spotify da benzersiz yolculuk diye bi podcast dinlemeye başladım, bakabilirsiniz ilginç konular varDoğuma psikolojik olarak hazırlanmak için neler yapıyorsunuz ?
Hepimiz az çok endişelerle ilerledik.
Umarım her birimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
Artık sonlara yaklaşmışken, doğuma doğru bir hazırlık için tavsiyelerimiz olursa burda paylaşmak hepimiz için yararlı olur diye düşünüyorum
Ben bazen dogum animi hayal ediyorum, her sey guzel ilerliyor, kolay ve sakin bir sekilde bebegimi kucagima aliyorumDoğuma psikolojik olarak hazırlanmak için neler yapıyorsunuz ?
Hepimiz az çok endişelerle ilerledik.
Umarım her birimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
Artık sonlara yaklaşmışken, doğuma doğru bir hazırlık için tavsiyelerimiz olursa burda paylaşmak hepimiz için yararlı olur diye düşünüyorum
Bakacağım dediğiniz podcastespotify da benzersiz yolculuk diye bi podcast dinlemeye başladım, bakabilirsiniz ilginç konular var
bir de eşli gebe okuluna kayıt yaptırdık umarım güzeldir
Yaa benim de Anadolu, Doğumla ilgili bir şey hiç konuşmadım hastaneyle ücret ödeyeceğimizi şu an öğreniyorumAnadolu sigorta canım. Evet kapsıyordu ama muayene hakkım dolduğu için iki seferdir ücretli giriyorum doktora da nst ye de. 10 muayene hakkım vardı yine iyi geldik şükürama nst de 180 tl zaten nst+doktor kontrolü de 1900 e geliyor.
bana tarih vermedi ama 19-21 kasım arası görünüor doğum :) şuan 32+1 ama ultrasonda bütün olarak iki hafta öndeyiz. bene merak ediyorum acaba doğum tarihin ne zaman söyleyecekBenim de erken doğum gibi bir aksilik olmazsa sezaryen tarihime 11 kasım demişti doktor
Arabadayken özel kemerler var onlardan aldınız mı , karnı rahatsız etmeyenİyi geceler kızlar araba kullanıyorum diye mi bilmiyorum birkaçtır dışarı çıkmamda karnımın alt tarafında çok baskı oluyor yürüyemiyorum ağır geliyor göbüşüm vajinaya mesaneye baskısını net hissedebiliyorum yürüyüş falan planlarım vardı benim son haftalardaBir de perine masajını araştırdım biraz ben yapamam gibi geliyor korktum bir
Aa benim de 2 ekim kızlar ilk defa aynı güne denk geldim başka birisiylr hatta başka 2 kişiyleAa bende 2 Ekim
Aldım aldım dik oturuyorum ya yarım saat boyunca mesela ondan mı dedim acabaArabadayken özel kemerler var onlardan aldınız mı , karnı rahatsız etmeyen
Ben de kızımı gördüm böyle birkaç aylıkken yürüyordu. Ben şok ama herkes normal karşılıyorduRüyamda oğlumun üç yaşlarındaki halini gördüm çok tatlıydı ya
Haha üçüncü bebeğimiz seninki olacak anlaşılanKızlar ben bugün dışarı çıktım farkettim ki yürüyemiyorum bacak aralarım çok ağrıyor ve hareketlerim inanılmaz yavaşlamış. Sağlık ocağında son kontrolüm vardı oraya da gittim hemşire yine dedi 15 ekimi görür mü sanmam diye ajajs dedim beni doğurtmadan rahat etmicenerken gelecekse de 37 de gelsin bari dedim bilemiyorum ya diyo ajajsn
Eder ya benim de 2. Paketim mart'ta yeniletmiştim bir de başından beri sık kontrole gittiğimiz için erken bitti. Acile gittikleri mizde de paketten kullandık bir deYaa benim de Anadolu, Doğumla ilgili bir şey hiç konuşmadım hastaneyle ücret ödeyeceğimizi şu an öğreniyorumbenim ikinci paketim bu, daha 7 muayene hakkım var beni idare eder inşallah
Ben başından beri kullanıyorum büyük rahatlık gerçekten normal kemeri bağladığımda sıkıyor ne kadar da olsaArabadayken özel kemerler var onlardan aldınız mı , karnı rahatsız etmeyen
İkinci kim kim doğurduuHaha üçüncü bebeğimiz seninki olacak anlaşılan
Ondan bende almıştım geçen sinirimi bozdu kaldırıp attım ahsjsBen başından beri kullanıyorum büyük rahatlık gerçekten normal kemeri bağladığımda sıkıyor ne kadar da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?