32'den sonra bırakınca sorun olmaz acaba dimi
beni de tam 32+0'da çağırdı doktorum o gün verebilirim dediherkese günaydınlar. çalışabilir raporu alacak var mı aramızda? benim doktorum tam 32+0'da yönlendirdi hastaneye geç kalmış olmam dimi? bilgisi olan var mı?
tamam çok teşekkür ederim cevabınız için . sorun yok demekki...beni de tam 32+0'da çağırdı doktorum o gün verebilirim dedi
Günaydın, ben de tam 32+0 için çağırıldım.herkese günaydınlar. çalışabilir raporu alacak var mı aramızda? benim doktorum tam 32+0'da yönlendirdi hastaneye geç kalmış olmam dimi? bilgisi olan var mı?
Evet eşin onayı gerekiyormuş eşim bana bıraktı tamamen istiyorsan diye ben niye bağlatıyorum o bağlatsın yahu herseyi biz kadınlar çekiyoruz zatenBenim arkadaşım baglatti eşini zor ikna etmiş . Ama benim eşim hayatta ikna olmazeşlerden imza aliyorlarmis
Kesin çözüm ama donusu de yok galiba düşününce yaşı geçtim ama 4. Sezeryan ne vücudum kaldırır nede kafamBen doktorumla konuştum. Sezaryen esnasinda tüplerimi de bağlatacağım. Bu yaştan sonra hamilelik çok zormuş. Bir sürpriz yasamamak adına kesin çözüm olsun istiyorum.
doktor kontrolü ile bırakıyoruz 32 den sonra zaten 2 haftada 1 e düşecek kontroller sorun olmaz inşallah32'den sonra bırakınca sorun olmaz acaba dimi
canım normal olabilir ama bence doktora bi danış geçmiyosa tedbir olsun diyeKızlar bugün 27+0ım normalde hiç kasık ağrım olmazdı, bu sabahtan beri kasıklarımda ve alt karnımda ağrı sızı var geçmiyor. Birde makat ve vajinamda baskı hissi var, bebek bastırıyor sanki çıkacak gibi. Bu haftaları geçtiniz çoğunuz, bu normal mi? Tedirgin oldum doktora gitmeli miyim bilmiyorum, geçen hafta gittim her şey yolundaydı.
Biraz daha bekleyeyim geçmezse yazacağım, senin de mi böyleydi? Ama regl ağrısı gibi değil de hafif sızı şeklinde benimcanım normal olabilir ama bence doktora bi danış geçmiyosa tedbir olsun diye
benim regl ağrısı gibiydi kasıklarımda daha çok sol tarafta ve bütün gün geçmedi, ben normaldir diye önemsemedim ama gebelikte kasık ağrısı önemliymiş yani bunu anlamış oldum, normal de olabilir ama baktırmak iyi oluyo canımBiraz daha bekleyeyim geçmezse yazacağım, senin de mi böyleydi? Ama regl ağrısı gibi değil de hafif sızı şeklinde benim
Karnın sert miydibenim regl ağrısı gibiydi kasıklarımda daha çok sol tarafta ve bütün gün geçmedi, ben normaldir diye önemsemedim ama gebelikte kasık ağrısı önemliymiş yani bunu anlamış oldum, normal de olabilir ama baktırmak iyi oluyo canım
evet ya karnım şuanda da sert sende de öyle mi, belki normaldir sertlik diye bekliyorum şu anKarnın sert miydi
Hayır benim karnım yumuşak ama otururkenevet ya karnım şuanda da sert sende de öyle mi, belki normaldir sertlik diye bekliyorum şu an
benim de otururken ve yatarken yumuşak ayakta gergin hissediyorum yani bilmiyorum inşallah normaldirHayır benim karnım yumuşak ama otururkenayakta bana da sert geliyor, birde şehirler arası yoldayım evde de değil. Karnın hep öyleyse sorun yoktur inşallah.
Benim de baskı var sebebi bebek tersmiş yani makat geliş durduğu için ayaklarıyla aşağı taraflara baskı yapıyormuş. Bu sebeple normal dedi doktor benim de 27+1Kızlar bugün 27+0ım normalde hiç kasık ağrım olmazdı, bu sabahtan beri kasıklarımda ve alt karnımda ağrı sızı var geçmiyor. Birde makat ve vajinamda baskı hissi var, bebek bastırıyor sanki çıkacak gibi. Bu haftaları geçtiniz çoğunuz, bu normal mi? Tedirgin oldum doktora gitmeli miyim bilmiyorum, geçen hafta gittim her şey yolundaydı.
Demir benim de çok düşük çıktı ferritin 8. İlacı günde 2 ye çıkardık. Sizin de mi öyle?Kızlar selam doktordan çıktım. Nst gayet normal çıktı şükür. Ağrılarım bebeğin pozisyonundan dolayıymış. Popo ayaklar rahim kısmına doğru baş yukarda olduğu için o yüzden ağrın olur normal dedi doktorum.
28+2 haftalığız 1300 gr 39 cm olmuş kızımherşey yolunda çok şükür. Ama benim moralim bozuldu demirim baya düşük çıktı birde diyabet doktoruna gidemedim şeker ölçümü yapamadım doktorun asistanı 11 kg almışsın acil şekerine baktırman lazım dedi. Çok fazla bu haftaya göre doğuma kadar 30 kg alırsın dedi keyfim kaçtı.
Sende de kasıklarında alt karnında sızlama falan oluyor mu, zaten bebeğin tekmelerini vajinamda makatımda hissediyorum içten yumuşak bir şekilde. Ben geçen hafta gittim bebek normal duruyordu bugün altlarda olduğunu hissediyorumBenim de baskı var sebebi bebek tersmiş yani makat geliş durduğu için ayaklarıyla aşağı taraflara baskı yapıyormuş. Bu sebeple normal dedi doktor benim de 27+1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?