Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215

Canım çok şükür ki geç başladı kilo yavaşlaması . Tansiyonların kontrol altında 2500 olur doğuma kadar. Bende çok kafaya takıyordum ama sonra öğrendim ki zayıf doğan bebişler çok çabuk toparlıyorlarmış.

Kızlar ben bugün dışarı çıktım farkettim ki yürüyemiyorum bacak aralarım çok ağrıyor ve hareketlerim inanılmaz yavaşlamış. Sağlık ocağında son kontrolüm vardı oraya da gittim hemşire yine dedi 15 ekimi görür mü sanmam diye ajajs dedim beni doğurtmadan rahat etmicen erken gelecekse de 37 de gelsin bari dedim bilemiyorum ya diyo ajajsn

Naptın cnm şimdi nasılsın geldi mi misafirler
kaç haftadasın sen benim 32+4
Canım senin künyede 34. haftadayım yazıyor yanlış mı girdin sat’ı falan

Ben bu durumu 3 haftadır yaşayan biri olarak hemen önlem amaçlı acile gitmelisiniz. Panik olmamak gerek ama asla önemsenmeyecek bir konu da değil. Gerekli muayenelerin yapılıp su mu yoksa enfeksiyon mu belirlenmesi lazım
Renk koku yoksa enfeksiyon olmaması lazım sende böyle olup enfeksiyon mu dediler

Ben bu durumu 3 haftadır yaşayan biri olarak hemen önlem amaçlı acile gitmelisiniz. Panik olmamak gerek ama asla önemsenmeyecek bir konu da değil. Gerekli muayenelerin yapılıp su mu yoksa enfeksiyon mu belirlenmesi lazım
Canım bende de oluyor özellikle yorulduysam çok ayakta kaldıysam renk ve koku yoksa endişelenme, ben genelde çamaşırı değiştirir devamlılık olacak mı diye kontrol ediyorum.
Devamlılığı takip ediyorum, şu ana kadar bi şey gelmedi. Ama içim rahat etsin diye yarın gitmeyi düşünüyorum.

Canım korkma bana da ara ara oluyor sadece su şeklinde, doktorum amniyon olması için sürekli bir sızma olmalı demişti.
Evet böyle bi durum varmış, ilk gebelik olduğu için sanırım ufak şeyler bile kafamda korkunç senaryolara dönüşebiliyor hepinize teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız.

Naptın cnm şimdi nasılsın geldi mi misafirler

Canım senin künyede 34. haftadayım yazıyor yanlış mı girdin sat’ı falan
Kuzum sağolasın sorduğun için daha iyiyim eşim gidince annemler geldi tam da zamanında bakıyolar bana, yoruldum biraz sabah ama sadece o yüzden değil muhtemelen bi sıkıntım var çözemedim. Karnım da sürekli taş gibi, böbreklerim de ağrıyor korkuyorum biraz ama bebiş hareketli allahtan acil durumda giderim hastaneye idare ediyorum şimdilik

Daha önce sezaryen olmuş anneler drunuz size antibiyotik vermiş miydi? Ben kullandığımı hatırlıyorum hatta majezik içiyordum sürekli çünkü drum ağrın olursa içebilirsin demişti emzirdiğim halde bu hamileliğimde drum farklı nasıl yol izleyecek bilmiyorum ama majezik iç dese bile içmem herhalde

Hiç gerilme çantan arabada dursun, hadi dendiğinde hop elinin altında. 37de zaten ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor 36 bile öyle. 36da doğan bebeği direkt veriyolar anneye. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize

Canım çok geçmiş olsun ya ne oldu öyle
Yorgunluk bize hiç yaramıyor hiç. Bol bol su içmeyi ihmal etmiyorsun değil mi? Özellikle yanların ağrıdığında hemen iki şişe su devir

O bebeğin gelişimi ile de alakalı aslında. Gebe okulunda 34. hafta doğum yapan bir kız vardı. 2 kilo 100 gram diye bebeği anneye verdiler.

Ya senin bebişin kilosu beklenenin altında değil, hiçbir zaman da öyle olmasın inşallah. Tansiyon çok uğrastırdı seni ama sağlıkla doğsun da artık Son düzlük bu doğduktan sonra bol bol besler şişmanlatırsın paşayı

Çok şükür bu zamana kadar sağlıkla geldin bundan sonrası da sağlıkla kolaylıkla ilerler inşallah 12-19 ekime de bi şey kalmadı zaten yaaa bebişine kavuşmana az kaldı
Ay az kaldı gerçekten bi görseniz fındık burun resmen. Uyurken hep kaşlar çatık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…