• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
31+6 bugün canım. Kilosu 1640 çıktı. Ac si yani karın çevresi 29. Haftada çıktı. Nst falan bağladı. Artık her hafta kontrole gideceğim. Bende Uterin arterlerde çentik çıkmıştı. Ondan sanırım.

Buarada kan sulandırıcıyı da kesti şuan doktorum.
Ben de uzun zamandan beri kontrollere her hafta gidiyorum canım. Böyle sık takip edilmek bizim durumumuzda olanlar için gerekli ve iyi bir şey. Hiç sıkma canını. Bana her hafta farklı olumsuz bir şey söylüyorlar. Bir sonraki hafta her şey normal diyorlar. Alıştım artık bu duruma 🤦🏻‍♀️

Kızlar kışlıkları çıkarma işini yaptınız mı? Doğumdan sonra yapamam ağır kaldıramam falan diye hallettim bugün birsürü hurç aldım bazanın altını güzelce düzenledim. Gurbette yalnız olunca her işini de tek başına yardımsız yapmak zorunda kalıyorsun 🥹 bide 3 yaş oğlum var üstelik. Neyseki bitti ama anam ağladı cidden ne zormuş ya 😧 gerçi biraz küçük ev problemleri saklama alanı az olunca onu oraya bunu buraya heder oluyor insan kafayı çalıştırıyorsun matematik problemi çözer gibi 😂 beynim yandı ahahha
Ben haftaya yapacağım galiba. İyi gelmişsin üstesinden valla tebrik ederim. Bir gözümde büyüyor ki sorma.

Ayyyy C cilekcanavari neler olmuş Allah yardımcın olsun canım her şey çok güzel olur inşallah sen ve yavrun için 🙏🏼 zaten gruba bir girdim sekiz sayfa falan yazılmış. Dedim bir olay var

Ben de gruba şunu demek için girmiştim instada Seyfettin diye bi Dr var ya karısı da hamile. Şey diyor benim batıl inancım var çanta hazırlanınca bebek de gelmeye hazırlanıyor😂 O yüzden eşyaları 34’te almaya başlayın çantayı 37’de hazırlayın. Ben de dedim tam bana göre hala hazırlamadım tembellikten çünkü:))

M mrv2309 C cilekcanavari ayy kızlar ya iki üç saattir yoktum. Okuya okuya geldim derken şok oldum ya. İyi misiniz? Dualarım sizinle. Stresi kovun. Herşey çok güzel olacak. Bebişlerin haftası ileri.🙏
Sağol canım dualarınızı eksik etmeyin. Ben iyiyim şu an yavaş yavaş kendimi ikna etmeye başladım eksik var mıydı diye bir telaşa girdim. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah🙏

Ben de cok kararsizdim, esimle ortak isindigimiz isim alya oldu ama ben hep ya daha cok icime sinen bi isim duyarsam diye emin olamiyordum. Ofisten bi abi iki cocugumun ismini de koyarken nufus mudurlugunden cikarken bile hala acaba diyordum bazi insanlar hic emin olamiyor demisti😅 esim bana gore daha emindi ben de baktim netlesemiyorum alyanin onune gecen isim de bulamiyorum 7. Ayda hediyeliklerini kapi susunu ve yastigini alya ismiyle olacak sekilde siparis edip kendimi netlestirdim💜
Evet canım haklısın. İsmini bulmak değilde o isimle bi ömür yaşayacak ya, onun ağırlığı bizi kararsız kılıyor.

