• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kızlar sabahtandır karnımın üst tarafı semsert ve acıyor bebek hareketleri de düne göre az. Yine evham perileri geldi bana. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Üst tarafı derken tam nasıl bi ağrı canım? Doğum sancısı geldiğinde karnımız komple sertleşecekmiş ve belden makata, vajinaya, zaman zaman bacaklara yayılan bi ağrı olacakmış. İshal başlayabilir dedi benm doktorum, bağırsaklar gevşiyormuş cünkü.
Tatlı bişiler tüketip soluna uzan bakalım biraz

Kız seninkiler varya zorla doğurtacak seni 😂 ağrın sızın belirtin var mı? Bide karnımız düşermiş ya doğurmadan önce. Öyle oldu mu😂
Valla öyle yapacaklar 😂 bi de çokk hızlı geçti hamileliğin diyorlar yavaş geçse yanmıştık bu ne acele 😂😂 kaburga ağrım geçti biraz daha yanlara vuruyor ayaklarını ama indi mi inmedi mi hiç bilmiyorum ya 🤭 aprım bu hafta arttı öncesine göre ama daha hiç sancım çıkmadı şimdiye kadar 🤗

Valla öyle yapacaklar 😂 bi de çokk hızlı geçti hamileliğin diyorlar yavaş geçse yanmıştık bu ne acele 😂😂 kaburga ağrım geçti biraz daha yanlara vuruyor ayaklarını ama indi mi inmedi mi hiç bilmiyorum ya 🤭 aprım bu hafta arttı öncesine göre ama daha hiç sancım çıkmadı şimdiye kadar 🤗
40ı görecek gibi bi hâl var sende ama hadi hayırlısı😂😂

40ı görecek gibi bi hâl var sende ama hadi hayırlısı😂😂
Valla 30 dedik 34 dedik 36 dedik 😂 yavaş yavaş arttırıyoruz bakalım 😂 ay kalsın kalıyorsa hiç bişey anşamadım sanki hamilelik ten şikayetim yok da azcık anasını korkutmasa güzel olacak 😂 bir de kilo alırsa görürüz bence o günleri keyfi yerinde çünkü. Alamazsa zaten keyfini beklemeyiz doğum yolu görünür 😂😂 ama bu hafta geçirdiğim en stresli hafta olabilir ya böyle devam edersek yandık🤦‍♀️

Üst tarafı derken tam nasıl bi ağrı canım? Doğum sancısı geldiğinde karnımız komple sertleşecekmiş ve belden makata, vajinaya, zaman zaman bacaklara yayılan bi ağrı olacakmış. İshal başlayabilir dedi benm doktorum, bağırsaklar gevşiyormuş cünkü.
Tatlı bişiler tüketip soluna uzan bakalım biraz
Ya böyle batma gibi sanki karnımın o kısmı sıkışmış. Göğsümün alt tarafına denk geliyor. Duş alayım dedim yine geçmedi. Tuhaf bi acı ya sabah biraz adet ağrısı gibi vardı ama o kısa sürdü geçti 🥺

Valla 30 dedik 34 dedik 36 dedik 😂 yavaş yavaş arttırıyoruz bakalım 😂 ay kalsın kalıyorsa hiç bişey anşamadım sanki hamilelik ten şikayetim yok da azcık anasını korkutmasa güzel olacak 😂 bir de kilo alırsa görürüz bence o günleri keyfi yerinde çünkü. Alamazsa zaten keyfini beklemeyiz doğum yolu görünür 😂😂 ama bu hafta geçirdiğim en stresli hafta olabilir ya böyle devam edersek yandık🤦‍♀️
İşte çok hareket etmediği için kasılma da yapmıyor çocuğum uslu uslu duruyor yerinde😂 kontrolün yarındı demi bende cok merak ediyorum senin sıpayı

U
Ya böyle batma gibi sanki karnımın o kısmı sıkışmış. Göğsümün alt tarafına denk geliyor. Duş alayım dedim yine geçmedi. Tuhaf bi acı ya sabah biraz adet ağrısı gibi vardı ama o kısa sürdü geçti 🥺
Canım ayağını dayamış olabilir 😂 benim de çok yapıyordu ultrasında bi baktık ayağıno kaburgama dayamış et sıkkştırmış araya da acıyı geçtim karıncalaşıyoordu o bölge 😂

İşte çok hareket etmediği için kasılma da yapmıyor çocuğum uslu uslu duruyor yerinde😂 kontrolün yarındı demi bende cok merak ediyorum senin sıpayı
Evet sorma normal süresinde doğum beklesek yandık yalancı kasılmam bile yok 😂 Ay evet yarın 15:30 da bakalım ne dıcek doktor🤭 artık her gidişimde ayrı bir heyecan stres basıyor 😂

Ayağını falan mı sokuşturdu oraya acaba
U

Canım ayağını dayamış olabilir 😂 benim de çok yapıyordu ultrasında bi baktık ayağıno kaburgama dayamış et sıkkştırmış araya da acıyı geçtim karıncalaşıyoordu o bölge 😂
Kızlar benim cimcimenin ayaklar aşağıda ama kafayı mı dayadı naptı bilmiyorum az bi hareket etse çekse ne koyduysa nefes alıcam 😅

Kızlar doğumdan çok çok korkmasam da lohusalıktan acayip korkuyorum ya ben gibi olan var mı,sürekli ağlayıp duracak mıyım.Mutsuz,keyifsiz mi olacam diye korkuyorum,bir de bebiş doğunca ne olacak kaygısı var.Doğum kaygım daha sonda kalır oldu 😅her şey yaşanıp gidecek aslında teslim olmak laızm ama kaygılanıyorsun maalesef.Bu arada hamilelik gerçekten zor bir şey,hiç kimseye güzelleme yapamadım maalesef.Sevimli sevimli konuşa da hiç de keyifli değil dedim 😅

Eklentiler

• IMG_0263.webp
    IMG_0263.webp
    24 KB · Görüntüleme: 37
Back
X