Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Evet canım bana 5 litre içeceksin diyordu biliyorsun, ki içtim de. Sancıların 100ü vurmasını önledi o süreçte. Litrelik sulardan al 5 tane, doldurup doldurup içmeye calıs ben o şekilde içtim hep

Hahahah bende diyorum kesin ben bekleyeceğim gelmeyecek 40+ları görecekmişim gibi . Eşim de gün veriyor 28 Ekimde olacakmış
Kızım 39+2 de doğdu ne bir sancı ne bir açılma ağustosun sıcağında artık doktorum bile dedi beklemeyelim diye valla hiç beklemek istemiyorum 40 ları ne yalan söyliim

Güzelim ancak okuyabildim, hayırlısıyla gelsin inşallah bebişin dualarım seninle. Güzel meleğini kucağına alacaksın inşallah herşey çok güzel ilerler

Başka yan etkiler de var maalesef, ama zorla bence kullan benim değeri o arttırdı doktor bana da dedi 9ken çok düşük diye değerim diye. Günde iki başladık o yüzden
Ben bi gün 2 tane aldım ölücem sandım mahvoldu midem. Yeni yazılanı alayım bakayım inşallah o kötü yapmaz

ben hala yıkayıp hastane çantası hazırlayamadım ya
Ben de hazırlamadım yıkamadım yeni yeni istetiyorum internetten hala nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum evimi taşıdım bi kısım eşyası orda bulunduğum yere hastane çıkışı filan istedim ama kendimi o kadar ortalıkta düzensiz bir hayatın içinde hissediyorum ki ne yapacağım bilmiyorum doğumum nerde olacak doğumdan sonra kalacak mıyım evime mi gideceğim bilmiyorum bana dua edin kızlar çok zorlanıyorum yardımcım da yok kendi başıma halletmeye çalışıyorum

Ay yaşasın güzel bir doğum seni bekliyor benim de su gelişten sonra 2 cm vardı hastaneye gittiğimde.. şimdi de öyle olsa ne güzel olur diyorum

Kızlar bu bahsettiğiniz değerler ferritin mi?

ayyyyy benim 1.5 a önceki serüvenim bende tek başıma ev toplayp taşındım hele bide sıfır evdi bin defa temizletsen inşaat o yorgunluğumu hala atamadım hamileliğim nasıl geçti anlamadım.bide ödemelerimiz yüzünden 37.haftaa kadar çalışıcm 25 ekime kadar. ve hala bir hastane çantası hazırlayacak energm yok.

ben hala yıkayıp hastane çantası hazırlayamadım ya
Canım haftasonu bi başlasan yaparsın aslında. Ben de yavaş yavaş eşyalarımı ayırıyorum, haftasonu biter inşallah. Çantalaması kalacak çanta hazır demeye korkuyorum o yüzden çantanın yanına koyarım

Grup patır patır doğurmaya başladı 32+4 stres oldum kızlarrr daha hazırlıklarım filan hiç tam değil,evimi bok götürüyor.Felakat heyecanlandım
Sakin Derin nefes alıp başla kuzu gerçi sen daha erkensin ben 35+3. Anne yanım geldi eşimi bekliyorum kurmak için falan ohooo

Sakin Derin nefes alıp başla kuzu gerçi sen daha erkensin ben 35+3. Anne yanım geldi eşimi bekliyorum kurmak için falan ohooo
Bende az önce sipariş verdim bi taraflarım tutuştu dünden beri niye öyle oldum ki shsjsjsj

Grup patır patır doğurmaya başladı 32+4 stres oldum kızlarrr daha hazırlıklarım filan hiç tam değil,evimi bok götürüyor.Felakat heyecanlandım
Aramızda 3 gün var. Aynı şekildediyim. Daha valiz hazırlamadım ama hazırlarsam da çekerim diye korkuyorum. Ev temizlenecek, halılar yıkamaya gidecek, koltuklar yıkanacak derken nasıl yetiştirecem bilmiyorum daha dolabı gelmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…