- 11 Nisan 2024
- 894
- 761
- 23
Canım pilates yürümekten daha kolay ve vücudunu inanılmaz açıyor rahatlatıyor. Psikolojik olarak da iyi geliyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Belki günlük aktivitelerini de rahatlatır hatta.Kızlar ben bir bulaşıkla uğraşsam ayakta karnımın alt kısmı taş gibi oluyor yer çekimiyle savaşıyor gibi ağırlaşıyor pilates falan nasıl yapıyorlar ya cesaret de edemiyorum maksimum yürüyüş falan yapıyorum
Son düzlükte benim bir projeyle baş etmem gerekiyor. Sabah 9-10 gibi başlıyorum, 3 gibi eve gidip ayaklarımı uzatıp yemek yeyip 6-7 gibi tekrar başlıyorum☹ bakalım yavrumun bereketiyle çoğu biter inşallah doğuma kadar.Ohh çok şükür. Hadi inşallah sabaha daha da iyi olacaksın. Sanırım hepimiz bu son düzlükte günlük hayatımızı biraz daha yavaşlatmalıyız.
O bir haftaların sandığımız kadar önemi yok bence ya. Benim doktorlar hiç önemsemedi. İlk başlarda geriden geliyordu hiç güncelleme falan yapmadıkları gibi ekstra umursamadılar. Şimdi biraz ileride ve usg kağında doğum tarihim erken görünüyor ama yine doktor asla önemsemiyor.Kızlar ben SAT’a göre 27+2’deyim. Fakat bugün doktor son adet tarihinde güncelleme yapalım dedi. 26 Şubat’a çekti. Öyle olunca 26+1 oldu. Yani doğum zamanım vs. tamamen değişti mi şimdi? Detaylı ultrasonda haftasıyla uyumlu gidiyordu. Hep bir hafta gerideydi ama geç döllenme diyorlardı. Şimdi böyle olunca işler karıştı gibi hissettim.
Canım laktoz intoleransın olabilir süt içme bence çünkü fena tetikliyor gazı. Onun yerine ayran yoğurt öneriyorlar. Özellikle deliğin oraya yağ sürsen bolca acısını azaltırkızlar bu sertleşme bende her gün oluyo ya eşime dokunduruyorum resmen taş yutmuşum gibi nefes alamıyorumdoktorum normal dedi günde 5-6 defa olabilirmiş artık. göbek deliğim de inanılmaz gerilip acıyo zaten dışa döndü göbek deliğim dümdüz oldu resmen eskiden içe doğru çöküktü. hele gaz sancısı olunca süt falan içtiğimde ağlayasım geliyo şuan da öyleyim nerden içtim o latteyi ya
Geçmiş olsun benim de hamilelikten önce arada tutuyordu şimdi coştu iyice belime bacaklarıma masaj yapıyorum arada suya tutuyorum aklıma ilaçsız başka bir şey gelmiyor sen nasıl başa çıkıyorsunBen yaşıyorum ama gebelikten dolayı değil. Zaten yıllardır süregelen bir rahatsızlık. Tabi gebelikte şiddeti arttı. Gece gündüz fark etmiyor.
Ben oksapar 4000 hamileliğin başından beri kullanıyorum drum doğuma kadar devam etmemi istedi daha dün sordumkızlar çok önemli bişey sorucam size. aspirin veya türevi kullanan var mı aramızda????? 32. haftadan sonra kullanılmıyomuş bununla ilgili bilginiz var mı
ay demek göbek deliği herkesin böyle oluyo benim de dümdüz oldu şimdiden ya daha 2 ay şişicek bu göbekBenim göbek deliği de içe dönüktü şuan dümdüz, galiba ilerledikçe dışa döncek. Ben önceki kontrolümde arada karnım sertleşiyor demiştim doktoruma normal demişti. Hatta haftan ilerledikçe sıklığı artacak ağrı da yapabilir demişti. Şuan endişelenme canım tehlikeli olan o kasılmanın uzun sürmesi ve geçmemesi. Bir dahaki kontrolün ne zaman yakın mı ?
32'den sonra bırakınca sorun olmaz acaba dimiBen kullanıyorum . Doktorum 32. Haftaya kadar kullanılacak dedi
evet var ama içtim yine de ya mahvoldumCanım laktoz intoleransın olabilir süt içme bence çünkü fena tetikliyor gazı. Onun yerine ayran yoğurt öneriyorlar. Özellikle deliğin oraya yağ sürsen bolca acısını azaltır
İnşallah canım benim dün bir video izledim 34ten sonra doğana artık prematüre demiyoruz diyordu doktor. Tabi ki zamanında gelsinler ama artık birçok fonksiyonu edindiler şükürinşallah canım 7 hafta bekler inşallah bebişim
Tam olarak aynı ağrılarla uğraşıyorum her gün aynı. İş yapmadan uzanıp dinlenebildiğim bir gün yok. Üç yaşında oğlum var hem onun peşindeyim hem ev işleri. Hemde evin her yerini elden geçiriyorum her gün bi yeri temizliyorum düzenliyorum doğum sonrası kolay olsun falan diye. Çocuğun pozisyonu kafa aşşağıda. Ondan mı çok baskı oluyor biraz ayakta iş yapsak diyorum siz biliyor musunuz pozisyon baş aşağı mı siz de de??Kızlar ben bir bulaşıkla uğraşsam ayakta karnımın alt kısmı taş gibi oluyor yer çekimiyle savaşıyor gibi ağırlaşıyor pilates falan nasıl yapıyorlar ya cesaret de edemiyorum maksimum yürüyüş falan yapıyorum
Onun da etkisi var bence geçen hafta hem baş aşağı hem de kendisi de aşağı tarafa inmişti bayağı baskı yapıyordu bu haft yukarı çıkmış ama yine farkeden bir şey olmuyor baskı yapıyor ağırlaştı büyüdükçe normal görüyorum dinlene dinlene bir şeyler yapmaya çalışıyorum yürüyüşü kısıtladı bu arada haftada iki yürü her gün yürüme dediTam olarak aynı ağrılarla uğraşıyorum her gün aynı. İş yapmadan uzanıp dinlenebildiğim bir gün yok. Üç yaşında oğlum var hem onun peşindeyim hem ev işleri. Hemde evin her yerini elden geçiriyorum her gün bi yeri temizliyorum düzenliyorum doğum sonrası kolay olsun falan diye. Çocuğun pozisyonu kafa aşşağıda. Ondan mı çok baskı oluyor biraz ayakta iş yapsak diyorum siz biliyor musunuz pozisyon baş aşağı mı siz de de??
36 değil miydi oİnşallah canım benim dün bir video izledim 34ten sonra doğana artık prematüre demiyoruz diyordu doktor. Tabi ki zamanında gelsinler ama artık birçok fonksiyonu edindiler şükür
Ben de öyle biliyorum da Ayşe dumanın karın sertleşmesi videosuydu orada öyle söyledi36 değil miydi o
Ay izleyimmBen de öyle biliyorum da Ayşe dumanın karın sertleşmesi videosuydu orada öyle söyledi
İzle kuşum kasılmaları anlatıyorAy izleyimm
Ayyy bende o yüzden herkes bağlat artık diyorYaa ben doğumdan hemen sonra gebe kalmaktan çok korkuyorum
Benim arkadaşım baglatti eşini zor ikna etmiş . Ama benim eşim hayatta ikna olmazAyyy bende o yüzden herkes bağlat artık diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?