Günaydın canım. 130/80 . 24 saat idrar toplıcam bugünGünaydın şimdi nasılsın? Düzeldi mi tansiyonun canım
her şey iyiye gidecek inşallah canımGünaydın canım. 130/80 . 24 saat idrar toplıcam bugün
Heyecandan midem bulanıyyoooo
Yaa mis kokulu yavruna kavuşacaksın bugün inşallah sağlıcaklaHeyecandan midem bulanıyyoooo
İnsanın kalbi yerinden cıkacak gibi oluyor ya evlenirken bile bu kadar heyecanlanmamıştımYaa mis kokulu yavruna kavuşacaksın bugün inşallah sağlıcakla. Biz bile burda senin adına heyecanlanıyoruz
Gerçekten çok güçlü bir kadınsın. Doğuma saatler kala sadece bebeğine kavuşmak için sabırsızlanıp heyecanlanıyorsun. Yazdıklarını hayranlıkla okuyorum ve senden cesaret alıyorum gerçekten. İnşallah o gün geldiğinde ben de senin kadar korkusuz ve sadece heyecanlı olabilirimİnsanın kalbi yerinden cıkacak gibi oluyor ya evlenirken bile bu kadar heyecanlanmamıştım
Çok teşekkür ederim iyiki varsınız hepinizAy ben hatırlıyorum seni çok beklemiştik senden haber çok çok çok sevindim mutlulukla sağlıkla al kucağına inşallah korkma Allah’a güven hala ailemizin parçasısın
Canım benim çok sevindim senin adına, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba belki beni hatırlarsınız . Bende bu gruptaydım ama nasip olmamıştı . Çok güzel hamişler olmuşsunuz hepiniz . Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun yavrularınıza . Ben düşükten aylar sonra hamile olduğumu öğrendimhenüz 6. Haftadayız . Yarın kontrolümüz var . Korkular heyecanlar hepsi karışık durumda . Kan sulandırıcı kullanmaya başlıcaz keseyi görümce . Süreç Korkutuyor . Ama içimdeki anne olma isteği de ağır basıyor bir yandan . Sizlerden dua almaya geldim . Lütfen benim için dua edermisiniz. Bu kez sağlıkla kucağıma almak nasip olsun . Sizler doğurmaya yakınken böyle de güzel bir haber vermek istedim .. lütfen dualarınızda yer verin bana da
Ayyy kapıdan 3 kişi çıkıyorsunuz düşünnnnHeyecandan midem bulanıyyoooo
Senin kelebeğin kendi durmuyor napacaksın yolu açmış gidiyor hhahahhaCanım günaydınnheyecanlı ve biraz buruk uyandım Aylardır karnımın içinde olmasına o kadar alışmışım ki, şimdi çıkacağı için kıyamıyorum ona evinden etmişim gibi geliyor garip duygular içindeyim Şansa da dün gece ne sancı çektim ne bişey ahahhahah durur muydu acaba biraz daha
Neyse dua edin bizim için hersey yolunda gitsin ve kızım kucağımdan ayrılmasın hiççç
Kafanız karışmasın. Sizi de yanlış etkilemek istemiyorum.Ya geçen cumartesi 34+3te idrar tahlilinde glukoz çıktı. Doktorum dediki şeker çıktı sıkıntı olabilir dedi. Bide bebis az kilolu çıktı bu hafta geçen haftalar normal ilerliyordu. Açlık şekerine baktır saglik ocagında dedi
Bu sabahta açken gittim. Baktirdim 95 çıktı işte.
Doktorum da 120’yi geçerse hemen gel demişti.
Ama siz de diyorsunuz ki sabah ve akşam farklı olabiliyor. Ondan kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?