hepimizde oluyorsa demek normal yarin doktora yazarim bakalim ne diyecek burada yazarimOluyor hem de dün o kadar çok oldu ki doktoru arasam mı dedim, bugün de bir kez oldu sadece. Sanırım haftamız gereği rahim doğuma hazırlanıyor
bizide bilgilendirirsin canim. bende yarin doktora sorarim hepimizde oluyorsa normaldir insallah evet ya en cok is yaptikda oluyorBenim de 3 gündür oluyor hatta adet ağrısı gibi kasıklarım da ağrı da var. Biraz yemek yaptım dolandım evde arttı yine. Yarın sorucam doktora bende
Ben yaşıyorum ama gebelikten dolayı değil. Zaten yıllardır süregelen bir rahatsızlık. Tabi gebelikte şiddeti arttı. Gece gündüz fark etmiyor.Kızlar aranızda kol bacak uyuşması ya da huysuz bacak sendromu yaşayan var mı kan sulandırıcı da kullanıyorum günde 2 magnezyum da kullanıyorum normalde gece tutardı şimdi gündüz de başladı
taburcu oldum, evdeyim şimdi ilaçlara devam edicem ve yatıcakmışım artık canım
Bu hamilelik uygulamasında da yazıyordu dün bende, bu tarz kasılmalar olmaya başlayacak diyebizide bilgilendirirsin canim. bende yarin doktora sorarim hepimizde oluyorsa normaldir insallah evet ya en cok is yaptikda oluyor
Sevindim canım evde güzelce dinlen az kaldı 7-8 max 10 haftamız vartaburcu oldum, evdeyim şimdi ilaçlara devam edicem ve yatıcakmışım artık canım
İdrar tahlili verdim bir sorun olduğunu hissetmiştim bakteri çıktı idrarda hem de 0-2 arasında olması gereken değer 207 of bıktım artikBana bir kerelik kullanmaya monurol diye bir şase verdi enfeksiyon için umarım işe yaramıştır ya yordu vallahi .
Canım oluyor ya bende de bakteri hep çıkıyor. İlaç içsen de bi süre sonra şikayetler tekrarlıyor. Bende bıktım bu durumdanİdrar tahlili verdim bir sorun olduğunu hissetmiştim bakteri çıktı idrarda hem de 0-2 arasında olması gereken değer 207 of bıktım artik
O bende de oluyor tam dediğin gibi göbek deliğinin etrafında iğne batar gibi. Ben onu karnımız büyüdüğü için gerilme ağrısı diye düşündüm.Kızlar benim de göbek deliğimin etrafında iğne batması gibi bir ağrı var, bir sızı var bu normal mi ya neden oldu bir anda anlamadım
Bende ikinci trimesterde çok oldu şimdi yok şükür . Hep aynı nokta agrirdiO bende de oluyor tam dediğin gibi göbek deliğinin etrafında iğne batar gibi. Ben onu karnımız büyüdüğü için gerilme ağrısı diye düşündüm.
Benim bir iki haftadır olmaya başladı. Sürekli olmuyor ama ara ara olup geçiyor. Göbek geriliyor bence o yüzden oluyor.Bende ikinci trimesterde çok oldu şimdi yok şükür . Hep aynı nokta agrirdi
Yazarım canım aynen inşallah normaldir ya insan korkuyorbizide bilgilendirirsin canim. bende yarin doktora sorarim hepimizde oluyorsa normaldir insallah evet ya en cok is yaptikda oluyor
inşallah canım 7 hafta bekler inşallah bebişimSevindim canım evde güzelce dinlen az kaldı 7-8 max 10 haftamız var
Benim göbek deliği de içe dönüktü şuan dümdüz, galiba ilerledikçe dışa döncek. Ben önceki kontrolümde arada karnım sertleşiyor demiştim doktoruma normal demişti. Hatta haftan ilerledikçe sıklığı artacak ağrı da yapabilir demişti. Şuan endişelenme canım tehlikeli olan o kasılmanın uzun sürmesi ve geçmemesi. Bir dahaki kontrolün ne zaman yakın mı ?kızlar bu sertleşme bende her gün oluyo ya eşime dokunduruyorum resmen taş yutmuşum gibi nefes alamıyorumdoktorum normal dedi günde 5-6 defa olabilirmiş artık. göbek deliğim de inanılmaz gerilip acıyo zaten dışa döndü göbek deliğim dümdüz oldu resmen eskiden içe doğru çöküktü. hele gaz sancısı olunca süt falan içtiğimde ağlayasım geliyo şuan da öyleyim nerden içtim o latteyi ya
Anladım canım sonlara yaklaştık sayılır zaten artıktaburcu oldum, evdeyim şimdi ilaçlara devam edicem ve yatıcakmışım artık canım
Rahatladım ya bi an bi anormallik mi var dedim, iyice paranoyak oldukO bende de oluyor tam dediğin gibi göbek deliğinin etrafında iğne batar gibi. Ben onu karnımız büyüdüğü için gerilme ağrısı diye düşündüm.
Yumurtlama testi kullanmıştım, yumurtlama zamanım normal değil daha geç.kızlar geç döllenme mi erken döllenme mi nasıl anlıyosunuz benimki ne acaba merak ettim
Ben kullanıyorum . Doktorum 32. Haftaya kadar kullanılacak dedikızlar çok önemli bişey sorucam size. aspirin veya türevi kullanan var mı aramızda????? 32. haftadan sonra kullanılmıyomuş bununla ilgili bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?