Ben de gruba şunu demek için girmiştim instada Seyfettin diye bi Dr var ya karısı da hamile. Şey diyor benim batıl inancım var çanta hazırlanınca bebek de gelmeye hazırlanıyor😂 O yüzden eşyaları 34’te almaya başlayın çantayı 37’de hazırlayın. Ben de dedim tam bana göre hala hazırlamadım tembellikten çünkü:))
Hepsini 28de hazırladım bu teze inanmıyorum aksine 34 olmadan hastaneye bir anda hazırlıksız yatsam daha kötü diye düşündüm 😂🫶🏻

Kızlar dün gece aşırı baş ağrısı ve tansiyon yüksekliği yaşadım. Bende bugün hastanedeydim. 2 doz ciğer geliştirici vuruldu. Yarında 2 doz daha vurulacak.Benimde bebeğin kilosu düşük gidiyor. Haftası geriye düşmeye başladı. Doktor 34 ü görelim önce dedi. Ama bilginiz olsun. 34 te ise ama haftası 32 ise mesela yinede 34 olması önemliymiş. Rabbim bebeklerimizi ve bizleri korusun. 🙏🥹🤲🏻
Canım hastanede gözetim altında mısın yoksa eve mi gönderdi doktor anlamadım. Çok geçmiş olsun 🌸 sayfayı okuyup ilerledikçe bi kişi daha hastanede oluyor. Ayy gerçekten cuma akşamı Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Ben haftaya yapacağım galiba. İyi gelmişsin üstesinden valla tebrik ederim. Bir gözümde büyüyor ki sorma.
Başlayınca bitirmek zorunda kaldım 🤦🏻‍♀️😂 başladığıma pişman oldum ama çaktırmadım kendime ahahahh Rabbim size de güç kuvvet versin inşallah kolaylıkla olsun

Benim hiçbir şeyim hazır değildi daha bugün kızımın kıyafetlerini yeni yıkamaya başlamıştım ilk postayı makineye attım sonra hastanedeydim 😅

M mrv2309 C cilekcanavari ayy kızlar ya iki üç saattir yoktum. Okuya okuya geldim derken şok oldum ya. İyi misiniz? Dualarım sizinle. Stresi kovun. Herşey çok güzel olacak. Bebişlerin haftası ileri.🙏
R rose-bahar
Kızlar nst yapılıyor sürekli sancı çıkıyor.gereken hersey yapıldı gerisi allaha kalmış inşallah durur Yerinde kuduruk kızım :( bari 36yı görseydik cok küçük daha ya. Sabaha kadar aralıklı nst çekimleri olacak sabah doktorum değerlendirecek
Demek ki neymiş, kıvrandıran ağrı varsa öyle evde yatıp geçmesini beklemicekmişiz. Günlerdir ağrı çekiyordum söylüyordum da size meğer doğum sancısıymış

Bana nedense bebek çok küçük gibi geliyo çünkü karnım çok küçük yatınca falan kilo gibi sadece 😢
Düzeltilmiş haliyle 31+2’deyim şu an. Benim karnım da bana çok küçük geliyor. Fakat dün doktor biz kapıdan girdiğiniz an ilk gözlemi göbeğinize bakarak yapıyoruz ve senin göbeğin haftasıyla uyumlu bir göbek dedi. Bazılarımızın iç karnı daha küçük veya daha büyük olabiliyor. Mesela benim raporlarımda plasentanın rahmin arka duvarına yerleştiği yazıyor. Bu da göbeği daha küçük gösterebiliyormuş araştırmalarıma göre ☺️

R rose-bahar
Kızlar nst yapılıyor sürekli sancı çıkıyor.gereken hersey yapıldı gerisi allaha kalmış inşallah durur Yerinde kuduruk kızım :( bari 36yı görseydik cok küçük daha ya. Sabaha kadar aralıklı nst çekimleri olacak sabah doktorum değerlendirecek
Demek ki neymiş, kıvrandıran ağrı varsa öyle evde yatıp geçmesini beklemicekmişiz. Günlerdir ağrı çekiyordum söylüyordum da size meğer doğum sancısıymış
Kuzucum belki de işe yarar sancı durdurucu ilaçlar o da belli olmaz 🙏🏻 yarın tam 35 oluyorsun gelse bile sorunsuz olacak 💖

Back
X