- 18 Şubat 2025
- 503
- 679
- 18
Ahahha çok iyi anlıyorum bacım bide üstümü örtmek istemeyince bebek üşür karnını bari örtelim diyip örtmeye çalışması yokmu allahım çıldırırsın dhdjd delireyimmi eriyeyim mi belli değilBen yanıma kimse yaklaşsın istemiyorum zaten sıcak bi uzak dur nolur diyorum üzülüyor da kıyamam ama valla çok fenalardayım sinir stres ateş ter sıcak öldüm bittim resmennahajaj
Aynen bana da iç karnın geniş demek ki diyolar kontrollerde de çok bi sıkıntı yok ama yine de böyle olunca tedirgin oluyorumHafta sonu yiğenin düğünü vardı kimse innamadı 7 aylık olduğuma benim de oyle 28+3 üm.baya da karnım var ama ne bileyim millet de daha cok şişiyprmuş normal de ben de iç karnım geniş dedim geçtim valla napıyım
Üfff aynılar yaa bu kadar olurAhahha çok iyi anlıyorum bacım bide üstümü örtmek istemeyince bebek üşür karnını bari örtelim diyip örtmeye çalışması yokmu allahım çıldırırsın dhdjd delireyimmi eriyeyim mi belli değil
Zaten en çok onlar batıyor bizeEşimden bile nefret ediyorum hcpdkflfk
Ay sonunda biri yazdı, bi bende var sanıyordum. Bu ne yaaAy bide beni aşırı ter basıyor ya menopoza girmişim gibi
Kafamda sürekli birilerinin üzerine şarjör boşaltıyorum, onun hayalini kuruyorumKızlar bu aralar böyle gergin sinirli öfkeli olan var mı ya yoksa yine bana mı yüklendi ilk gördüğüm herkesi parçalayasım geliyor ajsjjss öyle bir sinir
Ya deliriyorumm abshshdj kafayı yedirtecekler iyice kendimiz çok normalmişiz gibiÜfff aynılar yaa bu kadar olur
Geçen rüzgar esti balkona çıktım karnımı falan açtım bebek üşüyecek kapat dedi suyun içinde mi üşüyecek dedim su soğur diyo ajajsjsj
Zaten zor günler geçiriyoruz 30 sonrası beni benden aldı hiç iyi değilim ajajjs bide kocamla uğraşamıcamYa deliriyorumm abshshdj kafayı yedirtecekler iyice kendimiz çok normalmişiz gibi
Ya ahahjs çok tatlısın işte bende öyle herkese herşeye sinirliyim.Ay sonunda biri yazdı, bi bende var sanıyordum. Bu ne yaa
Kafamda sürekli birilerinin üzerine şarjör boşaltıyorum, onun hayalini kuruyorumdün dişçiye gittim saçma sapan müzikler çalıyordu eşime diyorum şu duvarda asılan ekranı tek hamlede yerde parçalayabilir miyim. Aşırı gerginim
Belden uyuşturma mi oluyor canım bir de tümden değilmiKızlar sezaryen olacaklar epidural mi tercih edeceksiniz spinal mi
Evet ben de öyleyim. Niye böyle agresifim diyordum. Geçenlerde kan vermiştim genel kontrol için aile hekimine oda sinirlilik hali var mı dedi.. Tiroid hormonlarım düşmüş biraz. O yaparmış bunu. Her şey hormonlardanKızlar bu aralar böyle gergin sinirli öfkeli olan var mı ya yoksa yine bana mı yüklendi ilk gördüğüm herkesi parçalayasım geliyor ajsjjss öyle bir sinir
Yok güzelim baş aşapı dönünce de vajinaya baskı yapıyo. Bir de elleriyle kazı çalışması yapıyor sanırımEn son gittiğimde başı aşağıdaydı. Tekrardan mı döndü acaba
İkisi de belden uyusturmali epiduralde ağrı pompası oluyor sezaryen sonrası ağrı kesici direkt verilebilir ama bebek alındıktan sonra dikiş için çekistirme hissediliyor acı yok tabii ki baş ağrısı daha az oluyor spinalde ağrı pompası yok belden aşağısı felç gibi düşün ama baş ağrısı ihtimali daha yüksekBelden uyuşturma mi oluyor canım bir de tümden değilmi
Aaa kaç çıktı troid bende yakında baktırmıştım 1,84 çıktı ama hep öyleydi sankiEvet ben de öyleyim. Niye böyle agresifim diyordum. Geçenlerde kan vermiştim genel kontrol için aile hekimine oda sinirlilik hali var mı dedi.. Tirot hormonlarım düşmüş biraz. O yaparmış bunu. Her şey hormonlardan
Ben genel anestezi istiyorum belden aşağıda ha hissettim ha hissedicem korkusunu yenemem gibi geliyorKızlar sezaryen olacaklar epidural mi tercih edeceksiniz spinal mi
Kocam şurada olsa da anlatsa yaşadıklarınıKızlar bu aralar böyle gergin sinirli öfkeli olan var mı ya yoksa yine bana mı yüklendi ilk gördüğüm herkesi parçalayasım geliyor ajsjjss öyle bir sinir
Ben iki kere açık rahim ameliyatı oldum genel anestezi ile bulantı korkutuyor beni bir de uyanır uyanmaz başlıyor dikiş yerleri yanmaya yoksa mis gibi aç kapa gözleri bittiBen genel anestezi istiyorum belden aşağıda ha hissettim ha hissedicem korkusunu yenemem gibi geliyor
Serbest T4 olan hormon. 0.85 çıkmıştıAaa kaç çıktı troid bende yakında baktırmıştım 1,84 çıktı ama hep öyleydi sanki
İlkinde spinal olmuştum bunda kararsızım ben deKızlar sezaryen olacaklar epidural mi tercih edeceksiniz spinal mi
Ay hiç eriyemem bana değse deliriyorumAhahha çok iyi anlıyorum bacım bide üstümü örtmek istemeyince bebek üşür karnını bari örtelim diyip örtmeye çalışması yokmu allahım çıldırırsın dhdjd delireyimmi eriyeyim mi belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?