• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
çok korkuyorum kasımda bi ben kalcam diye bide kasımın sonu 🤣 lütfen hepimiz doğurmadan terk etmeyin buraları, pozitif normal doğum hikayemi hepinize anlatmak istiyorum 🤪🤪
Galiba en son benim 😂 korkma buralarda olacağım bende sanırım 😂 25kasım 40+0 hesaplanan oluyor.

Burak beyi bilemedim. Ama bildiğin iyi bir çocuk doktoru ismi varsa alırım 🤗
Selamlar 🌸 kasımda doğuracak aralık anneleri grubundanım 🙂 o yüzden sürekli uzaktan takip ediyorum sizleri. Gürlife hastanesinde (normalde gitmeyi düşünmediğim bir hastane olmasına rağmen) selda kavak ın çok iyi olduğunu duydum. Yakın bir arkadaşım kendisine gidiyor doğumdan beri. Cok detaycı ve pozitif bir kadınmış. Aklınızda bulunabilir, ben de daha araştırmaya devam ediyorum.

Kızlar bana kız bebek ismi önerir misiniz? Veya kendi koyduğunuz isimleri söyler misiniz? Son aya geldik. Biz halen isim konusunda kararsızız. 🥺
Ay ben veren ismini çok seviyorum kı olsa Beren koyacaktım hepsi güçlü ve güzel oluyo gördüğüm kadarıyla 😂😍 inci de çok güzel

Kızlar bana kız bebek ismi önerir misiniz? Veya kendi koyduğunuz isimleri söyler misiniz? Son aya geldik. Biz halen isim konusunda kararsızız. 🥺
Biz Nesli koyacağız kızımızın ismini. Yakın arkadaş çevremde de Lara, Ada, Ela, Eylül ve Pınar var. Bütün grup kız çocuk doğurdu 😅

Selamlar 🌸 kasımda doğuracak aralık anneleri grubundanım 🙂 o yüzden sürekli uzaktan takip ediyorum sizleri. Gürlife hastanesinde (normalde gitmeyi düşünmediğim bir hastane olmasına rağmen) selda kavak ın çok iyi olduğunu duydum. Yakın bir arkadaşım kendisine gidiyor doğumdan beri. Cok detaycı ve pozitif bir kadınmış. Aklınızda bulunabilir, ben de daha araştırmaya devam ediyorum.
Merhabalar 😊 çok teşekkür ediyorum öneriniz için. Hemen araştıracağım 🤗

Canım benim maalesef öyle bi çevrem var ki, teyzelerim kuzenlerim her doğuran gelip anısını anlatıyor😅 dinlemek istemiyorum desemde birbirlerine anlatıyorlar öyle bi kadınlar marinası 😂😂😂 bugün sadece dayanamadım ve bi halt yedim 😅ben bugün anneme sordum ilk doğumun kolay mı geçti diye😂 belki genetik falandır kolay doğum, anneden kıza geçen miras gibi 😅 ayy inanıyorum şurada çok az zamanımız kaldı. Puxhu gibi bizde burada yazacağız bebişlrrimizi kucağımıza aldığımız zamanları🙏 sende hiç stres yapma dediğin gibi olacak acı bile unutulacak bebeğimizi kucağımıza aldığımız zaman ❤️❤️❤️
Ben 3500 kilo doğmuşum annemin ilk doğumu hemde daha 20 yaşındaymış, eşimde 3900 doğmuş kayınvalidem evde doğurmuş. İkisi de beni gazlıyor yaparsın sen diye. Başka da kimseyi duymak dinlemek istemiyorum. 🤣

Ayyy burda künyede 5-6 hafta yazdığı zamanları hatırlıyorum, şimdi aramızda doğum yapanlar, gün alanlar var. Hiç gelmeyecek gibiydi, şimdi doğduktan sonrasını konuşuyoruz 🥹 😍
Ay tabi öyle 😍 kaybetme korkusuyla ilk aylar sessiz sessiz takip etmiştim burayı 🥲 kesesiydi kalp atışıydı derken şimdi doğum konuşuyoruz gazıydı dişiydi diye devam edecek inşallah 😍

Ayyy burda künyede 5-6 hafta yazdığı zamanları hatırlıyorum, şimdi aramızda doğum yapanlar, gün alanlar var. Hiç gelmeyecek gibiydi, şimdi doğduktan sonrasını konuşuyoruz 🥹 😍
Kalp atışlarını duyup geldiğimiz günler, fetal dnalar cinsiyetler derken doğumlarımızı konuşacağımız günlere geldik 😍 Artık kızlar ben doğuma giriyorum, benim sancım geldi hastaneye gidiyorum, ben doğum yaptım konuşmaları olacak bu ay 😂

Benim kızım var ismi Alya kendisi çok tatlı bir cadı olduğundan kardeşinin ismini kendi belirledi bize de alıştırdı 😅 oğlumuzun olacak ismi Kerem olacak

Benim rahat doktor yine iki hafta sonraya çağırdı yaaaa. Ben de haftalık gitmek istiyorum artık diyemedim diyemedim diyemedimmmmm
İki haftayı bekleme canım kontrol muayenesine gidebilirsin niye geldin demez doktorun 😄 ben öyle yapıyorum bir de devlete gidiyorum bir ona bir ona 😂

Back
X