Benimde dongum uzun, bende 3,4 gun sonra ogrendim. Ama suan sat tarihine gore ilerliyor o arayi kapatti yani gelisimi. Seninki sata gore geride mi suan ?
Benim başta kanamam vardı, bu yüzden 5.haftadan itibaren her hafta gittim doktor 8.haftada bundan sonra senin son adet tarihin bu değil şu diyerek değişti. Doktoru değiştirdim mesela ama hep sonraki güncel tarihi söylüyorum ben de şu anBenim de gebeliğin başından beri bebek hep bir hafta gerideydi. Hep geç döllenme dediler ama SAT’ı hiç güncellemediler. Şimdi güncelleyince garibime gitti.
Kuzum benim son adet tarihim 18 Şubat. Ultrason cihazında 18 Şubat girince 27+2 oluyordu ve bebek 26 haftalık çıkıyordu. Bu yüzden 26 Şubat yazıp bakalım dediler. Bebek tam 26 haftalık ölçümlerle uyumlu çıktı. 914 gram ölçüldü vs. Öyle olunca da artık senin SAT 26 Şubat dediler. Ama garibime gitti. 7 aylık olmuştuk bir anda 6. aya geri döndük
Bana da artık düzeltilmiş hali olduğunu belirtip 26 Şubat dersin dedi. Ama bu hafta olması garip geldi sadece. Yani bu kadar zaman beklendi. Ben hep bebek geriden geliyor diye stres oldum. Ne yapalım. Buna da şükür artık.Benim başta kanamam vardı, bu yüzden 5.haftadan itibaren her hafta gittim doktor 8.haftada bundan sonra senin son adet tarihin bu değil şu diyerek değişti. Doktoru değiştirdim mesela ama hep sonraki güncel tarihi söylüyorum ben de şu an
Başka ne dedi bir sorun yok di mi her şey yolunda, su durumu falanBana da artık düzeltilmiş hali olduğunu belirtip 26 Şubat dersin dedi. Ama bu hafta olması garip geldi sadece. Yani bu kadar zaman beklendi. Ben hep bebek geriden geliyor diye stres oldum. Ne yapalım. Buna da şükür artık.
Canım suyu bol bol değil ama yeterli diyorlar iki haftadır. Havuç suyunu önerdi bu doktor da. Zaten yapıyorum yaklaşık 2 haftadır. Magnezyum da yazdı bugün. Şimdilik suyu dışında riskli sayabileceğim bir durum yok dedi. İki hafta sonra da bir sıkıntı olmazsa normal kadın doğuma yönlendireceklermiş.Başka ne dedi bir sorun yok di mi her şey yolunda, su durumu falan
Ay çok sevindim inşallah sorunsuz sıkıntısız zamanında doğum yaparsın, yaparızCanım suyu bol bol değil ama yeterli diyorlar iki haftadır. Havuç suyunu önerdi bu doktor da. Zaten yapıyorum yaklaşık 2 haftadır. Magnezyum da yazdı bugün. Şimdilik suyu dışında riskli sayabileceğim bir durum yok dedi. İki hafta sonra da bir sıkıntı olmazsa normal kadın doğuma yönlendireceklermiş.
İnşallah canım. İnşallah bebeklerimiz sağlıkla, zamanında gelirlerAy çok sevindim inşallah sorunsuz sıkıntısız zamanında doğum yaparsın, yaparız
Evet canım değişiyor doğum tarihi de benim 3 gün ileri almışlardı. Geç döllenme olduğu için. Ölçümler uyumlu olsun diye ileri alıyorlarKızlar ben SAT’a göre 27+2’deyim. Fakat bugün doktor son adet tarihinde güncelleme yapalım dedi. 26 Şubat’a çekti. Öyle olunca 26+1 oldu. Yani doğum zamanım vs. tamamen değişti mi şimdi? Detaylı ultrasonda haftasıyla uyumlu gidiyordu. Hep bir hafta gerideydi ama geç döllenme diyorlardı. Şimdi böyle olunca işler karıştı gibi hissettim.
Evet takip edince anlaşılıyor mesela benimde 18. Gün yumurtlama olmuş o dönemde birlikteliğe denk gelince sürprizi yaşadıkEvet mesela benim 31 Ocak son adet tarihim. Ben ovülasyon testi ile takip ettiğim için biliyorum ne zaman yumurtladığımı 26 şubatta döllenme oldu.
Bilmeseydim uyuşmazlık olacaktı direkt doktora ben demiştim geç döllenme diye
Yaa ben doğumdan hemen sonra gebe kalmaktan çok korkuyorumEvet takip edince anlaşılıyor mesela benimde 18. Gün yumurtlama olmuş o dönemde birlikteliğe denk gelince sürprizi yaşadıkbende 14. Gün diye çok takilmamistim
evet birde o stres varYaa ben doğumdan hemen sonra gebe kalmaktan çok korkuyorum
Canım bende de sık sık oluyor. Genelde normal diyorlar. Ben de lavaboya sık sık gidiyorum. İçini ferah tut. Ama yine de doktoruna sor. İçin daha da rahatlar.kizlar karninizda sertlesme oluyormu sizinde oyle olunca doktora gitdiniz ya sordunuzmu ne dedi? benim 2 3 gundur sertlesiyor doktordan geleli 2 hafta olmadi daha. birde bu hafta tualetede cok gidiyorum suyu her zaman ki gibi iciyorum ama. bu gun gecsin yarin yazarim doktora. size de sormak istedim karinda sertlesme tas gibi olma oluyormu
Oluyor hem de dün o kadar çok oldu ki doktoru arasam mı dedim, bugün de bir kez oldu sadece. Sanırım haftamız gereği rahim doğuma hazırlanıyorkizlar karninizda sertlesme oluyormu sizinde oyle olunca doktora gitdiniz ya sordunuzmu ne dedi? benim 2 3 gundur sertlesiyor doktordan geleli 2 hafta olmadi daha. birde bu hafta tualetede cok gidiyorum suyu her zaman ki gibi iciyorum ama. bu gun gecsin yarin yazarim doktora. size de sormak istedim karinda sertlesme tas gibi olma oluyormu
Benim de 3 gündür oluyor hatta adet ağrısı gibi kasıklarım da ağrı da var. Biraz yemek yaptım dolandım evde arttı yine. Yarın sorucam doktora bendekizlar karninizda sertlesme oluyormu sizinde oyle olunca doktora gitdiniz ya sordunuzmu ne dedi? benim 2 3 gundur sertlesiyor doktordan geleli 2 hafta olmadi daha. birde bu hafta tualetede cok gidiyorum suyu her zaman ki gibi iciyorum ama. bu gun gecsin yarin yazarim doktora. size de sormak istedim karinda sertlesme tas gibi olma oluyormu
yarin sorarim doktora internetde de arastirdim normal gibi gozukuyor ama insan telaslaniyor yine. yarin gidemem doktora esim iste olacak. doktora tek gidince stres yapiyorum birazda yanima es destegi lazimCanım bende de sık sık oluyor. Genelde normal diyorlar. Ben de lavaboya sık sık gidiyorum. İçini ferah tut. Ama yine de doktoruna sor. İçin daha da rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?