- 22 Kasım 2022
- 4.294
- 5.171
- 88
Evet canım bana 5 litre içeceksin diyordu biliyorsun, ki içtim de. Sancıların 100ü vurmasını önledi o süreçte. Litrelik sulardan al 5 tane, doldurup doldurup içmeye calıs ben o şekilde içtim hepBütün gece yine sancı çektim kızlar, nidicard sabaha doğru kendini gösterdi, şimdi yine iyiyim... C cilekcanavari drcuğumuz dün beni az su içtim diye korkuttu 5-6 gün daha dayan sonra küveze girerse ağlıcan burlarda falan dedi. Daha önce hazırız demişti. Eşim de sen az su içtim dedin diye yaptı, seni korkutuyor bilerek su iç diye diyor
Sancıdan şüphelenen kızlar ya da kasılması olanlar bol bol su için gerçekten çok etkiliyor, kasılmaya sebep olan hormonun seviyesini kanda düşürüyormuş..
ben hala yıkayıp hastane çantası hazırlayamadım yaAy minimiğin kıyafetlerini attım yıkamaya teyseleriiiiikurutmalığa sermesi çok zevkli
Kızım 39+2 de doğdu ne bir sancı ne bir açılma ağustosun sıcağında artık doktorum bile dedi beklemeyelim diye valla hiç beklemek istemiyorum 40 ları ne yalan söyliimHahahah bende diyorum kesin ben bekleyeceğim gelmeyecek 40+ları görecekmişim gibi . Eşim de gün veriyor 28 Ekimde olacakmış
Güzelim ancak okuyabildim, hayırlısıyla gelsin inşallah bebişinŞu an yolunda ciğer geliştirici ve suni sancı yapılacak doktoruma muayene oldum 2 cm açıklık var hiçbir şey yapmadan bir kaç saat içinde iki cm açıklık olmuş bu iyi bir şey vajinal doğumu deneyelim dedi
Ben bi gün 2 tane aldım ölücem sandım mahvoldu midem. Yeni yazılanı alayım bakayım inşallah o kötü yapmazBaşka yan etkiler de var maalesef, ama zorla bence kullan benim değeri o arttırdı doktor bana da dedi 9ken çok düşük diye değerim diye. Günde iki başladık o yüzden
Ben de bugün ha gayret diyip attım makineye. Çanta hazırlama işi de var dimi yaben hala yıkayıp hastane çantası hazırlayamadım ya
Ben de hazırlamadım yıkamadım yeni yeni istetiyorum internetten hala nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum evimi taşıdım bi kısım eşyası orda bulunduğum yere hastane çıkışı filan istedim ama kendimi o kadar ortalıkta düzensiz bir hayatın içinde hissediyorum ki ne yapacağım bilmiyorum doğumum nerde olacak doğumdan sonra kalacak mıyım evime mi gideceğim bilmiyorum bana dua edin kızlar çok zorlanıyorum yardımcım da yok kendi başıma halletmeye çalışıyorumben hala yıkayıp hastane çantası hazırlayamadım ya
Ay yaşasın güzel bir doğum seni bekliyorŞu an yolunda ciğer geliştirici ve suni sancı yapılacak doktoruma muayene oldum 2 cm açıklık var hiçbir şey yapmadan bir kaç saat içinde iki cm açıklık olmuş bu iyi bir şey vajinal doğumu deneyelim dedi
Kızlar bu bahsettiğiniz değerler ferritin mi?Benimde şu an değerim 10 drum düşük günde ikiye çıkaralım ilacı dedi ama aşırı kabızlık yaptığı için içemiyorum. Doğumumda sezaryen olucak şimdi okuyunca bi korktum banada demir gakviyesi gerekmez inş sabahları tahine limon sıkıp içmeye başladım haftada bir de ciğer yiyoruminş işe yarar
Hayır hemoglobin ferritin zaten yerlerdeKızlar bu bahsettiğiniz değerler ferritin mi?
evet maalesef ben acele etmicm a şükür erken doğumdan bahsetmedi bu hafta sonu il dışında olcm haftaiçi hallederim inşallahBen de bugün ha gayret diyip attım makineye. Çanta hazırlama işi de var dimi ya
Canım haftasonu bi başlasan yaparsın aslında. Ben de yavaş yavaş eşyalarımı ayırıyorum, haftasonu biter inşallah. Çantalaması kalacak çanta hazır demeye korkuyorum o yüzden çantanın yanına koyarımben hala yıkayıp hastane çantası hazırlayamadım ya
SakinGrup patır patır doğurmaya başladı 32+4 stres oldum kızlarrr daha hazırlıklarım filan hiç tam değil,evimi bok götürüyor.Felakat heyecanlandım
Ay ben bayadır baktırmıyordum korktum şu an o zaman. En son ferritin 8di.sezaryen doğumda sıkıntı olmaz inşallah. Kan falan lazım olursa şimdiden bulayım birini kendimeHayır hemoglobin ferritin zaten yerlerde
Bende az önce sipariş verdim bi taraflarım tutuştu dünden beri niye öyle oldum ki shsjsjsjSakinDerin nefes alıp başla kuzu gerçi sen daha erkensin ben 35+3. Anne yanım geldi eşimi bekliyorum kurmak için falan ohooo
Aramızda 3 gün var. Aynı şekildediyim. Daha valiz hazırlamadım ama hazırlarsam da çekerim diye korkuyorum. Ev temizlenecek, halılar yıkamaya gidecek, koltuklar yıkanacak derken nasıl yetiştirecem bilmiyorumGrup patır patır doğurmaya başladı 32+4 stres oldum kızlarrr daha hazırlıklarım filan hiç tam değil,evimi bok götürüyor.Felakat heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?