Bende de var migren baş ağrım olmadı öyle bana sakinleştirici de verdiler ameliyat esnasında biraz heyecan yaptım yarı uyanık yarı baygındım şimdi nasıl olur bilmiyorum
Bende de var migren baş ağrım olmadı öyle bana sakinleştirici de verdiler ameliyat esnasında biraz heyecan yaptım yarı uyanık yarı baygındım şimdi nasıl olur bilmiyorum
Yeğenim yeni doğum yaptı çok memnundu ameliyat sonrası 3-4 saat sürüyormuş uyuşukluk ona da heyecan yapınca hemen sakinleştirici yapmışlar hiç bir şey anlamadım uyumuşum biraz dedi inşallah kolaylıkla atlatırız hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Yeğenim yeni doğum yaptı çok memnundu ameliyat sonrası 3-4 saat sürüyormuş uyuşukluk ona da heyecan yapınca hemen sakinleştirici yapmışlar hiç bir şey anlamadım uyumuşum biraz dedi inşallah kolaylıkla atlatırız hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Evet ben 3 günde ayaklanmıştım gerçekten hiç kötü bi doğum anım olmadı dikiş yerleri biraz sızlıyor sonrasında ama bunlar beklenen şeyler zaten inşallah canım bence sezeryan da ameliyatı yapan doktor çok önemli eğer o iyiyse bütün süreç rahat geçiyor iyi insanlara denk geliriz inşallah
Ay hiç eriyemem bana değse deliriyorum zaten sıcak yanıyorum yanımda bi de battaniye örtüyor ya görmek bile deli ediyo diyorum gece o bana değerse seni atarım