Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Kızlar tahin iyi geldi benim mide yanmama bir iki saat kazandırdı en azından. Deneyebilirsiniz!..

Ben de mide yanmasından uyuyamıyorum ya sola yatmak iyi diyorlar hamilelikte ama ben sola yatınca midem iyice berbat olduğu için neredeyse hiç soluma yatamadım kullanmadığım şey kalmadı faydası da yok
Sola sa yatsam yanıyor sağa da yatsam yanıyor, ilaç içsem 15 dakika falan sürüyor etkisi. Soğuk süt soda ne varsa deniyorum ben de ama yanıyor işte ve geçmiyor uyuyamıyorum artık sinirlerim çok bozuldu

Ben de mide yanmasından uyuyamıyorum bebişin hareketleri de rahatsız edici 1 Kasım diyordum ama 29 ekimde alalım istersen diyordu doktor ben de madem öyle 30 unda al diyeceğim kontrolde. İki gün geri çekelim farketmiyorsa. Doğurunca daha mı iyi oluyor sanki acele ediyorsun diyenler olur şimdi vallahi ağrısı sızısı oluyor bir hafta on gün ama biran önce vücudumu salsın artık kendimi özledim ya

Sola sa yatsam yanıyor sağa da yatsam yanıyor, ilaç içsem 15 dakika falan sürüyor etkisi. Soğuk süt soda ne varsa deniyorum ben de ama yanıyor işte ve geçmiyor uyuyamıyorum artık sinirlerim çok bozuldu
Benim de öyle canım ya hiç bir şeyin faydası yok sanırım doğuma kadar çekeceğiz bu durumu inşallah sağlıklı şekilde alırız kucağımıza ve tüm şikayetlerimiz de geçer

Ya benim hamileliğim de çok güzel geçti bir sorunum yok çok şükür ama şu mide yanmaları uykusuzluk yüzünden ben bile bir an önce doğurmak istiyorum ama daha 32. Haftadayım bence farkı yoksa öne çek gitsin

Benim de öyle canım ya hiç bir şeyin faydası yok sanırım doğuma kadar çekeceğiz bu durumu inşallah sağlıklı şekilde alırız kucağımıza ve tüm şikayetlerimiz de geçer
Amin inşallah
Niye oluyo onu da anlamış değilim

Kız şort giyme artık gölge epey serin oluyor üşütmüşsündür ara ara oluyor bel ağrısı ters oturunca ayakta vs durunca .
Net üşütmüşüm canım. Kendimi sıcak tutunca geçmiş hemen. Şimdi lavabo için kalkınca fark ettim, ağrıdan eser yok Şortlarım çok rahat oluyor diye giyeyim nasılsa battaniye altındayım dedim ama öyle olmuyormuş

Uyandım uyuyamıyorum bakalım kaç saat uyanık kalacağım. Eşim de uyanıp duruyor hareketlerimden yazık erken kalkacak o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…