- 14 Mart 2013
- 8.070
- 4.069
- 448
Evet 32 olduğumuz gün almak zorundayız yoksa aktaramıyoruz çalıştığımız günleri, rapor olmadan çalışmamız yasal değilSanırım 32+0’da alıyoruz canım, yarın randevum var tekrar teyit edeceğim ben de :)
Evet 32iye girildiğinde almak gerekiyormuş. Ben direkt doktoru arayıp tarih aldım. O tarihte gidicem raporu vericek.Sanırım 32+0’da alıyoruz canım, yarın randevum var tekrar teyit edeceğim ben de :)
Yok valla bide muz iyi geliyormuş yatmadan önce yenilebilir ama kabız oluyorsan kabızı da tetikler. Doğurana kadar böyle gidecek galibageceler geceler zalım geceler. Magnezyumdan başka taktiğin var mı napcaz ya
Arada bi 6 ya çikardık 10 gün kadar canım ama o da çok düşürdü geri 4 e düşüp sonradan 2 ye düştükKuzum sen 6 ya çıkartmamışmıydn yanlış mı hatırladım ben. Doz azaltmak süpermiş yaaa maşallah
Arada bi 6 ya çikardık 10 gün kadar canım ama o da çok düşürdü geri 4 e düşüp sonradan 2 ye düştük
Kuzum benim doktorum 29. Haftada bu uyarıda bulundu. Hep aynı tarafa yatarsan o taraftaki böbreğin ağrıyabilir bu sebeple bir gün sol bir gün sağ ağırlıklı uyumaya çalış diye. Ama öncesinde böbreklerime ve karaciğerime ultrasonda baktı. Kontrolün yakın mı ?Selam güzel kızlarım, yeni bi güncellemeyle geldim yaşayan veya tahmini olan varsa beni bi aydınlatsın allah rızası içindünden beri sağ tarafta bel boşluğumda bıçak batması gibi acı ağrı var, sürekli yani hiç geçmedi bol su da içiyorum böbreklerimde mi bi sıkıntı var dedim ama yanma vs yok idrarda. Tek taraflı o boşluk niye böyle bu kadar ağrır sürekli pozisyon değiştiriyorum ciddi bişeyse doktora gidicem baya canımı acıtmaya başladı, özellikle sağ tarafa üzerine yattığımda daha çok acıyor
Kuzum dikkat etsene ağır yemekler yedikten sonra mı artıyor? Safra kesesi de olsa şimdi hiçbir şey yapamayacaklar.. benim doktorum sürekli bir ağrım olduğunda başka bir ilaç lullanamazsın çok ağrın olursa parol iç dedi. Safra kesesi sağ omuza doğru da vuruyormuş ben de 3 hafta çektim sonra kesildi :/ ama dayanılmaz ağrılarda parol içtim çünkü hamileyim safra kesesi taşımız bile olsa bir şey yapamıyorlar :/Çok su içiyorum kuzum son günlerde ama bende dedim acaba böbrek genişlemesi büyümesi falan olabilir mi diye sende vardı sanırım direk o geldi aklıma, gidince baktırayım yada devam ederse acile falan gideyim acı var baya çünkü rahatsız ediyor. Sürekli bişeylerle sınanıyoruz yarabbim deliriciim
Sağ tarafa yatınca sanki daha rahat ediyorum diye genelde de o tarafa yatıyorum aslında, valla anlamadım canım ya bir sürü sebep olabilir kontrolüme daha 2 hafta kadar var ama bi ara kontrole gidicem ya beklemeden, bişey varsa allah korusun erken önlem her zaman iyidirKuzum benim doktorum 29. Haftada bu uyarıda bulundu. Hep aynı tarafa yatarsan o taraftaki böbreğin ağrıyabilir bu sebeple bir gün sol bir gün sağ ağırlıklı uyumaya çalış diye. Ama öncesinde böbreklerime ve karaciğerime ultrasonda baktı. Kontrolün yakın mı ?
Çok ağır yemek de tüketmiyorum kuzum aslında ama bilemiyorum şimdi, başta bel boşluğum gibi hissettim ama sanki daha geriye böbreklere doğru gibi geliyor ondan biraz korktum. Geçen haftada idrar yolu enfeksiyonum vardı zaten kendim iyiyim yanma vs yok ama tahlil sonucu hep sıkıntı çıkıyor sürekli veriyorum, idrar için tekrar uğrayacaktım bari bunu da söyleyeyim de bi baksın bakalımKuzum dikkat etsene ağır yemekler yedikten sonra mı artıyor? Safra kesesi de olsa şimdi hiçbir şey yapamayacaklar.. benim doktorum sürekli bir ağrım olduğunda başka bir ilaç lullanamazsın çok ağrın olursa parol iç dedi. Safra kesesi sağ omuza doğru da vuruyormuş ben de 3 hafta çektim sonra kesildi :/ ama dayanılmaz ağrılarda parol içtim çünkü hamileyim safra kesesi taşımız bile olsa bir şey yapamıyorlar :/
Evet canım ya çok şükür gördük bu günleriMükemmmel yaa valla çoook sevindim kuzumbüyüdü de gününü bekliyor artık
Benim randevum tam 31+6 da. Alabilir miyim acabaEvet 32 olduğumuz gün almak zorundayız yoksa aktaramıyoruz çalıştığımız günleri, rapor olmadan çalışmamız yasal değil
Benim 1 saattir falan sanki tüm vücudum ağrıyor ayrı ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?