Ay çok geçmiş olsun, enfeksiyon erken doğumu da tetikliyor zaten ihmal etme sakınAntibiyotiğe devam ediyoruz maalesef. Bu haftadan sonra enfeksiyon istemeyiz dedi gerekirse doğurana kadar antibiyotik içeceksin yoksa bebek de enfeksiyon ile doğar dedi bu ay 3. Kutuma geçmiş oldum böylece
Öfff şu alttan muayeneye de ne meraklılar yaKız yok normalde hissetmiyordum. Şimdi eve gidiyorum yaa hissetmeye başladım.ilkinde sancı çıktı serum taktılar düzeldi ama hemen sancı çıkınca alttan muayene istediler iyiyim gerek yok dedim. Açıklk falan bakılıyor alttan muayenede.
Evet ben önce bu kadar antibiyotik için endişe etmiştim ama içmemek daha kötü şeylere yol açıyormuş. Bir de perinatolog dediği için güvenmekten başka çarem yokAy çok geçmiş olsun, enfeksiyon erken doğumu da tetikliyor zaten ihmal etme sakın
2160 gr dedi canımKaç kilo canım şuan.
Yok demedi. Bilimsel olarak kanıtlı kesin bişey yok. zaten sen besleyemiyo değilsin plesanta dan dolayı bebeğe akış az dedi. Bugüne kadar kilosu gayet sınır aralığındaydı zaten. Haftası iyi sıkıntı yok da haftasının kilosunnda olmayacak o biraz geriyo. Doğumda hemen toparlar eminim ama işte şimdi ister istemez hareketlerini her zamankinden fazla takip etmem lazım o da insanı çok strese sokuyor. Çocuk uyuyor ama ben acile mi gitsem oluyorumCanım peki kilo aldırmak için şunu şunu yap dedi mi doktor? İnşalah dilediğin gibi olur 37-38 ikisi de kabul şükür haftalarımız ilerledi
Hemen bakıyorum teşekkür ederimOcean markasının extra mag diye bir şeyi var içinde üç tane magnezyum çeşidi. Bana iyi geliyor o aklında olsun
Canım bence normal yani bana ara ara oluyor hiç dikkate almıyorum dediğin miktar da çok değil, ben günde 3-4 kez çamaşır değiştiriyorum meselaKızlar selam, biraz önce çamaşırımda ıslaklık farkettim. Öğlende böyle akıntı gibi bi şey aktığını hissettim. Ama çok yoğundum diye dikkat etmedim açıkçası. Bebeğin hareketleri normal. Koku yok renk yok bildiğin su gibi bi şey bi yemek kaşığı kadar. (Özür dilerim benzetme için) beni şu an endişe sardı. Eşim evde değil. Ne yapmam lazım? Hemen hastaneye gitmeyip iç çamaşırı kontrolü yapmam mantıklı mı sizce? Sancı yok karnımda yumuşak. Çok stresliyim yardım eder misiniz
Canım ben kaçırdım ne enfeksiyonu vardı sende idrar yolu enfeksiyonu muAntibiyotiğe devam ediyoruz maalesef. Bu haftadan sonra enfeksiyon istemeyiz dedi gerekirse doğurana kadar antibiyotik içeceksin yoksa bebek de enfeksiyon ile doğar dedi bu ay 3. Kutuma geçmiş oldum böylece
Ben günde iki defa çamaşır değiştiriyorum, 6-7 kez de ped ve doktor buna normal dedi….Canım bence normal yani bana ara ara oluyor hiç dikkate almıyorum dediğin miktar da çok değil, ben günde 3-4 kez çamaşır değiştiriyorum mesela
canım umarım bu günleri en az stresle atlatırsın sık dişini, yine proteine yemene içmene dikkat et sana da bebeğe de iyi gelir.Canım kızlarHepinize topluca cevap vermiş olayım. Bebeğim şu an genel olarak 28 haftalık görünüyor. 1260 gram. Yani yaklaşık olarak 15 günlük bir gerilik söz konusu. Suyu yeterli, doppler normal. İlk NST’de yüksek bir tane sancım çıkınca emin olmak için ikinci NST’ye gönderdiler. İkinci NST’de sancım çıkmadı. Ve benim minik bebeğim koydukları cihazı sürekli ittirdi Her şey bu kadar normalken bebek neden gelişmiyor bunu bilemiyoruz. Benim yememle içmemle de pek alakası yokmuş denilene göre. Yine sık takip yapacaklar. 37. haftaya kadar içeride işler biraz da olsa yolunda giderse bekleyecekler. 37. haftada sezaryen doğum olacak. Şimdilik böyle konuşuldu. 40. haftayı beklemiyorlarmış böyle durumlarda. Bebeğin iyice strese girmesini istemiyorlarmış. Şu an tek dileğim bebeğimin anne karnında durabileceği kadar durması.
Ben bu sefer doktora sormadım bile ilk gebelikte de olmuştu kokusuzsa rengi açıksa fizyolojiktir dedi o yüzden hiç önemsemedim akıntı miktarını, seninki de öyle miBen günde iki defa çamaşır değiştiriyorum, 6-7 kez de ped ve doktor buna normal dedi….
