• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Ay artık evden çıkarken Nas felak ayetelkğrsi okuyup çıkacağım ya. Hep diyorum ama hiç aklıma gelmiyor.

Doğum öncesi 37ye kadar çalışan kadın zaten aşağı yukarı o kadar izinli olacak şunu insan gibi 6 ay yapsınlar da stres olmayalım ya
Sanki çok matah bir şey yapmışlar gibi 16 hafta yazmışlar,bari doğum sonrası 24 hafta filan olsaydı.Asla şu olayı becerebildikleri yok.1 yıl deyip 16 haftaya indi

bayatlamayankurabiye bayatlamayankurabiye N Neptunnn A anstz05 Deruchette Deruchette C cilekcanavari asdasdws asdasdws
Sağolun kızlar. Biraz hareket takibi yaptım ama tatlı ile vs. 45 dk içinde 8 kez hareket etti. Hani bi kırıklık var üstümde ama bebeğe bir şey olmadığına kanaat getirdim. Yarın sabaha randevu alıp doktora gideceğim. Şimdi yattım yorgun hissediyorum dinlenmek iyi gelecek.
Kuzum popo üstü düşünce bişi olmuyor bende düştüm geçenlerde biliyorsun. Rabbim beterinden korusun dinlen, sabah ağrın sızın olursa gidersin hemen doktora ama korkma bişi olmaz

Kuzum popo üstü düşünce bişi olmuyor bende düştüm geçenlerde biliyorsun. Rabbim beterinden korusun dinlen, sabah ağrın sızın olursa gidersin hemen doktora ama korkma bişi olmaz
Tam popo üstü olmadı tutunmaya çalışırken yana döndü vücudum karnımı tırabzana çarptım mı anlamadım keşke etrafımdakilere sorsaydım gördükleri manzarayı😂

Bugün moralim çok bozuk, aslında düştüğümde kafamda bir sorun vardı o yüzden dalıp hamile olduğumu unutup hızlı hızlı çıktım merdivenleri ve düştüm. Hala daha bi hüzün var bi de yalnızım ya. Şimdi şeytan diyor ki bi kola söyle iç. Canım çekti. Sizce hak ettim mi yoksa şeytana uymayayım mı limonata ile soda falan mı karıştırıp içeyim☹️

Kızlar ya yenidoğan tulum falan alıyorum ama çok küçük geldi bana sanki 3 ay yazanlar bile yenidoğan gibi. Acaba yenidoğan 1 2 tane hastane çıkışı alıp gerisini 3 ay mı alsam diyorum siz nasıl yaptınız

Bugün moralim çok bozuk, aslında düştüğümde kafamda bir sorun vardı o yüzden dalıp hamile olduğumu unutup hızlı hızlı çıktım merdivenleri ve düştüm. Hala daha bi hüzün var bi de yalnızım ya. Şimdi şeytan diyor ki bi kola söyle iç. Canım çekti. Sizce hak ettim mi yoksa şeytana uymayayım mı limonata ile soda falan mı karıştırıp içeyim☹️
Bence iç. Ben de şuan McDonaldsa giriyorum. Hüzünlü bir haber aldım. Hakkettim biraz kendimi şımartmayı

Kızlar kardeşimin eşi doktor da bana mesaj atmış size de bilgi olsun belki faydası olur
[1/10 21:48] : Bugün ebe polikliniğindeydim de burdakilerle konuşurken öğrendim bu cuma günü başlicak online gebe okulu eğitim programı varmış. Sen de katılabilirmişsin. Sezaryen düşünmen ve ikinci anneliğin olacağı için pek ihtiyaç duymayabilirsin ama yine de istersen diye söyleyeyim dedim
[1/10 21:49] https://www.instagram.com/bagcilargebeokulu?igsh=a2ZlcDJkZHdiYXQ=

Kızlar ya yenidoğan tulum falan alıyorum ama çok küçük geldi bana sanki 3 ay yazanlar bile yenidoğan gibi. Acaba yenidoğan 1 2 tane hastane çıkışı alıp gerisini 3 ay mı alsam diyorum siz nasıl yaptınız
Kendimi tutamayıp her şeyden aldım. H&M bebek ürünleri genelde 2-4 aydı belki ona bakmak isteyebilirsin

Kendimi tutamayıp her şeyden aldım. H&M bebek ürünleri genelde 2-4 aydı belki ona bakmak isteyebilirsin
Bi bakayım teşekkür ederim ben e bebeğe baktım bugün bi şeyler aldım ama almaya devam edeceğim kıyafet pek almadım daha ziyade diğer ihtiyaçları almaya gitmiştim. 3 ay yazanlar bile çok küçük geldi

Bi bakayım teşekkür ederim ben e bebeğe baktım bugün bi şeyler aldım ama almaya devam edeceğim kıyafet pek almadım daha ziyade diğer ihtiyaçları almaya gitmiştim. 3 ay yazanlar bile çok küçük geldi
Ben mümkün olduğunca az 0-3 alıp geri kalanını 3-6 almaya çalıştım. 0-3 küçğk gelirse diye. Eğer almam gerekirse ilk günlerde sipariş veririm dedim.

Bana da öyle geliyor hepsi el kadar

Benim bebisin kuzeni yani eşimin yegeni iri bi çocuk 1-3 aylık yeni dogan olanlar hiç olmamış. Ellerinde kalmış kıyafeti. Bebişe göre yani o durum. Ben de 1-3 lük hasane çıkışı dışında bişey almıcam

Benim bebisin kuzeni yani eşimin yegeni iri bi çocuk 1-3 aylık yeni dogan olanlar hiç olmamış. Ellerinde kalmış kıyafeti. Bebişe göre yani o durum. Ben de 1-3 lük hasane çıkışı dışında bişey almıcam
Ya çok iri olmasa bile sanki en fazla 10 gün olur gibi geliyor bana ama bilmiyorum minicik minicik hepsi😂 ama benim kızın da çok kilosu yok gibi son haftalarda durum değişirse bilemem tabi kafam çok karıştı

Ya kıyamam canımın içi, insan düşünce gerçekten cok üzüntülü oluyor içi kan ağlıyor nedense :( çok canın istediyse al iç diyorum ben. Millet nargile içiyor bira içiyor hamileyken

Ben öyle yaptım canım. Genelde 0-3 ay alınmasını tavsiye ediyorlar. 2 tane yenidoğan aldım ben sadece.

Bebek kilolu olsa bir dert zayıf olsa ayrı dert. Bu hamilelik zor işmiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🫠
Canım beslenmenle çok alakası yok dediler ama ben yine de kalori alımımı arttırmaya çalışıyorum. Kuruyemiş ile pek aram yoktu ama eşim bugün almış. Onu da bol bol tüketmeye çalışacağım. Meyve, taze meyve suyu çok tüketiyorum. Granola yiyorum. Bebeğin kilosundan çok bahsettikleri kol ve bacak kısalığı korkutuyor beni açıkçası.
Benim arkadasıma da bacak boyu kısa dedilrr bu haftalarda bir anda cok korktu iyi bi ultrason muahenesi yaptılar sonra başka bir yerde gayet normal cıktı ve bebeği doğdu simdi 3 aylık hiç öyle birsey yok

Back
X