Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Benim de 3 gündür oluyor hatta adet ağrısı gibi kasıklarım da ağrı da var. Biraz yemek yaptım dolandım evde arttı yine. Yarın sorucam doktora bende
bizide bilgilendirirsin canim. bende yarin doktora sorarim hepimizde oluyorsa normaldir insallah evet ya en cok is yaptikda oluyor

Kızlar aranızda kol bacak uyuşması ya da huysuz bacak sendromu yaşayan var mı kan sulandırıcı da kullanıyorum günde 2 magnezyum da kullanıyorum normalde gece tutardı şimdi gündüz de başladı
Ben yaşıyorum ama gebelikten dolayı değil. Zaten yıllardır süregelen bir rahatsızlık. Tabi gebelikte şiddeti arttı. Gece gündüz fark etmiyor.

Bana bir kerelik kullanmaya monurol diye bir şase verdi enfeksiyon için umarım işe yaramıştır ya yordu vallahi .
İdrar tahlili verdim bir sorun olduğunu hissetmiştim bakteri çıktı idrarda hem de 0-2 arasında olması gereken değer 207 of bıktım artik

Kızlar benim de göbek deliğimin etrafında iğne batması gibi bir ağrı var, bir sızı var bu normal mi ya neden oldu bir anda anlamadım
O bende de oluyor tam dediğin gibi göbek deliğinin etrafında iğne batar gibi. Ben onu karnımız büyüdüğü için gerilme ağrısı diye düşündüm.

kızlar bu sertleşme bende her gün oluyo ya eşime dokunduruyorum resmen taş yutmuşum gibi nefes alamıyorum doktorum normal dedi günde 5-6 defa olabilirmiş artık. göbek deliğim de inanılmaz gerilip acıyo zaten dışa döndü göbek deliğim dümdüz oldu resmen eskiden içe doğru çöküktü. hele gaz sancısı olunca süt falan içtiğimde ağlayasım geliyo şuan da öyleyim nerden içtim o latteyi ya

Benim göbek deliği de içe dönüktü şuan dümdüz, galiba ilerledikçe dışa döncek. Ben önceki kontrolümde arada karnım sertleşiyor demiştim doktoruma normal demişti. Hatta haftan ilerledikçe sıklığı artacak ağrı da yapabilir demişti. Şuan endişelenme canım tehlikeli olan o kasılmanın uzun sürmesi ve geçmemesi. Bir dahaki kontrolün ne zaman yakın mı ?

O bende de oluyor tam dediğin gibi göbek deliğinin etrafında iğne batar gibi. Ben onu karnımız büyüdüğü için gerilme ağrısı diye düşündüm.
Rahatladım ya bi an bi anormallik mi var dedim, iyice paranoyak olduk

Kızlar benim de idrar yaparken değil de normal zamanda o bölgede bir sızlama var. Sadece uç kısımda afedersiniz. Bu da mı enfeksiyondan olur acaba? Bugün doktora gittim ama sormayı unuttum Eşim de üşüttün kesin diyor. Bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…