Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
herkese günaydınlar. çalışabilir raporu alacak var mı aramızda? benim doktorum tam 32+0'da yönlendirdi hastaneye geç kalmış olmam dimi? bilgisi olan var mı?

Benim arkadaşım baglatti eşini zor ikna etmiş . Ama benim eşim hayatta ikna olmaz eşlerden imza aliyorlarmis
Evet eşin onayı gerekiyormuş eşim bana bıraktı tamamen istiyorsan diye ben niye bağlatıyorum o bağlatsın yahu herseyi biz kadınlar çekiyoruz zaten
Ben doktorumla konuştum. Sezaryen esnasinda tüplerimi de bağlatacağım. Bu yaştan sonra hamilelik çok zormuş. Bir sürpriz yasamamak adına kesin çözüm olsun istiyorum.
Kesin çözüm ama donusu de yok galiba düşününce yaşı geçtim ama 4. Sezeryan ne vücudum kaldırır nede kafam

Kızlar bugün 27+0ım normalde hiç kasık ağrım olmazdı, bu sabahtan beri kasıklarımda ve alt karnımda ağrı sızı var geçmiyor. Birde makat ve vajinamda baskı hissi var, bebek bastırıyor sanki çıkacak gibi. Bu haftaları geçtiniz çoğunuz, bu normal mi? Tedirgin oldum doktora gitmeli miyim bilmiyorum, geçen hafta gittim her şey yolundaydı.

canım normal olabilir ama bence doktora bi danış geçmiyosa tedbir olsun diye

Biraz daha bekleyeyim geçmezse yazacağım, senin de mi böyleydi? Ama regl ağrısı gibi değil de hafif sızı şeklinde benim
benim regl ağrısı gibiydi kasıklarımda daha çok sol tarafta ve bütün gün geçmedi, ben normaldir diye önemsemedim ama gebelikte kasık ağrısı önemliymiş yani bunu anlamış oldum, normal de olabilir ama baktırmak iyi oluyo canım

Karnın sert miydi

Kızlar selam doktordan çıktım. Nst gayet normal çıktı şükür. Ağrılarım bebeğin pozisyonundan dolayıymış. Popo ayaklar rahim kısmına doğru baş yukarda olduğu için o yüzden ağrın olur normal dedi doktorum.

28+2 haftalığız 1300 gr 39 cm olmuş kızım herşey yolunda çok şükür. Ama benim moralim bozuldu demirim baya düşük çıktı birde diyabet doktoruna gidemedim şeker ölçümü yapamadım doktorun asistanı 11 kg almışsın acil şekerine baktırman lazım dedi. Çok fazla bu haftaya göre doğuma kadar 30 kg alırsın dedi keyfim kaçtı.

Hayır benim karnım yumuşak ama otururken ayakta bana da sert geliyor, birde şehirler arası yoldayım evde de değil. Karnın hep öyleyse sorun yoktur inşallah.
benim de otururken ve yatarken yumuşak ayakta gergin hissediyorum yani bilmiyorum inşallah normaldir

Benim de baskı var sebebi bebek tersmiş yani makat geliş durduğu için ayaklarıyla aşağı taraflara baskı yapıyormuş. Bu sebeple normal dedi doktor benim de 27+1

Demir benim de çok düşük çıktı ferritin 8. İlacı günde 2 ye çıkardık. Sizin de mi öyle?

Benim de baskı var sebebi bebek tersmiş yani makat geliş durduğu için ayaklarıyla aşağı taraflara baskı yapıyormuş. Bu sebeple normal dedi doktor benim de 27+1
Sende de kasıklarında alt karnında sızlama falan oluyor mu, zaten bebeğin tekmelerini vajinamda makatımda hissediyorum içten yumuşak bir şekilde. Ben geçen hafta gittim bebek normal duruyordu bugün altlarda olduğunu hissediyorum korktum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…