- 1 Kasım 2015
- 292
- 198
- 103
ya benim süt gelmedi ama ucu çok çok ağrıyorKızlar size bişey sorucam göğüslerinden süt gelen var mı benim bikac gün önce geldi tişörtüm bir baktım sırılsıklam olmuş yapış yapış doktor kontrolüm vardı normal dokunma uyarma falan dedi dün akşam yine geldi bikac yerde gördüm sütyen giymek lazımmış ama ben asla giyemiyorum iki aydır sırtım çok ağrıyor sütyen giyince dayanamıyorum asla korkuyorum ya bişey olmaz inşallah
Bence de en iyisi o olur hepiniz için, aksi bir durumda daha da çok üzüleceksin yoksaİşte onu bilemiyorum... O kadar üzülüyorum ki ağlıyorum sürekli. Onu gerçekten sevecek birini bulabilsem de sahiplendirsem sanırım herkes için en iyisi olacak
Sutyen takmadığın için uyarılıyor olabilir mi? Benim ellersem geliyor bazen temizlerken filan bir iki damla ama sırılsıklam olacak kadar olmaması lazım galibaKızlar size bişey sorucam göğüslerinden süt gelen var mı benim bikac gün önce geldi tişörtüm bir baktım sırılsıklam olmuş yapış yapış doktor kontrolüm vardı normal dokunma uyarma falan dedi dün akşam yine geldi bikac yerde gördüm sütyen giymek lazımmış ama ben asla giyemiyorum iki aydır sırtım çok ağrıyor sütyen giyince dayanamıyorum asla korkuyorum ya bişey olmaz inşallah
ben ev içinde yarım atlet gibi desteksiz penye iç çamaşırı giyiyorum. Sütyen dışarı çıkarken giyiyorum sadeceKızlar size bişey sorucam göğüslerinden süt gelen var mı benim bikac gün önce geldi tişörtüm bir baktım sırılsıklam olmuş yapış yapış doktor kontrolüm vardı normal dokunma uyarma falan dedi dün akşam yine geldi bikac yerde gördüm sütyen giymek lazımmış ama ben asla giyemiyorum iki aydır sırtım çok ağrıyor sütyen giyince dayanamıyorum asla korkuyorum ya bişey olmaz inşallah
Benimde ağrıyor ya korkuyorum doğumu tetikler falan diye sütun akması doktor normal dedi ama bilmiyorumya benim süt gelmedi ama ucu çok çok ağrıyor
Gece uyurken geldi yani bilmiyorum ki çok korktum doğumu tetikler diye doktor kesinlikle dokunma dedi ama niye oluyor bilmiyorum belki bilen vardır dedimSutyen takmadığın için uyarılıyor olabilir mi? Benim ellersem geliyor bazen temizlerken filan bir iki damla ama sırılsıklam olacak kadar olmaması lazım galiba
Bende aldım kaç tane yarım atlet falan ne giysem olmuyor sırtım kopuyor sanki giydiğim zaman ölüyorum ağrıdan sırtımdan kilo alıyorum ben gebelikten sonra iyice kalinlasti hatta burda da sormuştum XXL bile aldım ama yok sütyen yarım atlet bunlarda asla rahat edemiyorum dışarı çıkarken giyiyorum sadece mecburenben ev içinde yarım atlet gibi desteksiz penye iç çamaşırı giyiyorum. Sütyen dışarı çıkarken giyiyorum sadece
Benim bu hafta ilk defa birkaç damla süt geldi. Ama normal diye biliyorum. Sadece uyarmamak lazım.Kızlar size bişey sorucam göğüslerinden süt gelen var mı benim bikac gün önce geldi tişörtüm bir baktım sırılsıklam olmuş yapış yapış doktor kontrolüm vardı normal dokunma uyarma falan dedi dün akşam yine geldi bikac yerde gördüm sütyen giymek lazımmış ama ben asla giyemiyorum iki aydır sırtım çok ağrıyor sütyen giyince dayanamıyorum asla korkuyorum ya bişey olmaz inşallah
Sızıntı şeklinde su gelse anlarsın demişlerdi bana. Sürekli tekrar edermiş ve özellikle hareket ettikçe artarmış. Şu sıralar benim de akıntımda tuhaflık var. Akıntı geliyor iz bırakıyor izin kenarları da ıslak oluyor. 3. Trimesterde zaten akıntı artarmış ondan takmadım hiçKızlar ben bir şey soracağım akıntı ile ilgili. Akıntım bazen çok bazen az oluyor. Genelde ayaktayken oluyor. Bazen daha sıvı oluyor. Ama kuruyunca hep iz bırakıyor. Araştırınca bu akıntıdır diyorum ama sızıntı şeklinde su gelse anlar mıyım sizce?
