Çok geçmiş olsun canım, hem senin hem bebişin hakkında en sağlıklısı en hayırlısı neyse o olsun.Aslında ben bir sancı hissetmedim. Her zaman ki karın sertleşmesi gibiydi. Hastaneye gitme sebebimde bu değildi. Hemoroid sıkıntısı başlamıştı. Sabah tuvalete çıktığımda da hemoroide bağlı bir miktar kanama oldu. Bir gidelim dedik. Galiba kendimi fazla zorladım. Kabızlığa dikkat etmek gerekiyormuş. Fazla ıkınmak, zorlamak kasılmaları tetiklemiş olabilir. Aman sizler dikkat edin. Yarın bebeğin ciğer gelişimi için bir iğne daha yapılacak. İnşallah sancıda kesilecek
Korkma bisey değildir ama görsün yine de doktorun. Zaten artık son düzlükteyiz az kaldı hepimizin doğumunaBaktırayım tek taraflı çünkü sıkıntım var araştırdıkça da korktum bir an önce gideyim de içim rahatlasın bari ya
Bebekler büyüdü artık gelmeye calısıyorlar ama hiiiç acele etmesinler beklemek zorundalarAslında ben bir sancı hissetmedim. Her zaman ki karın sertleşmesi gibiydi. Hastaneye gitme sebebimde bu değildi. Hemoroid sıkıntısı başlamıştı. Sabah tuvalete çıktığımda da hemoroide bağlı bir miktar kanama oldu. Bir gidelim dedik. Galiba kendimi fazla zorladım. Kabızlığa dikkat etmek gerekiyormuş. Fazla ıkınmak, zorlamak kasılmaları tetiklemiş olabilir. Aman sizler dikkat edin. Yarın bebeğin ciğer gelişimi için bir iğne daha yapılacak. İnşallah sancıda kesilecek
Aslında o da olabilir kuzum benim kızçe de sürekli sağda bel boşluğuma doğru bazen vuruyor geceleri yanlarıma taştı artık, bi gideyim de bakalım ne diyecekCanım yine de kontrol ettir tabi ama 2 haftadır o ağrı bende de var. Benim olan hep sağda onun etkisiymiş. Sen tedbirini al yine doktoruna bi söyle riske atmaya gelmez
Sağlıkla doğuralım hepimiz allahım her gün dua ediyorum artık hepimiz için, kolaylıkla sağlıkla gelsin miniklerimizKorkma bisey değildir ama görsün yine de doktorun. Zaten artık son düzlükteyiz az kaldı hepimizin doğumuna
Yaaaaa mervem o kadar sevindim ki harika haberler maşallahhhKızlar ben oğlumu görmeye gittim. Çok şükür herşey yolunda. Ecopirini kestik. Tansiyon iyiye gidiyo doktorum şaşkınerken doğum riskini atlattık dedi şükür, artık her hamilenin olduğu kadar riskim var. Kilosu boyu iyi. Çok sinirli bir erkek geliyor uyandırdık diye kaş çatıp yumruk gösterdi bize düzenli nst lerimiz başladı. 32.hafta güncellemesi dayak yemişcesine sırtım acıyo ağrı da değil bildiğiniz bere gibi acıyor bel karın ağrılarım başladı bu da yalancı kasılmaları tetikliyor. Doktorum normal dedi. Rahim ağzı yumuşamaya başlamış doğuma hazırlanıyoruz artık baş aşağı dönmüşüz. Sağ kaburgamda inanılmaz bir acı vardı karıncalaşma oluyordu. Meğer kaburgama totosunu koymuş oturmuş. Son aya kadar böyle gider dedi doktor. Son ay aşağı iniyor muş artık. 37-39 arası doğumun olur 40 ı beklemez dedi
Yaa maşallah çok sevindim herşeyin yolunda olmasına şükür, zamanında sağlıkla gelecek oğluşunKızlar ben oğlumu görmeye gittim. Çok şükür herşey yolunda. Ecopirini kestik. Tansiyon iyiye gidiyo doktorum şaşkınerken doğum riskini atlattık dedi şükür, artık her hamilenin olduğu kadar riskim var. Kilosu boyu iyi. Çok sinirli bir erkek geliyor uyandırdık diye kaş çatıp yumruk gösterdi bize düzenli nst lerimiz başladı. 32.hafta güncellemesi dayak yemişcesine sırtım acıyo ağrı da değil bildiğiniz bere gibi acıyor bel karın ağrılarım başladı bu da yalancı kasılmaları tetikliyor. Doktorum normal dedi. Rahim ağzı yumuşamaya başlamış doğuma hazırlanıyoruz artık baş aşağı dönmüşüz. Sağ kaburgamda inanılmaz bir acı vardı karıncalaşma oluyordu. Meğer kaburgama totosunu koymuş oturmuş. Son aya kadar böyle gider dedi doktor. Son ay aşağı iniyor muş artık. 37-39 arası doğumun olur 40 ı beklemez dedi
Çok şükür canım benim, hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza. Ne umutsuzluklarla yoğrulduk her birimiz ama mükafatı çok güzel olacak inşallah.Yaaaaa mervem o kadar sevindim ki harika haberler maşallahhh
Pozitifliğinle herseyin üstesinden geldin arkadaşımsağlıkla kavuş inşallah yavruna
Evet canım bu haftaya kadar korkularla hazırlıklarla geldik ama çok şükür içim o kadar rahatladı ki. En azından ekime girelim 1i bile olur diye diye uyandım her sabahYaa maşallah çok sevindim herşeyin yolunda olmasına şükür, zamanında sağlıkla gelecek oğluşun
Evet canım bu haftaya kadar korkularla hazırlıklarla geldik ama çok şükür içim o kadar rahatladı ki. En azından ekime girelim 1i bile olur diye diye uyandım her sabah
Canım benim ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum 5. Haftadan beri tansiyonla savaşıyorum çünkü. Doktorum çok uyardı beni bebek büyüdükçe seni zorlayacak, kan hacmi arttıkça tansiyon zıplayacak dedi. 30 dan sonra hazırlıklı ol dedi. Normalde bir beloc 4 alfametti dozum 27 de. 28. Haftada 2 ye düşürdük. Şükür öyle de devam etti. Bana belki yani nabız düzenleyici çok iyi geldi nedense. Sadece alfametle bu sonucu alamazdım muhtemelen. Çarpıntın oluyor mu seninde? Kardiyolojiye kontrole gittiğimde sabahları çok çarpıntım oluyor deyince vermişti bana. Tansiyonu da tetikleyen oymuş demek ki.Yaaa o kadar çok sevindim ki. Umut oldun Banada. Tansiyon sürekli artışda bende.4. Doz sadece 10 gün düşürmeye yetti. Dün akşam yime 14/9 lardaydı. Takip edeceğim olmazsa yine doz artar. Ay belki benimde 30 lardan sonra düzelir yaa. Sen hangi haftalarda kaç doza kadar çıkarmıştın canım.
