Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar şimdi çok saçma bir soru soracağım doktor kontrolüne giderken elbise giyiyor musunuz giyiyorsanız da ultrason zamanı napıyorsunuz benim pantolonlarım artık olmuyor elbiselerle rahat ediyorum siz nasıl yapıyorsunuz

Etek(uzun veya kisa) ve tisört-bluz. Elbise giyersen komple çikarman gerekir

Ben de senin gibiyim, hep etek giyiyorum ama elbise ile daha rahat ediyorum galiba elbise giyince de örtü veriyorlar kapatmak için çünkü son gittiğimde asistan bana elbise mi üstünüzdeki etek mi diye sordu. Bu gidişimde elbise giymeyi düşünüyorum ben jeanlere veda edeli aylar oluyor, o kadar özledim ki

Saglik ocagindan izlem için cagirdilar. Normalde ebe bakmaz ogün kalp atısına bakacağı tuttu. Üstümdede elbise vardı. Üstten çıkardım karnıma kadar. Komple çikar dedi dedim yok çikaramam dhdjjd

Jeanler zaten elendi ama müslin pantolonlarım vardı onlarla idare ettim baya, şimdi onlar da elendi örtü verirler diye tahmin ediyorum ben de ya sanırım elbise giyeceğim jsjsjd

Saglik ocagindan izlem için cagirdilar. Normalde ebe bakmaz ogün kalp atısına bakacağı tuttu. Üstümdede elbise vardı. Üstten çıkardım karnıma kadar. Komple çikar dedi dedim yok çikaramam dhdjjd
Sağlık ocağında her seferinde beyaz örtü verseler maliyeti kurtarmaz diye düşünüyorum ama bence hastanede öyle değildir, bunu deneyimleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…