- 6 Mayıs 2024
- 746
- 475
- 23
- 26
Bunu kime yazdığınızı anlamadığım için kendimi açıklama ihtiyacı hissettim. Benim normalde sorunsuz bir gebeliğim vardı ama yaklaşık 4 haftadır su gibi bir akıntı olduğu için erken risk kategorisine girmiştim. Normalde bir sorun yokken 39da alacağını söylemişti. ( bu arada sorunum yokken de tercih olarak sezaryen istiyordum). Geçen hafta bu gelen suyun amniyon sıvısı olmadığı, eğer olsaydı şimdiye suyun çook azalacağını ya da biteceğini yani sorun kalmadığını söylediler. Ama sezaryen haftasını öne çekti doktor. Ben hafta hafta güncel durumumu buraya yazdığım için doktor neden böyle bir şey yapmış olabilir gibisinden yazmıştım 39dan 37+5e çekmesini erken bulduğumu. Bana mı dediniz anlamadığımdan açıklamak istedimSizin bu normal doğum ve erken doğumla alakalı yazdıklarınız rahatsız edici olduğundan yazma gereği hissediyorum. Bu işin eğitimini almış insanlara karşılık yorumlarınız fazla desteksiz görünüyor. 37 de doğum yapmıştım mış muşları değil doktorumu dinlemiştim. Hiçbir problem de olmadı retinada. Kulaktan duyduklarınızı ve yanlı bir şekilde bebek haftası konusunda bir kaç mesajınızı gördükten sonra artık yazmak istedim yapmayınız… sürekli erken alıyorlar neden sezaryen yazıyorsunuz sanırım katı düşünceleriniz var. Gülücük koyunca da olmuyor.