• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Canım benim görüşmemde bi ara sezeryan istiyorsan 39.haftada yapılıyor dedi. Yurtdışında da aynı şekilde. Ama en önemlisi doktorun kendi görüşü.
bende 3 ay önce geldim. yaşadığım ülkede çooook önemli bir şey olmadığı sürece asla sezaryen yapmıyorlar. inşallah 40ı görebilir

Vücut kendini doğuma hazırlıyor artık ağrılar olacak ama eğer geçmiyor şiddetleniyorsa dikkate almak lazım
Evde ağır iş yapma yarım saat yürüyorsan yarım saat dinlen vücudu pek zorlama gece yatarken bacak arasına yastık koy ve belini hamile yastığı vs. Destekle
Dur daha beraber doğurcaz daha var bize 😊
Pazartesi kontrolüm var bakalım kızım kal kilo oldu
Sen ne zaman kontrole gittin kilosuna ne dedi en son aynıyız ya seninle bakalım kilolarında aynımı 😊😊
Çok teşekkür ederim canım inşallah vaktimiz var daha dediklerini de dikkate alacağım 🩷 kilosunu söylemiyor devlet hastanesine gidiyorum şu an en son detaylı ultrasonda söylemişlerdi şu an sadece baş kol bacak için hafta hesabı yazıyor kağıda 😢

Çok teşekkür ederim canım inşallah vaktimiz var daha dediklerini de dikkate alacağım 🩷 kilosunu söylemiyor devlet hastanesine gidiyorum şu an en son detaylı ultrasonda söylemişlerdi şu an sadece baş kol bacak için hafta hesabı yazıyor kağıda 😢
Sanırım o ölçümlere göre kilo hesabı yaptırabilirsin. Yapay zeka hesaplar hemen.

Kızlar merhaba, suda doğum ile ilgili yazmak istiyorum.
Ben en başından beri suda doğum istiyordum, doktorum da biraz gelenekselci biri, bunu söylediğimde bana dediki “doğumu yaptırmak kadar seni de korumamız lazım, kesin olacak mı bilmiyoruz, belki dikiş gerekebilir, ya da suyun içinde farkında olmadan fazla kesiler olusabilir çünkü tam müdahale edemiyor olacağım. Sancını sonuna kadar istersen suda çekersin ama doğum için seni masaya almam gerekir, en az sıyrıkla atlatmanı sağlamalıyız” dedi. Bunu tabi böyle anlatınca mantıklı geldi. Ama bir yandan da çok fazla pozitif suda doğum hikayesi dinliyorum. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz ? Bu arada 35. haftam :) acayip korkuyorum bir aksilik olur erken gelir diye :)

Oğlumu da suda doğurdum gerçekten su ağrıyı dindiriyor tavsiye ederim bana iyi gelmişti
Ayy inşallah kolay doğumlar olur saglıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza 🙏♥️
İnşallah canım 🙏 ilk doğum, heyecan, stres hormonlar üst üste ☺️ son düzlükteyiz ya bi iki haftaya hepimizin doğum haberleri gelecek burada tek tek 😅 çok heyecanlanıyorum burayı ilk keşfettiğim zamanlar saat başı gelip bakıyordum kızlar nasıl bebişler iyi mi diye 🥰 böyle böyle ekime geldik şükür 🥹

İnşallah canım 🙏 ilk doğum, heyecan, stres hormonlar üst üste ☺️ son düzlükteyiz ya bi iki haftaya hepimizin doğum haberleri gelecek burada tek tek 😅 çok heyecanlanıyorum burayı ilk keşfettiğim zamanlar saat başı gelip bakıyordum kızlar nasıl bebişler iyi mi diye 🥰 böyle böyle ekime geldik şükür 🥹
Evet az kaldı şükürler olsun kolay şeyler yaşamadık bu haftalara gelene kadar
hepimizden hayırlı haberler gelsin inşallah ♥️♥️

