• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Markası aklımda değil çünkü 30 yıl oldu doğum yapalı ☺️ ama doğum yapmış sezaryen sonrası korse takmış arkadaşlardan marka öğrenebilirsiniz veya doktorunuz korse takmanızı onaylarsa kendisinden marka tavsiyesi alabilirsiniz.
Tamamdır çok teşekkür ederim🤍

Şöyle ki buna emin olabilirsiniz iki kez sezaryen doğum yapmış biri olarak söylüyorum ilk 6 saat zaten ayağa kaldırmıyorlar ama o 6. Saat var ya ağrıdan ölseniz de kalkıp bebeği beslemek üzerini değiştirmek heyecanı daha ağır basıyor. 3 gün oldu doğuralı ağrım geçmedi ama Aybükeyi görme saatim geldiğinde at gibi çıkıyorum o merdivenleri ne ağrım kalıyor ne sızım. O yüzden hiç ama hiç korkmayın bebeğiniz en en en güçlü ağrı kesiciniz olacak.
Ay inşallah kolaylıkla atlatırız ya sezaryen istiyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

yaa iyi temennileriniz ve bilgilendrimeleriniz için çok teşekkür ederim, bu konuyu ara ara böyle konuşmak iyi gelecek sanırım
Rica ederim 🙏 evet bence de ara sıra konuşulmalı korkuyu ve endişeyi geçirmez belki ama rahatlatır.

Yeter ki sizlerin bebeklerin sağlıkları iyi olsun, emin olun doğumdaki o korku ağrı hissi hemen unutuluyor, hem zaten hastanelerimizin cerrahi müdahaleleri oldukça gelişti, mesela rahmetli annem de sezaryenle doğurmuş ama bundan 53 yıl önce karna atılan kesiler hem daha büyükmüş hem de dikiş tekniği çok farklıymış.
Ben kızımı doğurduğumda yani 30 yıl önce kesiler çok küçülmüştü, dikişlerde gayet estetikti, iç kısımda dikiş oluyordu dış kısım yapıştırmaydı, annemle benim kesi ve dikişlerimiz arasında bariz fark vardı, bu sebeple olsa gerek iyileşme süreçlerimiz bile farklıydı, annem çabuk iyileşememiş son doğumunun üzerinden yaklaşık 50 yıl geçmesine rağmen kesi ve dikiş izleri belliydi mesela.

Günümüzde daha da gelişmiştir, ki 30 yıl önce sezaryende 5 gün hastanede yatırıyorlardı anneyle bebeği, şimdi 2 günde taburcu oluyorlar 🙏🧿

Hamileyken daha manyak lanet bişeymişim doğurdum bi sakinlik geldi o yüzden korkmayın ahajs lohusalık daha güzel
Ay güzel anneee iyi ki doğdunn ailenle birlikte nice mutlu senelere 🥰🥰🥰 bebişin doğum gününe yetişti doğdu kutlamaya da yetişir nasipse sağlıkla gelsin de varsın azcık daha gözlem altında olsun 💕💕 bi gelişme bi haber var mı 🙏

Kizlar sizin minnoş karinlardan sonra benim +20 kg ile karnimin ortama girişi ahahahajhahaha
Dipnot: 2 hafta önce bebem sadece 2 kiloydu🤣🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_2415.webp
    IMG_2415.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 103
Ben hastahanenin anlaştığı firma ile anlaştım. Onların kiti zaten doğumda hazır oluyormuş. Sadece hemşirenize söyleseniz olur dediler.

