• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Ay güzel anneee iyi ki doğdunn ailenle birlikte nice mutlu senelere 🥰🥰🥰 bebişin doğum gününe yetişti doğdu kutlamaya da yetişir nasipse sağlıkla gelsin de varsın azcık daha gözlem altında olsun 💕💕 bi gelişme bi haber var mı 🙏
Bugün ilk kez emzirdim sütüm geldi çok şükür 2 saat vakit geçirdim kızımla bol bol koklaştık inşallah kısa sürede evimize de gidicez 🙏🙏

Bu arada kızlar bestlak damlayı şiddetle öneriyorum mutlaka alın. Doğumdan sonra sütünüz hemen gelmezse sakın üzülmeyin mama desteği vermek sizi hiç korkutmasın. Biberon kullanmayın kaşık biberon alın o zaman meme reddi yaşamazsınız. Doğumda en gerekli gördüğüm diğer şey battaniye yanınıza 3 4 tane battaniye alın enteresan şekilde ihtiyaç oluyor.

Bugün ilk kez emzirdim sütüm geldi çok şükür 2 saat vakit geçirdim kızımla bol bol koklaştık inşallah kısa sürede evimize de gidicez 🙏🙏
Ayyyy kuzucum emdi mi oh şükür çookkk sevindim😍😍😍🥰 merak etme evinize de gideceksiniz bi an önce dua ediyorum senin için🙏🏻🙏🏻

Ba
Bu arada kızlar bestlak damlayı şiddetle öneriyorum mutlaka alın. Doğumdan sonra sütünüz hemen gelmezse sakın üzülmeyin mama desteği vermek sizi hiç korkutmasın. Biberon kullanmayın kaşık biberon alın o zaman meme reddi yaşamazsınız. Doğumda en gerekli gördüğüm diğer şey battaniye yanınıza 3 4 tane battaniye alın enteresan şekilde ihtiyaç oluyor.
Battaniye bebiş için değil mi? Nasıl bir şey önerirsin

Naptınız krem vs kullandınız mı? Geçti mi yada sonradan
Benimkine doktor tromboz hemoroid demişti. Kabızlık hiç yaşamamışken, hamileliğimin 22.haftasında bir anda çıktı.
Daflon, topster ve krem vermişti o dönem doktor. Uzun süre kullanmak zorunda kaldım. Sonra şiddetli ağrı geçti ama dışarıda kaldı o hemoroid.
Doktorum o içeri girmez demişti, dediği gibi oldu 🥲 Bu ara hafif bir ağrı olduğu için sadece krem ile devam ediyorum. Belki benimki tromboz olduğu için böyledir.
Doktoruma doğumda sorun olur mu dediğimde olmaz diyor, yani doğuma kadar geçmese bile bir sıkıntı yaratmaz bizlere umuyorum 🙏🏻😇

Ba

Battaniye bebiş için değil mi? Nasıl bir şey önerirsin
Çok kalın yada çok ince olmasın doğumdan sonra ilk saatler inanılmaz üşüyorlar. Alt açma bezini hastanedeki pusetin altına serin sıcak tutuyor bebeği üzerini kalın giydirmeyin ama iyice sarmalayın

Benimkine doktor tromboz hemoroid demişti. Kabızlık hiç yaşamamışken, hamileliğimin 22.haftasında bir anda çıktı.
Daflon, topster ve krem vermişti o dönem doktor. Uzun süre kullanmak zorunda kaldım. Sonra şiddetli ağrı geçti ama dışarıda kaldı o hemoroid.
Doktorum o içeri girmez demişti, dediği gibi oldu 🥲 Bu ara hafif bir ağrı olduğu için sadece krem ile devam ediyorum. Belki benimki tromboz olduğu için böyledir.
Doktoruma doğumda sorun olur mu dediğimde olmaz diyor, yani doğuma kadar geçmese bile bir sıkıntı yaratmaz bizlere umuyorum 🙏🏻😇
Bazıları geçiyor, bazıları kalıyor sorduğum kişilerde aldığım cevaplara göre, pazartesiye randevu aldım bende, inşallah o zaman kadar geçer de iptal ederim direk, hamile olmayanlarda da varmış çevremde ama hamileler de sık görülüyor sanırım forumda arattım eylül ekim kasım annelerinde zaman zaman hep sorulmuş. Size de çok geçmiş olsun tekrar🙏🙏🙏

Bazıları geçiyor, bazıları kalıyor sorduğum kişilerde aldığım cevaplara göre, pazartesiye randevu aldım bende, inşallah o zaman kadar geçer de iptal ederim direk, hamile olmayanlarda da varmış çevremde ama hamileler de sık görülüyor sanırım forumda arattım eylül ekim kasım annelerinde zaman zaman hep sorulmuş. Size de çok geçmiş olsun tekrar🙏🙏🙏
Çok teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Dediğiniz gibi inşallah pzt’ye kalmadan kendiliğinden geçer gider 🙏🏻💕

Ay hangisini aldın? Bide ayar yazıyor o nedir bilginiz var mı 999 ayar falan
Sanırım o da altının ayarı gibi saflığıyla alakalı ben en ucuz olanını aldım kullanacak mıyım bilemiyorum çünkü birkaç yerde de mantar oldum falan diye yazanları görünce çok aradaydım alıp almamakla ilgili her ihtimale karşı bulunsun dedim yine de

Kızlar isimler için çok teşekkür ederim 💞 bütün isimlerde çok güzel 😍🥹 önerilerinizi bakacam ❤️

Ben 3500 kilo doğmuşum annemin ilk doğumu hemde daha 20 yaşındaymış, eşimde 3900 doğmuş kayınvalidem evde doğurmuş. İkisi de beni gazlıyor yaparsın sen diye. Başka da kimseyi duymak dinlemek istemiyorum. 🤣
Canım çok şanslısın pozitif anlamda gaza getiriyorlarsa 😁 benimkiler bela ekibi gibi tövbe est 😂 Düğünlerin aranan halay başı gibi deli dolu çok renkli bir ailem var 😂 bence de çileğin dediği gibi bilmemek en iyisi ☺️ durduk yere yeni korkular yükleniyor insana

Back
X