlık. Tabi gebelikte şiddeti arttı. Gece gündüz fark etmiyor.
Geçmiş olsun benim de hamilelikten önce arada tutuyordu şimdi coştu iyice belime bacaklarıma masaj yapıyorum arada suya tutuyorum aklıma ilaçsız başka bir şey gelmiyor sen nasıl başa çıkıyorsun

kızlar çok önemli bişey sorucam size. aspirin veya türevi kullanan var mı aramızda????? 32. haftadan sonra kullanılmıyomuş bununla ilgili bilginiz var mı
Ben oksapar 4000 hamileliğin başından beri kullanıyorum drum doğuma kadar devam etmemi istedi daha dün sordum

ay demek göbek deliği herkesin böyle oluyo benim de dümdüz oldu şimdiden ya daha 2 ay şişicek bu göbek kontrolüm 11 eylülde ama doktorum demişti regl ağrısı gibi ağrılar yalancı sancılar gün içinde sertleşmeler bunlar normal ateş kanama falan veya hiç geçmeyen sertleşme olursa söyle bana demişti bunların olcağını söylemişti yani aşırı gaz sancım da var süt yüzünden

Canım laktoz intoleransın olabilir süt içme bence çünkü fena tetikliyor gazı. Onun yerine ayran yoğurt öneriyorlar. Özellikle deliğin oraya yağ sürsen bolca acısını azaltır
evet var ama içtim yine de ya mahvoldum yağ hemen süreyim aklıma gelmedi o zaten aşırı gergin

Tam olarak aynı ağrılarla uğraşıyorum her gün aynı. İş yapmadan uzanıp dinlenebildiğim bir gün yok. Üç yaşında oğlum var hem onun peşindeyim hem ev işleri. Hemde evin her yerini elden geçiriyorum her gün bi yeri temizliyorum düzenliyorum doğum sonrası kolay olsun falan diye. Çocuğun pozisyonu kafa aşşağıda. Ondan mı çok baskı oluyor biraz ayakta iş yapsak diyorum siz biliyor musunuz pozisyon baş aşağı mı siz de de??

Onun da etkisi var bence geçen hafta hem baş aşağı hem de kendisi de aşağı tarafa inmişti bayağı baskı yapıyordu bu haft yukarı çıkmış ama yine farkeden bir şey olmuyor baskı yapıyor ağırlaştı büyüdükçe normal görüyorum dinlene dinlene bir şeyler yapmaya çalışıyorum yürüyüşü kısıtladı bu arada haftada iki yürü her gün yürüme dedi

İnşallah canım benim dün bir video izledim 34ten sonra doğana artık prematüre demiyoruz diyordu doktor. Tabi ki zamanında gelsinler ama artık birçok fonksiyonu edindiler şükür
36 değil miydi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…