Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Öyle diyorlar, aslında çok endişelenmiyorum o konuda anne sütü o olmazsa mama desteği derken toparlar hemen. Boyu da normale göre baya uzun çıktı 47 küsür cm dedi. Göbekten ölçüyorlar ya boyu uzun olunca belki doğum kilosu ölçümün üzerinde olur diye de düşünüyorum açılcası. Beni şu an geren benimki uzun süre uyuyup uzun süre hareketli kalıyor. Düzeni de çok değişti. Hareketsiz kalır ben hissetmezsem ya da sürekli riske atmadan acile mi koşcam gerginliği

Bu hemşire sana taktı bak illa doğurtacak

Bak eşin iyi ki çağırmış annenleri. Hem bakarlar hem hasret giderirsin hem de onlar olmasa daha tedirgin olurdun şu an alır götürürler seni bi durum olursa. Hemen toparlarsın inşallah kuzum üşütmüşsündür belki havalar çokk değişken çarpıyor hemen

Amin canım inşallah ya zaten riskli bir durum olacağını düşünse geliştirici yapardı diye düşünüyorum biz 37yi görürüz diye inanarak söyledi acil bir durum olursa da şu an ciğerleri tolere edebilir zaten dedi.

Canım çok geçmiş olsun ya ne oldu öyle
Yorgunluk bize hiç yaramıyor hiç. Bol bol su içmeyi ihmal etmiyorsun değil mi? Özellikle yanların ağrıdığında hemen iki şişe su devir
Valla anlamadım kuzum çok iyiydim nazar değdirdim kendi kendime cortladım sabah, şimdi doldurdum mataramı takip ediyorum bol bol su içmeye başladım bakalım iyi gelir inşallah
Olabilir kuzum ya hepiniz dikkat edin ayacıklarınıza çorap giyin ayakları da üşütmeyin. Valla iyiki gelmiş annemler, gerek yok falan dedim ama eşim üzülmesin merak etmesin diye ona söyleyemezdim kendi kendime çeker dururdum

Bu arada kızlar hastaneyle görüştüm benn doktordan çikinca tutuştum haliyle çok şükür sigortam herşeyi kapsıyormuş. Normalde tek refakatçi karşılıyormuş ama iki kişi refakatçi kalabilirsiniz hastanemiz de karşılıyor dediler. Kuzenim hemşire o yanımda kalsın istiyorum ama işime geldi çünkü eşim de kalabilir bu sayede bir de özel sigortalarda nasıll muayene olurken katkı payı veriyoruz 50 tl doğumda da o varmış sigortaya göre değişiyormuş 7 -8 bin civarı dedi. Ama hastane onu 3.500 e sabitlemiş. Her türlü odalar tek kişilik ama istenirse vip alınabiliyormış. Farklarını bile sormadım çünkü ne gerek var bunları söylüyorum belki merak ettikleriniz vardır bişeye cevap olur diye düşündüm. Hastane ve sigorta şartlarına göre değişir tabi.

Canımm ben eminin ki sen ve güçlü bebeğin bunu da atlatacaksınız. Neler geçti bu da geçecek. Dualarım hepimiz için.
Çok teşekkür ederim kızlar. Bu mesajlarınız bana çok iyi geliyor. Allah razı olsun Etiketlemeyi unuttuğum kişiler varsa kusura bakmasınlar. Mesajları geç okuduğum için arada gözden kaçırdıklarım olmuş olabilir

Canım sigortan ne? Nstleri de kapsıyor mu

Canım sigortan ne? Nstleri de kapsıyor mu
Anadolu sigorta canım. Evet kapsıyordu ama muayene hakkım dolduğu için iki seferdir ücretli giriyorum doktora da nst ye de. 10 muayene hakkım vardı yine iyi geldik şükür ama nst de 180 tl zaten nst+doktor kontrolü de 1900 e geliyor.

o bile işe yaramıyo napıcam bilmiyorum çok kötü yanıyo ya
Bende gaviscon kullaniyorum ama o da yeterli gelmiyor anlik geciriyor. Ama double mint olani vardi o daha iyiydi bana bunu yazmis asistan idare etmeye calisiyorum normalde de reflum var benim, senin normalde de olur muydu gece mide yanman.

Bende gaviscon kullaniyorum ama o da yeterli gelmiyor anlik geciriyor. Ama double mint olani vardi o daha iyiydi bana bunu yazmis asistan idare etmeye calisiyorum normalde de reflum var benim, senin normalde de olur muydu gece mide yanman.
benim hiç yoktu hatta hayatımda ilk defa mide yanmaları yaşıyorum göğsüm sırtım her yerim yanıyo bu gece resmen ağladım dakikalarca en kötüsü buydu rennie+tahin sakız çiğniyorum bi de sıfır etki

Kuru nane çiğne canım ise yarıyor
İlaçlardan da oluyor ya
Bende de mide bulantisi var bu ara
Mide bulantısı yaşayan varmı
Kaç haftalıksın canım? Sabah ben namaza kalkıyorum. O ara bişeyler atıştırıyorum. Kuru ama ekmek falan . Onu yapınca bulantım mide agrim olmuyor ne hikmetse. Hiçbir şey yemezsem o saatlerde mahvoluyorum . Bikere istifra edecektim nerdeyse

Kuru nane çiğne canım ise yarıyor
İlaçlardan da oluyor ya
Bende de mide bulantisi var bu ara
Mide bulantısı yaşayan varmı
bulantım da oluyo hala koku hassasiyetim var arada kusuyorum bazen yemeklerin tadı farklı geliyo 9 ay midesi bulananlardanım o yine geçiyo ama yanma geçmiyo ya uykumdan uyanıyorum resmen

Kizlar kafaniz dagilsin biraz . İki gün önce izledim hala aklımdan çıkmıyor çok hoş film. Eşiniz ya da tek izleyebileceğiniz harika bir film aileyle uygun değil. Görsel oyunculuk çok çok beğendim. Tam love story .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…