• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kızlar kızlarrrrrrrrr hoca nst sonucuma göre bugünlük evine gidebilir demişşşşşş🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
6 doz nidicard, günlük 5 lt sıvı alımı diye reçete etmiş, salı günü gelsin geri demiş 🥰
Oh çok sevindim bi güzel duş alıp dinlenirim.
Canım arkadaşım darısı başına inşallah B byz2642
Hastanede olan, ağrısı sızısı olan bütüün kızkardeşlerim size de hayırlı şifalar olsun♥️

Canıım çok şükür çok sevindim 🥰 evde de asla yorma kendini doktorun dediği gibi sadece tuvalete kalk bir hafta da duracak inşallah miniğin 🙏🙂 beni de yarın çıkarır inşallah bende evimde kendi yatağımda yatarım 🙏

Canıım çok şükür çok sevindim 🥰 evde de asla yorma kendini doktorun dediği gibi sadece tuvalete kalk bir hafta da duracak inşallah miniğin 🙏🙂 beni de yarın çıkarır inşallah bende evimde kendi yatağımda yatarım 🙏
Yarın öğlen senin de taburculuğunu verirler kuzum devlette genelde öyle yapıyorlar 😍

ilaçlarımızı içip bol bol yatıcaz artık napalım bi süre de bu sekilde olsun sınavımız. İşin sonunda yavrulara kavuşmak varsa herseye değer🥰

Yarın öğlen senin de taburculuğunu verirler kuzum devlette genelde öyle yapıyorlar 😍

ilaçlarımızı içip bol bol yatıcaz artık napalım bi süre de bu sekilde olsun sınavımız. İşin sonunda yavrulara kavuşmak varsa herseye değer🥰
İnşallah bakalım 🙂 minik kuşlar için her şeye katlanırız tabii 🥰

Hoca çok tatlı ya izin gününde kalkmış gelmiş hastaneye sabah🥰
Çok sıkı tembihledi kuzum valla yerinden hiç kalkmadan 5 litre suyu içeceksin öyle ya da böyle dedi. Eve gelir gelmez duşa girdim oturarak yıkandım ama arabada sarsıldık ettik diye hemen bikaç kez kasılma oldu. Cok dikkat etmemiz lazım. Şu nidicardı da zor bulduk bütün nöbetçi eczaneleri aradık bi tanesi depodan getiririm dedi eşim gitti şimdi almaya. Sen de nidicard kullanıyor musun?
Evet çok tatlı ama son kontrolümde biraz kızdırdım artık onu da, sorularımla bayılttım adamı artık sanırım😂 nidicardı ben ilk hafta günde 6 kullandım şuan günde 4 e düşürdük, ama bende çok terleme yaptı, yazmıştım hatta burayada şimdi 4 e düşünce rahatladım ya da bünyem alıştı artık bilmiyorum.

Evet çok tatlı ama son kontrolümde biraz kızdırdım artık onu da, sorularımla bayılttım adamı artık sanırım😂 nidicardı ben ilk hafta günde 6 kullandım şuan günde 4 e düşürdük, ama bende çok terleme yaptı, yazmıştım hatta burayada şimdi 4 e düşünce rahatladım ya da bünyem alıştı artık bilmiyorum.
Kızzz gökalp hocayı kızdırmayı nasıl başardın sen😂
Beni de kıpkırmızı yapıyor o ilaç. İçtikten 10 dk sonra pancara dönüşüyor yanaklarım.😂 ama günde 6 kullanıcaz şimdi yinede. İnşallah bende senin gibi 1 hafta içinde 4e düşürürüm çünkü ağır geliyo. Tek artısı tansiyonumu düzene soktu😂

Kızlar yine yattığım halde tansiyon 140/100 şuan sabah tansiyon ilacı içtim. 2. Doz akşam. Sanırım 2 doz yeterli gelmiyor. Yarın randevum vardı doktora napsam acile mi gitsem yarın doktoruma mı
Canım ilaca rağmen bu tansiyon çok yüksek. Bence acile git. Son düzlükte hiçbir ihmal olmasın. Geçmiş olsun 🤲

Kızlar yine yattığım halde tansiyon 140/100 şuan sabah tansiyon ilacı içtim. 2. Doz akşam. Sanırım 2 doz yeterli gelmiyor. Yarın randevum vardı doktora napsam acile mi gitsem yarın doktoruma mı

Peş peşe ölçtüğün 2 saat ara ile 2 ölçümde de düşmüyorsa acile git canım. Dinlenerek ölçüyorsun değil mi. Bunada dikkat et.

Kızzz gökalp hocayı kızdırmayı nasıl başardın sen😂
Beni de kıpkırmızı yapıyor o ilaç. İçtikten 10 dk sonra pancara dönüşüyor yanaklarım.😂 ama günde 6 kullanıcaz şimdi yinede. İnşallah bende senin gibi 1 hafta içinde 4e düşürürüm çünkü ağır geliyo. Tek artısı tansiyonumu düzene soktu😂
Başardım valla😂 benimde öyle haydi gibi al al yanaklarla takılıyorum😄 kontrolde sancıların geçmişse düşürür bence.. Çok geçmiş olsun tekrar🙏

Sana ek doz ya da farklı bi ilaç daha mı lazım acaba ya. Doktoruna bi sor bence bakalım ne diyecek. Bol limonlu su içtin mi
Hiç bilmiyorum ki. İçtim limonlu su137/80 düştü biraz sonra 140/90 çıktı yine
Peş peşe ölçtüğün 2 saat ara ile 2 ölçümde de düşmüyorsa acile git canım. Dinlenerek ölçüyorsun değil mi. Bunada dikkat et.
Evet zaten sürekli yatıyorum bir iş yapmıyorum ona rağmen yine direniyor ilaçlara

Back
X