Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Meme ucu ve kahverengi kısma sürüyoruz
Gebe okulunda meme ucuna kesinlikle dopum öncesi sürmeyin dendi. Uyarabilirmis süt kanallarini. 36 dan sonra kahverengi kısma sürüyorsunuz. Doğumdan sonra meme ucuna sürülebilir tabi

Gebe okulunda meme ucuna kesinlikle dopum öncesi sürmeyin dendi. Uyarabilirmis süt kanallarini. 36 dan sonra kahverengi kısma sürüyorsunuz. Doğumdan sonra meme ucuna sürülebilir tabi
Kahverengi kısımda bir şey yok ki olan uçlara oluyor

Doğumdan sonrayı kastedmiş olabilirler mi?
Yani şöyle aslında ucunu uyarmadığımız sürece sürebiliyoruz. Ben kremi iyice elimle eritip ucuna konduruyorum asla uyarmıyorum bu sebeple bir şey olmaz diye düşünüyorum. Eğer sürmezsem doğuma kadar daha kötü olacak gibi çünkü..

hem ben hem eşim 0 pozitifiz o yüzden bebek de 0+ olmak zorunda diye biliyorum ama
Canım ABO uyuşmalığı olarak geçiyor araştırabilirsin bana sağlık ocağındaki ebe söylemişti ilk olarak

Valla bilemiyorum. Aynı dediğim gibi söylediler. Hafif bende de sızı var diger arkadasın dediği gibi. Kesinlikle sürme dendi. Doğum sonrasını bekliyorum.
aslında meme ucu ve kahverengi areola bölgesine 36. haftaya kadar sürmeyin ya da elle uyarmayın deniyor. Meme ucu uyarısı doğum başlatabildiği için risk almamak adına söylüyorlar bunu. 36. haftanın bitmesiyle birlikte bir risk kalmıyor hem sürülebilir hem de masaj yapılabilir çünkü doğum başlarsa da olması gereken haftalara girmiş oluyoruz.

Canım hiç telaş yapma. İnan aslında hepsi bir iki günde gidilip alınacak şeyler. Aynı telaşı ben kendim yaptım bosunaymıs zaten problem modele, markaya karar vermekte. Telaş daha çok yoruyor bir bebek arabası ve yatağı eve alıp götürmekten ama yine de kaç haftalık olduğunu sorayım?? Ben 34 de falan almıştım

Evet ya karar veremiyorum bi türlü Travel zaten almayacağım, kabin boy puset hem oto koltuğu olanlar tercihim. 34+1 im yani yavaştan almam lazım gibi sanki

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı 34+6, oğluş 2500 gr olmuş, adam boyunu ısrarla söylemiyo bu almanyadakiler vallahi beni canımdan bezdirdi, sezaryen için rapor verdi ama sonra da yaparlar öı bilmiyorum dedi çok panik oldum normal doğum hiç istemiyorum çünkü stres oldum

Selam tekrar kızlar ben geldim drdan 17 ekim olan doğum gününü 16 ya çekti dr plasenta yaşlanmaya başlamış pazartesi 2500 Gr olan kızım 2400 olmuş pazartesi tekrar gideceğim kontrole
Canım sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil sende kavuşuyorsun artık bebişine demek

Evet öyle olacaktın da kızlarımız maşallah çok aceleci 36+3 üm ben de yani okeyim artık yeter haber ederim çıkınca bakalım bir de erkek bebiş katılacak mı listeye
Hadi bakalım 3. Prensimiz gelecek mi artık beklesin demiyorum haftası iyi yeter doğabilir ben onay verdim ajsjsns

Selam tekrar kızlar ben geldim drdan 17 ekim olan doğum gününü 16 ya çekti dr plasenta yaşlanmaya başlamış pazartesi 2500 Gr olan kızım 2400 olmuş pazartesi tekrar gideceğim kontrole
canım bak benim de kontrollerim haftalık olmaya başladı ve doktorum haftaya kilosunu daha düşük ölçersek kilo vermiş gibi düşünmeyin kilo ölçümleri 2 haftada 1 ölçülür dedi. senin 4 günlük ölçümde bukadar fark çıkması normal bence kilo verdi diye canını sıkmaa

fl değerini 7 ile çarpıp boyunu öğrenebilirsin

Canım sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil sende kavuşuyorsun artık bebişine demek
Kilo vermeye başlamış deyince canım sıkıldı zaten erken doğacak bu zamana kadar bu kadar ilerlemek bile mucizeydi bizim için sağlıkla gelsin dediğin gibi gerisi hiç önemli değil Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…