Ben de hissettim iki gün üst üsteKızlar dün ilk kez bebişin hıçkırığını hissettim. Karnımda nabız atar , kalp atımı gibi bir his. Şimdi yine hıçkırıyor. Böyle her gün hıçkırık normal bir şey mi. Doktora bunu sorsam beni artık kovar diye soramıyorum
normal bebiş ben günde 3-4 kez yaşıyorumKızlar dün ilk kez bebişin hıçkırığını hissettim. Karnımda nabız atar , kalp atımı gibi bir his. Şimdi yine hıçkırıyor. Böyle her gün hıçkırık normal bir şey mi. Doktora bunu sorsam beni artık kovar diye soramıyorum
Canım birkaç gündür bende de oluyor. Ben de hıçkırık diye hiç önemsemedim. Seviniyorum hattaKızlar dün ilk kez bebişin hıçkırığını hissettim. Karnımda nabız atar , kalp atımı gibi bir his. Şimdi yine hıçkırıyor. Böyle her gün hıçkırık normal bir şey mi. Doktora bunu sorsam beni artık kovar diye soramıyorum
Benimki de tam olarak anlattığın gibi canım ama kafayı yediğimden hep bir sorun arıyorum galibaSızıntı şeklinde su gelse anlarsın demişlerdi bana. Sürekli tekrar edermiş ve özellikle hareket ettikçe artarmış. Şu sıralar benim de akıntımda tuhaflık var. Akıntı geliyor iz bırakıyor izin kenarları da ıslak oluyor. 3. Trimesterde zaten akıntı artarmış ondan takmadım hiç
Ben gece uykumdan lavaboya gitmek için kalktım ellerimi yıkarken aynaya bı baktım tişörtüm ıslanmış göğüs kısmı sonra göğsüme baktım sıkınca geliyo süt gibi bişey bıraktım hemen korktum ertesi gün randevum vardı Allah'tan doktorum normal uyarma dedi sadece dün akşam da gelince korktum yani doğumu tetikler falan diye dokunmuyorum da hiç ama neyse demekki normalBenim bu hafta ilk defa birkaç damla süt geldi. Ama normal diye biliyorum. Sadece uyarmamak lazım.
Bende de oluyor tek bir göğsümde ama öyle çok ıslaklık bırakmıyor minik bir iki damla. Sütyen giymiyorum tişörtüm sürtündükçe uyarıyor göğsümü sanırım ama normal olduğunu düşünüyorum ben ellemiyorum göğsümü, sen de elleme. İlk olunca göğüs ucumdan mı geldi diye bakayım dedim baktım elleyince devam ediyor gelmeye o gün bugündür ellemiyorumBen gece uykumdan lavaboya gitmek için kalktım ellerimi yıkarken aynaya bı baktım tişörtüm ıslanmış göğüs kısmı sonra göğsüme baktım sıkınca geliyo süt gibi bişey bıraktım hemen korktum ertesi gün randevum vardı Allah'tan doktorum normal uyarma dedi sadece dün akşam da gelince korktum yani doğumu tetikler falan diye dokunmuyorum da hiç ama neyse demekki normal
Benim bazen süt gibi minik oluyor etrafı su gibi oluyor, bazen sadece su gibi oluyor. Normal olmasaydı doktorum anlardı diye düşünüyorum. Birde su olsa sürekli devam etmesi lazım benim genelde sabahları bi tık yoğun gün içinde az az oluyor.Kızlar ben bir şey soracağım akıntı ile ilgili. Akıntım bazen çok bazen az oluyor. Genelde ayaktayken oluyor. Bazen daha sıvı oluyor. Ama kuruyunca hep iz bırakıyor. Araştırınca bu akıntıdır diyorum ama sızıntı şeklinde su gelse anlar mıyım sizce?
Vallahi kilo almak iyi değil tabi de çevremde hamileliginde 35 kilo alan bile var biz yine iyiyiz bence canını sıkma ben biraz durdurabildim kiloyu en azindan hafta içleri iş yerinde kahvaltıda bir haşlanmis yumurta büyük bir bardak chia tohumu karıştırdigim kefirle tüketiyorum öğlenleri de makarna pilav ekmek türü şeyler yememeye ya da çok az yemeye çalışıyorum akşam eve gelince istediğimi yiyorum valla ekmek haricinde, hafta sonu da gönlümce takılıyorum canım ne istiyorsa biraz böyle durdurabildimAnladım canım kızım da ben 16 kilo almıştım bundada en en fazla 20 olsam ne olur ki diyorum. Bu Assistan abartmış baya demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?