Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Mukuslu mu sümüksü gibi mi, doktorlar bir şey söyledi mi

Bazen baya kalın olduğu da oldu canım. Hatta bende o zaman bir araştırmıştım. Ama sonra normale döndü. Normal dediğim herzaman yoğun kıvamlı olmuyor. Vajinal enfeksiyon oldun belkide. Yinede için rahat etsin doktoruna sorarsın

Aaa numara falan vermesi süper insallah çok memnun kalırız canım nöbetçi doktor alamaz çünkü sadece bir doktor doğuma bakıyor diğer ikisi beygir gibi yatıyor doğumla alakaları yok o yüzden özeldeki doktoru devam ettiriyorum herahngi bir durumda oraya giderim diye

Kızlar bu aralar böyle gergin sinirli öfkeli olan var mı ya yoksa yine bana mı yüklendi ilk gördüğüm herkesi parçalayasım geliyor ajsjjss öyle bir sinir
Ben gerginim ama sebebi okul haftası küçüğü de okula başlattım oryantasyon haftasındayız kavga kiyabmet

Kızlar bu aralar böyle gergin sinirli öfkeli olan var mı ya yoksa yine bana mı yüklendi ilk gördüğüm herkesi parçalayasım geliyor ajsjjss öyle bir sinir
geçen sinirden tansiyonum 13/8 oldu suratım yanıyodu resmen sinirden ama neden bilmiyorum cjjdlsjdhdjdj

Hafifler ya inşallah öyle odaklanmayın magnezyum işe yarıyor gibi siz de deneyin

Anlık sıcak basması gibi mi sonra geçiyor değil mi
Böyle grip olursun da bi ter basması olur ya öyle hemen geçmiyor duş alıp ferahlıyorum anca öyle

Ay bide beni aşırı ter basıyor ya menopoza girmişim gibi
Ben gece uyurken aşırı terliyorum, tuvalete kalkıyorum bi bakıyorum kan ter içindeyim başımdan aşağı süzülüyor dhdhd değiştiriyorum üstümü tekrar yatıyorum falan gecelik rutinim oldu artık. Eşim de geceleri üşür sabaha karşı, sen donmuyomusun diyip üstümü örtmeye çalışıyo garibim bi git diyorum yanıyorum ben atma üstüme bişey

Ben yanıma kimse yaklaşsın istemiyorum zaten sıcak bi uzak dur nolur diyorum üzülüyor da kıyamam ama valla çok fenalardayım sinir stres ateş ter sıcak öldüm bittim resmennahajaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…