Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kızlar meme ucu hasasslaşan ve acıyan var mı? Benimki şimdiden acıyorsa emzirirken ne yapacam diye düşünmeden edemiyorum. Lansinohu her banyo sonrası sürmeye başladım ona rağmen acıyor
Onu meme ucuna sürmüyoruz ama

Canım namazı normal kılabiliyor musun yoksa sandalyede falan mı? Ben namaza başlamak istiyorum da hamileliğin başından beri olmuyor. Bana dua eder misin
Hamileliğimin başından beri normal kılıyorum ben de. Bir kere çok kötü oldum ağrım var idı sandalyenin üstünde kıldım

Merve benim son 3 gün çok ciddi bel ağrım olmuştu hatta buraya da yazdım diye hatırlıyorum. Doktoruna bi yaz olmadı bi kontrole git

Güne uçan tekmelerle başladım baş aşağı döndükten sonra bu sefer de göbeğimde hissediyorum tekmeleri bi sağa bi sola yamuluyor karnım komik ay ben daha bebek arabası yatak vs alamadım taşınma telaşından umarım geç kalmamışımdır ya

Ben emzirme seminerine katıldım orada ucu çatlamışsa sürülür dediler ondan sürdüm
Evet bende ilk gebeliğimde 36. Haftada başladım lansinoh sürmeye çokta iyi geldi çok az çatlama oldu. Şimdi lansinohun balmını aldım bi de bunu denicem bu hafta başlarım sürmeye daha emmeye başlamadan çaylayacağını sanmıyorum belki hassaslaşmıştır göğüs ucun.

Ben de puset aldım ama 17’si teslim görünüyor daha. Ana yanı da dün geldi ama açamam tek başıma kocam da haftaya gelecek

yok kuzum bende iki gün önce aldım daha

Merve benim son 3 gün çok ciddi bel ağrım olmuştu hatta buraya da yazdım diye hatırlıyorum. Doktoruna bi yaz olmadı bi kontrole git
Ya öyle mi diyorsun. Kız bugün şükür biraz iyi ama 3 gün hiç mi azalmaz ne yatabildim ne oturabildim. Bakalım bugün 3 te kontrol var ne diyecek?

Ya öyle mi diyorsun. Kız bugün şükür biraz iyi ama 3 gün hiç mi azalmaz ne yatabildim ne oturabildim. Bakalım bugün 3 te kontrol var ne diyecek?
Ayy takvimde 37 yazıyor doğurmasaydım 37. Haftamda olacaktım ajsjs garip geldi birden.

Haber ver bize de ay beni etiketle ben görmüyorum yoksa mesajları

BEnimde begendigim bir kac tane yapan yer var ozelden link atarim size
Hamileliğimin başından beri normal kılıyorum ben de. Bir kere çok kötü oldum ağrım var idı sandalyenin üstünde kıldım
Masallah canim ben 7.aydan beri oturarak kiliyorum o bile bazen zorluyor beni

Ayy takvimde 37 yazıyor doğurmasaydım 37. Haftamda olacaktım ajsjs garip geldi birden.

Haber ver bize de ay beni etiketle ben görmüyorum yoksa mesajları
Evet öyle olacaktın da kızlarımız maşallah çok aceleci 36+3 üm ben de yani okeyim artık yeter haber ederim çıkınca bakalım bir de erkek bebiş katılacak mı listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…