- 11 Nisan 2024
- 1.222
- 1.007
- 53
Artık daha az yormak lazım kendimizi. Bir de doğuma yakın yuvalama enerjisi geliyormuş onu doğuma saklamak lazımmış.Saniye canım dakika değil sancı olduğunu sanmıyorum ama neydi anlamadım sola yattım geçti gibi bugün yorucu geçti belki ondandır
Canım yalnız değilsin içinden gelmeyen yapmasın boşver. Başka çocuğun yoksa hiç minnet etme eşin destek olduktan sonra idare edersin. Çünkü sen bekleyip üzüldükçe değere biniyorlarArkadaşlar benim annem aşırı ilgisiz ya son zamanlarima geldim artık kardeslerim de kafasına göre gelelim gidelim diyen de yok kayınvalidem gelmek istiyor sağolsun yakın zamanda kayinbabam kalbinden rahatsızlandı o da gelemiyo artık çok agirlastim desteğe ihtiyacım var ama kendimi çok yalnız hissediyorum
Ekim sonu sırayla girip çıkacağız doğumlara gibi bir his var içimdeGünlerimiz de çok yakın bakalım doğumlarımız nasıl olacak
Kız şort giyme artıkKızlar bende de bugün akşama doğru bel ağrısı başladı. Ama karnımda doktorun dediği gibi bir sertleşme yok. Şort giymiştim bugün. Üşütmüş olabilirim diye düşünüyorum. Sadece bel ağrısı bir sorun yaratır mı? Pozisyonumu değiştirince ağrı geçiyor. İçim rahat ama yine de size sormak istedim emin olmak için.
Doğru diyorsun yorulduğumuzu hissetmiyoruz çoğu zaman telaştan heyecandan ama gurbette tek başına zor her şeyi kendimiz yapıyoruz mecburen ufaklıklar gelsin de sağlıcakla anca gelince öğrenicez sancı ne demek nasıl oluyorArtık daha az yormak lazım kendimizi. Bir de doğuma yakın yuvalama enerjisi geliyormuş onu doğuma saklamak lazımmış.
Gittim canım serum takıldı 130/80 düştü. İyiyim şuan eve geldim. Yarın randevuma gitcem doktorum ne dıcek bakalım
Benim annem de gelecek doğuma şehir dışından ama aynı ilgisizlik benimkinde de var yüzsüzlük edip çağır anneni gelmeyenin iki yüzü kara derlerArkadaşlar benim annem aşırı ilgisiz ya son zamanlarima geldim artık kardeslerim de kafasına göre gelelim gidelim diyen de yok kayınvalidem gelmek istiyor sağolsun yakın zamanda kayinbabam kalbinden rahatsızlandı o da gelemiyo artık çok agirlastim desteğe ihtiyacım var ama kendimi çok yalnız hissediyorum
Serum alınca düştüyse sıvı eksiğin de var demek ki bol bol su iç vücuttaki tuz atılsın canım geçmiş olsun. Yarın ilaç meselesini konusursun doktorunlaSağolun kızlarSerum takıldı. Tansiyon 130/90 . Eve gitcem artık yarın kendi doktoruma muayene olcam.
Ya çilek ne kadar iyisin bir de bizim içimizi rahatlatmaya çalışıyorsun Allah razı olsun inşallah her şey gönlünce olurKızlarr burda konusulanlardan da etkilendiniz ama her ağrı doğum sancısı değil. 30lu haftalara gelince artık ağrılar bekleniyor zaten herkeste olacak olağan ağrılar bunlar korkmayın. Hepinizin kontrolleri yakın zaten bişiycik yoktur daha cok dinlenin yorulmayın
32den sonra özellikle ağrılar artıyormuş rahim çok büyüdüğü için
Ayrıca önemle belirteyim, regl ağrısı gibi olan ağrı nstde çıkmıyor. Benim regl ağrım nstde cıkmıyordu, kasılmalar cıkıyordu. Kasılma da zaten cok net ayırt edebileceğiniz biseu
Korktunuz etkilendiniz kaç gündür burda hep sancı konusulduğu içinYa çilek ne kadar iyisin bir de bizim içimizi rahatlatmaya çalışıyorsun Allah razı olsun inşallah her şey gönlünce olur
Ağrin falan mı var neden uyuyamadıgına bagliKızlar uykusuzlukla nasıl başa çıkabiliriz
Aynı durumdayım ben de, mide yanmasından nefes alamıyorum resmenBeni de uyku tutmadı midem bulanıyor kızım da rahim ağzını sızlatiyor
Ben de mide yanmasından uyuyamıyorum ya sola yatmak iyi diyorlar hamilelikte ama ben sola yatınca midem iyice berbat olduğu için neredeyse hiç soluma yatamadım kullanmadığım şey kalmadı faydası da yokAynı durumdayım ben de, mide yanmasından nefes alamıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?