Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben yanıma kimse yaklaşsın istemiyorum zaten sıcak bi uzak dur nolur diyorum üzülüyor da kıyamam ama valla çok fenalardayım sinir stres ateş ter sıcak öldüm bittim resmennahajaj
Ahahha çok iyi anlıyorum bacım bide üstümü örtmek istemeyince bebek üşür karnını bari örtelim diyip örtmeye çalışması yokmu allahım çıldırırsın dhdjd delireyimmi eriyeyim mi belli değil

Aynen bana da iç karnın geniş demek ki diyolar kontrollerde de çok bi sıkıntı yok ama yine de böyle olunca tedirgin oluyorum

Üfff aynılar yaa bu kadar olur
Geçen rüzgar esti balkona çıktım karnımı falan açtım bebek üşüyecek kapat dedi suyun içinde mi üşüyecek dedim su soğur diyo ajajsjsj

Ay bide beni aşırı ter basıyor ya menopoza girmişim gibi
Ay sonunda biri yazdı, bi bende var sanıyordum. Bu ne yaa
Kızlar bu aralar böyle gergin sinirli öfkeli olan var mı ya yoksa yine bana mı yüklendi ilk gördüğüm herkesi parçalayasım geliyor ajsjjss öyle bir sinir
Kafamda sürekli birilerinin üzerine şarjör boşaltıyorum, onun hayalini kuruyorum dün dişçiye gittim saçma sapan müzikler çalıyordu eşime diyorum şu duvarda asılan ekranı tek hamlede yerde parçalayabilir miyim. Aşırı gerginim

Üfff aynılar yaa bu kadar olur
Geçen rüzgar esti balkona çıktım karnımı falan açtım bebek üşüyecek kapat dedi suyun içinde mi üşüyecek dedim su soğur diyo ajajsjsj
Ya deliriyorumm abshshdj kafayı yedirtecekler iyice kendimiz çok normalmişiz gibi

Ya ahahjs çok tatlısın işte bende öyle herkese herşeye sinirliyim.

Kızlar bu aralar böyle gergin sinirli öfkeli olan var mı ya yoksa yine bana mı yüklendi ilk gördüğüm herkesi parçalayasım geliyor ajsjjss öyle bir sinir
Evet ben de öyleyim. Niye böyle agresifim diyordum. Geçenlerde kan vermiştim genel kontrol için aile hekimine oda sinirlilik hali var mı dedi.. Tiroid hormonlarım düşmüş biraz. O yaparmış bunu. Her şey hormonlardan

Son düzenleme:
En son gittiğimde başı aşağıdaydı. Tekrardan mı döndü acaba
Yok güzelim baş aşapı dönünce de vajinaya baskı yapıyo. Bir de elleriyle kazı çalışması yapıyor sanırım benim de öyle hele de yattığımda hem eller oynuyo altta hissediyorum. Gündüz genelde ayakları vuruyor ama

Belden uyuşturma mi oluyor canım bir de tümden değilmi
İkisi de belden uyusturmali epiduralde ağrı pompası oluyor sezaryen sonrası ağrı kesici direkt verilebilir ama bebek alındıktan sonra dikiş için çekistirme hissediliyor acı yok tabii ki baş ağrısı daha az oluyor spinalde ağrı pompası yok belden aşağısı felç gibi düşün ama baş ağrısı ihtimali daha yüksek

Aaa kaç çıktı troid bende yakında baktırmıştım 1,84 çıktı ama hep öyleydi sanki

Kızlar sezaryen olacaklar epidural mi tercih edeceksiniz spinal mi
Ben genel anestezi istiyorum belden aşağıda ha hissettim ha hissedicem korkusunu yenemem gibi geliyor

Ben genel anestezi istiyorum belden aşağıda ha hissettim ha hissedicem korkusunu yenemem gibi geliyor
Ben iki kere açık rahim ameliyatı oldum genel anestezi ile bulantı korkutuyor beni bir de uyanır uyanmaz başlıyor dikiş yerleri yanmaya yoksa mis gibi aç kapa gözleri bitti

Ay hiç eriyemem bana değse deliriyorum zaten sıcak yanıyorum yanımda bi de battaniye örtüyor ya görmek bile deli ediyo diyorum gece o bana değerse seni atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…