Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Hayır benim de ileride şuan ama ilk 3 ay gerideydi, öyle olunca aslında doğrusu şimdiki güncellenen tarihim sadece bebek biraz iri diye düşünüyorum 20. haftaya kadar önden gitmiyordu zaten yavaş yavaş oldu
Benimde dongum uzun, bende 3,4 gun sonra ogrendim. Ama suan sat tarihine gore ilerliyor o arayi kapatti yani gelisimi. Seninki sata gore geride mi suan ?

Benim başta kanamam vardı, bu yüzden 5.haftadan itibaren her hafta gittim doktor 8.haftada bundan sonra senin son adet tarihin bu değil şu diyerek değişti. Doktoru değiştirdim mesela ama hep sonraki güncel tarihi söylüyorum ben de şu an

Bana da artık düzeltilmiş hali olduğunu belirtip 26 Şubat dersin dedi. Ama bu hafta olması garip geldi sadece. Yani bu kadar zaman beklendi. Ben hep bebek geriden geliyor diye stres oldum. Ne yapalım. Buna da şükür artık.

Başka ne dedi bir sorun yok di mi her şey yolunda, su durumu falan

Başka ne dedi bir sorun yok di mi her şey yolunda, su durumu falan
Canım suyu bol bol değil ama yeterli diyorlar iki haftadır. Havuç suyunu önerdi bu doktor da. Zaten yapıyorum yaklaşık 2 haftadır. Magnezyum da yazdı bugün. Şimdilik suyu dışında riskli sayabileceğim bir durum yok dedi. İki hafta sonra da bir sıkıntı olmazsa normal kadın doğuma yönlendireceklermiş.

Ay çok sevindim inşallah sorunsuz sıkıntısız zamanında doğum yaparsın, yaparız

Evet canım değişiyor doğum tarihi de benim 3 gün ileri almışlardı. Geç döllenme olduğu için. Ölçümler uyumlu olsun diye ileri alıyorlar

Evet takip edince anlaşılıyor mesela benimde 18. Gün yumurtlama olmuş o dönemde birlikteliğe denk gelince sürprizi yaşadık bende 14. Gün diye çok takilmamistim

Kızlar aranızda kol bacak uyuşması ya da huysuz bacak sendromu yaşayan var mı kan sulandırıcı da kullanıyorum günde 2 magnezyum da kullanıyorum normalde gece tutardı şimdi gündüz de başladı

Evet takip edince anlaşılıyor mesela benimde 18. Gün yumurtlama olmuş o dönemde birlikteliğe denk gelince sürprizi yaşadık bende 14. Gün diye çok takilmamistim
Yaa ben doğumdan hemen sonra gebe kalmaktan çok korkuyorum

kizlar karninizda sertlesme oluyormu sizinde oyle olunca doktora gitdiniz ya sordunuzmu ne dedi? benim 2 3 gundur sertlesiyor doktordan geleli 2 hafta olmadi daha. birde bu hafta tualetede cok gidiyorum suyu her zaman ki gibi iciyorum ama. bu gun gecsin yarin yazarim doktora. size de sormak istedim karinda sertlesme tas gibi olma oluyormu

Canım bende de sık sık oluyor. Genelde normal diyorlar. Ben de lavaboya sık sık gidiyorum. İçini ferah tut. Ama yine de doktoruna sor. İçin daha da rahatlar.

Kızlar sol kasığımda belime ve bacağıma vuran şiddetli bi ağrı var bi kaç saattir hiç kesilmiyor bide akıntımdada artış var krem gibi böyle ne oluyor acaba

Oluyor hem de dün o kadar çok oldu ki doktoru arasam mı dedim, bugün de bir kez oldu sadece. Sanırım haftamız gereği rahim doğuma hazırlanıyor

Benim de 3 gündür oluyor hatta adet ağrısı gibi kasıklarım da ağrı da var. Biraz yemek yaptım dolandım evde arttı yine. Yarın sorucam doktora bende

Kızlar benim de göbek deliğimin etrafında iğne batması gibi bir ağrı var, bir sızı var bu normal mi ya neden oldu bir anda anlamadım

Canım bende de sık sık oluyor. Genelde normal diyorlar. Ben de lavaboya sık sık gidiyorum. İçini ferah tut. Ama yine de doktoruna sor. İçin daha da rahatlar.
yarin sorarim doktora internetde de arastirdim normal gibi gozukuyor ama insan telaslaniyor yine. yarin gidemem doktora esim iste olacak. doktora tek gidince stres yapiyorum birazda yanima es destegi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…