Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
C cilekcanavari güzelimm ay çok heyecanlıyım seni düşünemiyorum bile seni düşündükçe de ben de dopursam diyorum. Su gibi gelsin Alyakuşş. Haberlerini bekliyoruz resmen bebişsiz son saatlerin kız bundan sonra hep kızın olacak hayatında ay çok güzel tüm dualarım seninle güzel anne

140/90 hala. 24 saat idrar toplanacak bugün

Kuzum idrar toplansın sonuç iyiyse biraz rahatlarsın. Tansiyon da takiple hangi saatlerde yüksek çıkıyorsa ona göre doz ayarlanması yapılıyor. Ben 06.00 2 doz 14.00 1 doz 22.00 2 doz şeklinde alıyorum mesela. Benim ki gece yükseliyor. 18.00 de farklı bir ilaç daha alıyorum. Tansiyonun kontrol altına alınır birşekilde. Sadece iyi doz ayarlaması gerekiyor.

Dönmüş olabilir canım çünkü ben 37 ye kadar dönebiliyorlar diye biliyorum.

inşallah yaa. Artık normale gelsin. Kaçıcıncı yatış oldu bu. Sürekli ev hastane çok yoruldum.

Kızlar bende kontrolden geldim şimdi bebişim 3200 olmuş başı aşağıya inmeye başlamış. Zaten bende arada aşağıya baskı yaptığını hissettim bu hafta. Artık progestan almayı bırak sancın gelirse doğurturuz dedi. Haftalık takiple ilerliyoruz bakalım 37 yi görsek yeter dedi inşallah görürüz

Ayy maşallah canım yaaa ne güzel büyümüş annesi iyice yaklaşıyor doğumlar. Normal mi olacak

Ayy maşallah canım yaaa ne güzel büyümüş annesi iyice yaklaşıyor doğumlar. Normal mi olacak
Teşekkür ederim ya çok iri gidiyor diye üzülüyordum iki haftadan fazla öndeydi hep. Bu hafta bir haftaya düştü. 35+2 yim 36+5 çıktı ultrasonda. Evet nasip olursa normal istiyorum.

Ay maşallah canım çok heyecanlı grubumuz valla her gün yeni doğum tarihleri haberleri alıyoruz C cilekcanavari canım senin de doğumun su gibi geçer inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

Teşekkür ederim ya çok iri gidiyor diye üzülüyordum iki haftadan fazla öndeydi hep. Bu hafta bir haftaya düştü. 35+2 yim 36+5 çıktı ultrasonda. Evet nasip olursa normal istiyorum.
Kız benim de seninle aynı bak haftamız falanda 2 hafta öndeydik bi hafta kadar önde çıktı dün 5 6 gün hatta, niye düştü anlamadım hoca açıkladı da unuttum şimdi. Sen diyet yapmıştın sanırım dikkat etmiştin de ben etmedim bide normal devam ettim

son haftalar az kilo alıyolarmış diye biliyorum

benim de 2 hafta öndeydi 10 güne düşmüş son 1 ay demek ki herkesin böyle oluyo

Kızlar bu gebeliği halletmiş gibi saçma bir soru soracağım ahahhaha aramızda bir daha gebelik,bebek düşünürüm diyen var mı merak ediyorum
Ben düşünüyorum canım hatta doğumdan sonra eğer vajinal doğum olursa 1 yıla falan denemelere başlarım. Bu gebeliğim 5 yıl sonra oldu ikincisi de yine uzun sürer bikaç yıla anca denk gelir diye düşünüyorum

Bana hamurişi ve tatlıyı kıs demişti canım ben biraz dikkat ettim ona bağlıyorum. Doktorda zaten çok olumlu konuştu bu hafta aynı devam edicem beslenmeme. Bence makinada yanlış ölçebiliyor belki de geçen kontrolünde fazla ölçmüştü şimdi doğru ölçtü. Doktorun yorumu önemli eğer kötü birşey söyleseydi unutmazdın

C cilekcanavari şu saat itibariyle doğuma girmiş olmalısın canım. Umarım çok güzel geçer süreç kolaylıkla atlatırsın. Kızın ve sen çok sağlıklı olursun . İkinizden de güzel haberler bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…