Benim hamileliğimin başından beri böyleİnternette sarı da olabilir diyor ya canım sıkıldı ilk defa böyle bir şey görüyorum.
Benim hamileliğimin başından beri böyle
Benim hamileliğimin başından beri böyle
Mukuslu mu sümüksü gibi mi, doktorlar bir şey söyledi miBendede öyle Buarada. Hep sarı bazen yeşilimsi oluyor
Mukuslu mu sümüksü gibi mi, doktorlar bir şey söyledi mi
Aaa numara falan vermesi süperAcil bişey olursa nöbetçi kimse o alır. Benim özeli bırakma sebebim kendi doktorum başka bir ilçeye gitti devletteki doktorumu da çok sevdim onunla devam ediyorum ama özeldeki doktorumla yine haberleşiyorum.
Burda da 55 bin doğum ücreti. Şimdilik devletten memnunum numarasını vs verdi ilgili bi doktor yani.
Dediğin gibi işte ama doktor yanma, kaşıntı veya koku yoksa normal dedi. Ben de buraya kaç defa konu açtım tedirgin oldum. Baktım baya olan var.Mukuslu mu sümüksü gibi mi, doktorlar bir şey söyledi mi
Ben gerginim ama sebebi okul haftası küçüğü de okula başlattım oryantasyon haftasındayız kavga kiyabmetKızlar bu aralar böyle gergin sinirli öfkeli olan var mı ya yoksa yine bana mı yüklendi ilk gördüğüm herkesi parçalayasım geliyor ajsjjss öyle bir sinir
geçen sinirden tansiyonum 13/8 oldu suratım yanıyodu resmen sinirden ama neden bilmiyorum cjjdlsjdhdjdjKızlar bu aralar böyle gergin sinirli öfkeli olan var mı ya yoksa yine bana mı yüklendi ilk gördüğüm herkesi parçalayasım geliyor ajsjjss öyle bir sinir
Benim üstümde küçük köpek siniri vsr sjjsjssgeçen sinirden tansiyonum 13/8 oldu suratım yanıyodu resmen sinirden ama neden bilmiyorum cjjdlsjdhdjdj
Hafifler ya inşallah öyle odaklanmayın magnezyum işe yarıyor gibi siz de deneyinkızlar bu ağrı 15 haftada başladı bendedinlenirken bişey yok ama hareket edince ayağa kalkınca biraz yürüyünce çok acıyo sol tarafta benim 2 haftadır neler çekiyorum anlatamam arada hafifliyo ama arada baya canım yanıyo dr rahmi tutan bağlar geriliyo o yüzden diyo doğuma kadar sürerse yandık
Anlık benKızlar bu aralar böyle gergin sinirli öfkeli olan var mı ya yoksa yine bana mı yüklendi ilk gördüğüm herkesi parçalayasım geliyor ajsjjss öyle bir sinir
Anlık sıcak basması gibi mi sonra geçiyor değil miAy bide beni aşırı ter basıyor ya menopoza girmişim gibi
Onun da tansiyon yüksek birkaç gündür sessizliği tercih ediyor Cuma günü kontrolü var o gün kızını görüp içi rahat edince gelir buraya.
Böyle grip olursun da bi ter basması olur ya öyle hemen geçmiyor duş alıp ferahlıyorum anca öyleAnlık sıcak basması gibi mi sonra geçiyor değil mi
Ben gece uyurken aşırı terliyorum, tuvalete kalkıyorum bi bakıyorum kan ter içindeyim başımdan aşağı süzülüyor dhdhd değiştiriyorum üstümü tekrar yatıyorum falan gecelik rutinim oldu artık. Eşim de geceleri üşür sabaha karşı, sen donmuyomusun diyip üstümü örtmeye çalışıyo garibim bi git diyorum yanıyorum ben atma üstüme bişeyAy bide beni aşırı ter basıyor ya menopoza girmişim gibi
Ben yanıma kimse yaklaşsın istemiyorum zaten sıcak bi uzak dur nolur diyorum üzülüyor da kıyamam ama valla çok fenalardayım sinir stres ateş ter sıcak öldüm bittim resmennahajajBen gece uyurken aşırı terliyorum, tuvalete kalkıyorum bi bakıyorum kan ter içindeyim başımdan aşağı süzülüyor dhdhd değiştiriyorum üstümü tekrar yatıyorum falan gecelik rutinim oldu artık. Eşim de geceleri üşür sabaha karşı, sen donmuyomusun diyip üstümü örtmeye çalışıyo garibim bi git diyorum yanıyorum ben atma üstüme bişey
kocamı ısırasım geliyo kclcşckjckckBenim üstümde küçük köpek siniri vsr sjjsjss
Ne çektiler be yazık ahahs yine iyi dayandılar kocam hamile olsaydı ben onun kadar sabırlı olamazdım ajsjjskocamı ısırasım geliyo kclcşckjckck
Eşimden bile nefret ediyorum hcpdkflfkKızlar bu aralar böyle gergin sinirli öfkeli olan var mı ya yoksa yine bana mı yüklendi ilk gördüğüm herkesi parçalayasım geliyor ajsjjss öyle bir sinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?