Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
kızlar ben farkettim ki magnezyumu almayı unuttuğum zaman karnım taş kesiliyor. İki tane magnezyum içiyorum. Biraz rahatlatıyor. Direk ilgilimi bilmiyorum ama. Sizde içmiyorsanız deneyebilirsiniz.

Kuzum benim doktorum 29. Haftada bu uyarıda bulundu. Hep aynı tarafa yatarsan o taraftaki böbreğin ağrıyabilir bu sebeple bir gün sol bir gün sağ ağırlıklı uyumaya çalış diye. Ama öncesinde böbreklerime ve karaciğerime ultrasonda baktı. Kontrolün yakın mı ?

Kuzum dikkat etsene ağır yemekler yedikten sonra mı artıyor? Safra kesesi de olsa şimdi hiçbir şey yapamayacaklar.. benim doktorum sürekli bir ağrım olduğunda başka bir ilaç lullanamazsın çok ağrın olursa parol iç dedi. Safra kesesi sağ omuza doğru da vuruyormuş ben de 3 hafta çektim sonra kesildi :/ ama dayanılmaz ağrılarda parol içtim çünkü hamileyim safra kesesi taşımız bile olsa bir şey yapamıyorlar :/

Sağ tarafa yatınca sanki daha rahat ediyorum diye genelde de o tarafa yatıyorum aslında, valla anlamadım canım ya bir sürü sebep olabilir kontrolüme daha 2 hafta kadar var ama bi ara kontrole gidicem ya beklemeden, bişey varsa allah korusun erken önlem her zaman iyidir
Çok ağır yemek de tüketmiyorum kuzum aslında ama bilemiyorum şimdi, başta bel boşluğum gibi hissettim ama sanki daha geriye böbreklere doğru gibi geliyor ondan biraz korktum. Geçen haftada idrar yolu enfeksiyonum vardı zaten kendim iyiyim yanma vs yok ama tahlil sonucu hep sıkıntı çıkıyor sürekli veriyorum, idrar için tekrar uğrayacaktım bari bunu da söyleyeyim de bi baksın bakalım

Selam kızlar iç çamaşırda ıslaklık birkaç gündür bende de var sürekli değil ama her ıslaklıkta zaten tuvaletimin de var olduğunu fark ettim muhtemelen idrardır diye düşündüm ama pazartesi ben de soracağım kontrolüm var.

Kızlar son nst de sancı azalmış göründü. Eve geldim. Sabah 9 da tekrar hastanede olacağım. İkinci ciğer geliştirici iğne yapılacak ve nst bakılacak. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Hepinize teşekkür ederim. Cevap yazmayı unuttuğum ya da gözümden kaçan mesajlar varsa kusuruma bakmayın

Kızlar bende de sağ bel tarafımda ayağımı bastıkça üzerine bir ağrı giriyor ki çok kötü.Merdiven çıkarken,üstümü değiştirirken sağ ayağım üzerine duramıyorum ora çok ağrıyor .Bu neden olur ya çok üzgünüm,magnezyum da yazmadı doktorum hiç kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…