Bana her kontrolde ultrason çıktısı veriyorlar üzerinde yazıyor
Bende yapay zekaya çekip atıyorum detaylı anlatıyor sende öyle yap
Aynen bende öyle yapıyorum ama yapay zeka doktorun dediği kilodan fazla söyledi bende doktor bunu demişti dedim onlar garantili söylüyorlar dedi 😂en azı söylüyorlar yazmış

40ı görsün istiyorumda , oluyor mu merak ettim.
Benim doktor inanılmaz normal doğum isteklisi,her gittiğimde normal doğuma alalım seni şu an sorun görünmüyor en sağlıklısı vs deyip duruyor,sezeryan istiyorum desem ne tepki verecek bilmiyorum yani.Arkadşaım da aynı doktorda doğum yaptı,40.haftada bebek hala gelmek istemeyince mecbur sezaryana çevirdi,benim doktorda herhangi bir olumsuzluk yoksa bekleme olayı var

Aynen bende öyle yapıyorum ama yapay zeka doktorun dediği kilodan fazla söyledi bende doktor bunu demişti dedim onlar garantili söylüyorlar dedi 😂en azı söylüyorlar yazmış
Kendisini haklı çıkardı yani 😂
Ultrason çıktısının sol en alt kısmı da kilosu yazıyor ama bende diğer yazanları anlamıyorum kol kafa bacak uzunluğu vs. Onları yorumlatıyorum benim doktordan daha detaylı anlatıyor 😂

doktor bana yorum yapmadı ama iri olduğunu ve iki hafta önden gittiğini söledi kontrolüm 9 ekim 34 hafta oluoruz bakalım ne dicek :( benim karnım baağı indi kasımı görürsem iyi diorum

benim kontrolüm de 11 ekimde, bana da 5 gün geriden geliyor ölçümler dedi son iki kontrolde. tam 32. haftada 1800 gr 42 cm'di bizim bebiş. bebeğin iriliği gününü değil ama doğum şeklini değiştirir belki

Bana her kontrolde ultrason çıktısı veriyorlar üzerinde yazıyor
Bende yapay zekaya çekip atıyorum detaylı anlatıyor sende öyle yap
Öyle yaptım 32.haftada gitmiştim en son 1 hafta önce yani oraya yazdıkları ölçüme göre 1800 ile 2000 arasında diyor yapay zeka

Selam kızlar moraller sıfır kapı süsü ve hediyelik yaptırdığım sayfa cevap vermiyor teslimat zamanı bayağı geçti hiç dolandırıcı sayfaya da benzemiyordu şimdi başka şeyler bakıyorum ama şikayetçi de olmak istiyorum içim içimi yiyor çok sinirliyim

Ben düşünüyorum canım ama takipli olduğum doktorum ilk doğumda destek için bakacağız dedi, doğum anına kadar suda yapalım dedi. Daha net bi şey yok 36dan sonra netleşecek
şu an genelde doktorların tercihleri tam doğum anına kadar suda kalmak sonrasında karada doğum yapmak galiba genelde öyle duydum çevremdeki gebelerden

Selam 👋🏼 ben düşünüyorum :) doktorumu vs ona göre seçtim zaten :)
ben de doktoruma ilk başladığımda suda istiyorum demiştim, uygun olursa şartların yaparız tabii dedi ama ne nasıl olacak hiç konuşmadık. siz konuştunuz mu detayları, doğum direkt suya mı olacak mesela?

Selam kızlar moraller sıfır kapı süsü ve hediyelik yaptırdığım sayfa cevap vermiyor teslimat zamanı bayağı geçti hiç dolandırıcı sayfaya da benzemiyordu şimdi başka şeyler bakıyorum ama şikayetçi de olmak istiyorum içim içimi yiyor çok sinirliyim
yaaaa hangi sayfaymış canım o olmadı sayfayı şikayet edelim kapansın.

Tüketici hakem heyetine başvuruda bulunun bence

Adını yazıp şikayet vardan baksana daha önce şikayet eden yok mu

Back
X