Yok ben Anadolu’nun bağrında Eskişehir’deyim. Femicord diye bir firma. Üstelik kiti alınca aylar önce fiyatı da sabitledik o iyi oldu. Böyle şeyler döviz üzerinden hesaplanıyor diye biliyorum. Bize kordon kanı ve doku için farklı ücretler sunuldu. Herhangi biri veya her ikisi birden saklanabiliyor. Kordon kanı bir kere kullanılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Eskişehir'de hangi hastane ve doktora gidiyorsun

kızlar ya aranızda doğum korkusu başlayan var mı? sürekli nası yapıcam diye düşünüyorum, isteyerek sezaryen olucam zaten, ama sonrası çok aprılı vs yazan oluyo çok korkuyorum, hatta hastane çantamı hazırlayamadım sanki hazırlarsam yarın doğuma gidicem gibi hissediyorum :KK43:
Ayy bu ben geçen günlerde aynı şeyi yazdım bende. Ama kızlar sağolsun burada destek oldular. Canım beni de anlamsız bi korku sardı bu bi kaç gündür iyiyim o konuda. Ben şöyle yaptım. Sadece doğum zamanına odaklandım hayal ettim ve çektiğim her sancıda bebeğime kavuşacağım güzel bi acı olduğuna kendimi ikna ettim. Şu an korkum gelmiyor bile ama doğum zamanını sadece bebeğimi kucağıma aldığım ilk anları düşünüyorum. Bilmiyorum bu şekilde yanlış mı yapıyorum acaba seni de yanlış yönlendirmek istemem ama bende işe yaradı. Doğum çantamı da hazırlamaya başladım ufak ufak eksikleri tamamlıyorum.

Doğumun nasıl bisey olduğunu bilmediğim için korkum yok ama içimde hep gelgitler yaşıyorum. Sezaryen istesem aklım normal doğumda kalıyor, normal doğumu düşünsem yok anam yapamam en hızlı şekilde kavusayım sezaryen olsun diyorum😂 üçüncü bi seçenek daha olaydı iyiydi dkdjdjjd
Ayy çilek bu çok iyiydi, evin içinde kahkaha attım ya süpersin 😂 bi video vardı instada kadın hapşırıyo pıt bebek adamın kucağında diye hayal ettiğim doğum şekli yazmıştı herkes 😂😂😂😂

Kizlar sizin minnoş karinlardan sonra benim +20 kg ile karnimin ortama girişi ahahahajhahaha
Dipnot: 2 hafta önce bebem sadece 2 kiloydu🤣🤣🤣🤣🤣
Ay kız ne güzel göbüşleriniz var kimse benim 8 aylık olduğuma inanmıyor bi Hafta sonra 9 aylık dediğimde napacaklar acaba 😂

Ayy bu ben geçen günlerde aynı şeyi yazdım bende. Ama kızlar sağolsun burada destek oldular. Canım beni de anlamsız bi korku sardı bu bi kaç gündür iyiyim o konuda. Ben şöyle yaptım. Sadece doğum zamanına odaklandım hayal ettim ve çektiğim her sancıda bebeğime kavuşacağım güzel bi acı olduğuna kendimi ikna ettim. Şu an korkum gelmiyor bile ama doğum zamanını sadece bebeğimi kucağıma aldığım ilk anları düşünüyorum. Bilmiyorum bu şekilde yanlış mı yapıyorum acaba seni de yanlış yönlendirmek istemem ama bende işe yaradı. Doğum çantamı da hazırlamaya başladım ufak ufak eksikleri tamamlıyorum.
kızlar ya aranızda doğum korkusu başlayan var mı? sürekli nası yapıcam diye düşünüyorum, isteyerek sezaryen olucam zaten, ama sonrası çok aprılı vs yazan oluyo çok korkuyorum, hatta hastane çantamı hazırlayamadım sanki hazırlarsam yarın doğuma gidicem gibi hissediyorum :KK43:
Benim bebek tombik biraz çok kilo alırsa nasıl cikarticam ben bu bebeyi diye korkuyorum acikcasi

Canikom insan bilmediği seyden korkmaz ki ya bence hiç araştırmayın doğumun nasıl bişi olduğunu. Bak mesela beni az çok tanıyorsunuz herseyi fazla kurcalarım, her detayı bilmek isterim ama doğum konusunda asla bunu yapmadım. Öyle cahil ve mutluyum ki ♥️ Sanki güle oynaya hastaneye gidip minik kelebeğimi hiç acı çekmeden kucağıma alıp emzirecekmişim gibi hissediyorum 😁 bi kere de rüyamda pijamamın içinden bebeği çekip cıkardığımı görmüştüm harikaydı

Back
X