Tedirgin olma canım, bu şekilde Ekim grubunda olmuştu bebek az kilo alıyor diye erken mi olacak doğum falan derken sanırım o arkadaş hala doğum yapmadı. İnşallah vaktinde sağlıkla gelecekYok demedi. Bilimsel olarak kanıtlı kesin bişey yok. zaten sen besleyemiyo değilsin plesanta dan dolayı bebeğe akış az dedi. Bugüne kadar kilosu gayet sınır aralığındaydı zaten. Haftası iyi sıkıntı yok da haftasının kilosunnda olmayacak o biraz geriyo. Doğumda hemen toparlar eminim ama işte şimdi ister istemez hareketlerini her zamankinden fazla takip etmem lazım o da insanı çok strese sokuyor. Çocuk uyuyor ama ben acile mi gitsem oluyorum
Canım benim alttan da muayene etti. Hatta görür görmez normal bu ya falan dedi ben çok tedirgin oluyordum hatta yazıyordum buraya da. Benim hamileliğimin başından beri açık sarı renkte. Fakat koku kaşıntı yok çok şükür. Ama çok fazla tabi hamilelikte de fazla olması normalmiş. Ben o kadar kafaya takıyordum ki sırf bu yüzden normal doğumu bile göz ardı etmiştim istemiyordum. Allah korusun çocuğuma bulaşır falan diye istemiyordum eğer bilmediğim bir enfeksiyonum varsa diye. Doktor normal deyip görünce muayene edince de içim biraz rahatladı tabiBen bu sefer doktora sormadım bile ilk gebelikte de olmuştu kokusuzsa rengi açıksa fizyolojiktir dedi o yüzden hiç önemsemedim akıntı miktarını, seninki de öyle mi
İnşallah canım. Kendim dahil bütün hamile kadınlara sürekli dua ediyorum. Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın. Ben yine beslenme konusunda elimden geleni yapacağım. Ekim’in sonunu görsek o bile iyi benim için.canım umarım bu günleri en az stresle atlatırsın sık dişini, yine proteine yemene içmene dikkat et sana da bebeğe de iyi gelir.
Canım fark etmeden bazen idrar sızabiliyor. İç çamaşırını değiştir. Kontrol et tekrar gelecek miKızlar selam, biraz önce çamaşırımda ıslaklık farkettim. Öğlende böyle akıntı gibi bi şey aktığını hissettim. Ama çok yoğundum diye dikkat etmedim açıkçası. Bebeğin hareketleri normal. Koku yok renk yok bildiğin su gibi bi şey bi yemek kaşığı kadar. (Özür dilerim benzetme için) beni şu an endişe sardı. Eşim evde değil. Ne yapmam lazım? Hemen hastaneye gitmeyip iç çamaşırı kontrolü yapmam mantıklı mı sizce? Sancı yok karnımda yumuşak. Çok stresliyim yardım eder misiniz
Allahım yardımcın olsun canım. İnşallah toparlar bebişin sağlıklı bir şekilde zamanında kucağına alırsınCanım kızlarHepinize topluca cevap vermiş olayım. Bebeğim şu an genel olarak 28 haftalık görünüyor. 1260 gram. Yani yaklaşık olarak 15 günlük bir gerilik söz konusu. Suyu yeterli, doppler normal. İlk NST’de yüksek bir tane sancım çıkınca emin olmak için ikinci NST’ye gönderdiler. İkinci NST’de sancım çıkmadı. Ve benim minik bebeğim koydukları cihazı sürekli ittirdi Her şey bu kadar normalken bebek neden gelişmiyor bunu bilemiyoruz. Benim yememle içmemle de pek alakası yokmuş denilene göre. Yine sık takip yapacaklar. 37. haftaya kadar içeride işler biraz da olsa yolunda giderse bekleyecekler. 37. haftada sezaryen doğum olacak. Şimdilik böyle konuşuldu. 40. haftayı beklemiyorlarmış böyle durumlarda. Bebeğin iyice strese girmesini istemiyorlarmış. Şu an tek dileğim bebeğimin anne karnında durabileceği kadar durması.
oh iyi bari öğrendiğim de iyi olduCanım benim alttan da muayene etti. Hatta görür görmez normal bu ya falan dedi ben çok tedirgin oluyordum hatta yazıyordum buraya da. Benim hamileliğimin başından beri açık sarı renkte. Fakat koku kaşıntı yok çok şükür. Ama çok fazla tabi hamilelikte de fazla olması normalmiş. Ben o kadar kafaya takıyordum ki sırf bu yüzden normal doğumu bile göz ardı etmiştim istemiyordum. Allah korusun çocuğuma bulaşır falan diye istemiyordum eğer bilmediğim bir enfeksiyonum varsa diye. Doktor normal deyip görünce muayene edince de içim biraz rahatladı tabi
Canım çok çok teşekkür ederim öyle bi içimi rahatlattın ki Allah razı olsunCanım bence normal yani bana ara ara oluyor hiç dikkate almıyorum dediğin miktar da çok değil, ben günde 3-4 kez çamaşır değiştiriyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?