Güzelim bazı uygulamalar içerisinde olduğun haftayı söylüyor. 30+2 ise 30 bitmiş iki günde 31. Haftadan günün geçmiş. Sen 31. Haftanın içerisindesin. Ben diğerlerinde de 1 hafta sonrayı okuyorum mesela. Çünkü o hafta dolmuş oluyor zaten. Bir sonra ki haftayı okuyup bu hafta içinde bunlar olacakmış demek ki diyorumKızlar bir şey soracağım size. Ben bir uygulamadan tarihi takip ediyorum. 31. Hafta yazıyor. (Son regl tarihim 5 şubat) fakat doktor son regl terihine göre hesapladık 30+2 desin diyoraz değil 5 gün fark var. Bu neden böyle bilgisi olan var mı gelişimde gerilik falan yok değil mi? Doktorum biraz ilgisiz tam bilgi vermiyor
Aa tamamdır canım . Doğum izni için rapor alacaktım da kafam karıştı o yüzden. Teşekkür ediyorumGüzelim bazı uygulamalar içerisinde olduğun haftayı söylüyor. 30+2 ise 30 bitmiş iki günde 31. Haftadan günün geçmiş. Sen 31. Haftanın içerisindesin. Ben diğerlerinde de 1 hafta sonrayı okuyorum mesela. Çünkü o hafta dolmuş oluyor zaten. Bir sonra ki haftayı okuyup bu hafta içinde bunlar olacakmış demek ki diyorum
canım çok geçmiş olsun, ilaçla keserler sancıyı içini ferah tut açılma olmaması da çok güzel dinlen ve bol su iç, sancı için bi ilaç verdiler miGünaydın hanımlar. Ben hastanedeyim. 29+3 günlüğüz şuan. 20 dakikada 3 sancım çıktı. Açılma yok şimdilik. Ciğer geliştirici iğne yapıldı. 24 saat sonra bir iğne daha yapılacak. İnşallah sancıyı kesip ay sonunu görsek yeter dedi doktorum.
Ay maşallahKızlar ben oğlumu görmeye gittim. Çok şükür herşey yolunda. Ecopirini kestik. Tansiyon iyiye gidiyo doktorum şaşkınerken doğum riskini atlattık dedi şükür, artık her hamilenin olduğu kadar riskim var. Kilosu boyu iyi. Çok sinirli bir erkek geliyor uyandırdık diye kaş çatıp yumruk gösterdi bize düzenli nst lerimiz başladı. 32.hafta güncellemesi dayak yemişcesine sırtım acıyo ağrı da değil bildiğiniz bere gibi acıyor bel karın ağrılarım başladı bu da yalancı kasılmaları tetikliyor. Doktorum normal dedi. Rahim ağzı yumuşamaya başlamış doğuma hazırlanıyoruz artık baş aşağı dönmüşüz. Sağ kaburgamda inanılmaz bir acı vardı karıncalaşma oluyordu. Meğer kaburgama totosunu koymuş oturmuş. Son aya kadar böyle gider dedi doktor. Son ay aşağı iniyor muş artık. 37-39 arası doğumun olur 40 ı beklemez dedi
Sağa da dönmeye başladım ama aklıma hep C cilekcanavari in doktoru geliyorben sağ yatıyorum hep hamileliğin başından berisolda uyuyamıyorum bazen ben de sırt üstü uyanıyorum ama
Sanırım 32+0’da alıyoruz canım, yarın randevum var tekrar teyit edeceğim ben de :)Aa tamamdır canım . Doğum izni için rapor alacaktım da kafam karıştı o yüzden. Teşekkür ediyorum
Çok fena hemde çokkk. Sol yanım zaten her daim kramplı çürük gibi. Sağ bacağımı da uykuda ne zaman uzatsam zort diye kramp giriyor
Canım benim ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum 5. Haftadan beri tansiyonla savaşıyorum çünkü. Doktorum çok uyardı beni bebek büyüdükçe seni zorlayacak, kan hacmi arttıkça tansiyon zıplayacak dedi. 30 dan sonra hazırlıklı ol dedi. Normalde bir beloc 4 alfametti dozum 27 de. 28. Haftada 2 ye düşürdük. Şükür öyle de devam etti. Bana belki yani nabız düzenleyici çok iyi geldi nedense. Sadece alfametle bu sonucu alamazdım muhtemelen. Çarpıntın oluyor mu seninde? Kardiyolojiye kontrole gittiğimde sabahları çok çarpıntım oluyor deyince vermişti bana. Tansiyonu da tetikleyen oymuş demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?