- 18 Şubat 2025
- 737
- 944
- 18
Ayy evet ben de gerildim. 36.haftaya sağ salim ulaşırsam daha gergin olacam sanırım xjakdkkskskdKızlar şuan max doğum haftamız 36 grupta . Hepimiz hazırlıklarımızı ona göre yapalım. Benim 3 hafta kaldı
Kızlar şuan max doğum haftamız 36 grupta . Hepimiz hazırlıklarımızı ona göre yapalım. Benim 3 hafta kaldı
Ayy kızlar şenlendirin bugün buralarııı 2 bebemiz geliyorbenim bi taraflar tutuşmaya başladı 36ya geldim bi yandan çantada eksiklerimi kontrol ediyorum sürekli gel git herkes hazırlıklı olsunnn
ben inanıyorum benimki kasımda gelecek yani inşş
Benim gibisin canım başka şehirde çalışıyorum. Yarı evden ama Sonuçta Bebek için erken izne ayrılmadım. 34+5 te asıl evime ve doğum yapmak istediğim şehrime döneceğim.Ben de hazırlamadım yıkamadım yeni yeni istetiyorum internetten hala nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum evimi taşıdım bi kısım eşyası orda bulunduğum yere hastane çıkışı filan istedim ama kendimi o kadar ortalıkta düzensiz bir hayatın içinde hissediyorum ki ne yapacağım bilmiyorum doğumum nerde olacak doğumdan sonra kalacak mıyım evime mi gideceğim bilmiyorum bana dua edin kızlar çok zorlanıyorum yardımcım da yok kendi başıma halletmeye çalışıyorum
kanamanız olduğu halde yolculuğa izin verdi mi doktorunuzBenim gibisin canım başka şehirde çalışıyorum. Yarı evden ama Sonuçta Bebek için erken izne ayrılmadım. 34+5 te asıl evime ve doğum yapmak istediğim şehrime döneceğim.
Gel gör ki son iki gecedir hafif lekelenme gibi kanamam oldu. Doktor sancım yok diye bir hafta istirahat verdi.
Yalnız değilsin bi şekilde yoluna koyacagız
Kendime hala gecelik vs bile almadım denemeye gitmek riskli diye. İnş bebişlerimiz bekler zamanını sağlıkla yerlerinde gelirler kucağımıza.
Ay valla doğru kız patır patır dökülüyoruz hakkımızda hayırlısıı
2 saat önce 5 cm olmuştu birazdan yine gelicek doktorumAçılman arttı mııı
Maşallah güzel gidiyor demi inşallah hayırlısıyla hemen kucağına al2 saat önce 5 cm olmuştu birazdan yine gelicek doktorum
Aslında doktor ile son konuştuğumuzda lekelenmelerim durmuştu. Şu iki gecedir gelmiş. İki gün toplam 4000 adım atmışım ve yoruldum aslındakanamanız olduğu halde yolculuğa izin verdi mi doktorunuz
Kuşum ben ikisine de okeyim ya sağlıkşa gelsin de hangisi olması gerekiyorsa o olsun kafası hiç düşünmedim. Doktorum da normalde vajinal doğum tercih ediyor ama bana şimdiye kadar yorumda bulunmadı çünkü herşey vajinal için uygun gitse de hep erken doğum riskimiz oldu. Tek dediği öyle bir durumda şu an suni sancı sana uygun değil. Ama artık haftamız ilerliyor bebişin değerleri iyi giderse önceliği ona verir gibi. Öyle olsa bile kendiliğinden gelmesini büyük olasılıkla bekleyemeyeceğiz. Ya suni ile tetiklenmeye çalışılacak ya da sezeryan gibi.
Aman allah grubun adını ekim anaları yapcaz bu gidişleay saati belli mi arkadaşım sezaryen normal mi bilgilendir bizi
Ayyy hadi sağlıkla gelsin kuzunvalla Ekim anaları oldu resmen grup
Aaaa neden noldu sancı mı su mu başka bir şey mi? Sağlıkla gelsin inşallah
Yaa hadi bakalım sağlıkla kavuşun miniğinle iyi oldukça bize de haber ver güzel haberler bekliyoruz
Ayyy sağlıkka doğsun, kolay bir doğum olsun inşallahSancı mı başladıı??
Neeeeeemerveeeee. Sağlıkla doğur canım benim..
Kızz nolduuu sancın mı çıktıı sen de eleniyorsun korkmaya başladım artık sıra bende gibi 36ya geldimcanım benim sağlıkla gelsin miniğin haber et bize de
Kızlar herşey yolundaydı aslında hatta doktorum nst görünce gelmicek bu çocuk dedi. Ama kilo almamış damarlarında kan akışı bozulmuş alt sınırda daha fazla beklememiz büyük risk dedi. Çatı muayenesi yaptı normal doğuma müsaitsin dedi. Ben de normal istiyordum zaten. Muhtemelen sabaha ancak doğacak minik kuşum çünkü hiç sancım yokAaaa sağlıkla doğur kucağına al inşallah
bugün iki bebemiz mi oluyor çok heyecanlı
ben haftaya 36. haftayı geçmiş olucam ve 10 saat yola çıkıcamAslında doktor ile son konuştuğumuzda lekelenmelerim durmuştu. Şu iki gecedir gelmiş. İki gün toplam 4000 adım atmışım ve yoruldum aslındaVajinal mantar da var.
en geç 35 te dönmüş ol dedi. Yola çıkmadan da şu anki şehirdeki takipli doktora görüneceğim, son kontrol.
Yol 4.5 saat ve arabada yarı yatar pozisyonda gitmeyi planladık. Bakalım inşallah hepimize sağlıkla geçsin bu günler.
Kız ne oldu böyle? Allah'ım bizim kızlar bir anda doğurmaya başladıKızlarrrr benim yatışım yapıldı, DOĞURUYORUMMMM
Kızlar herşey yolundaydı aslında hatta doktorum nst görünce gelmicek bu çocuk dedi. Ama kilo almamış damarlarında kan akışı bozulmuş alt sınırda daha fazla beklememiz büyük risk dedi. Çatı muayenesi yaptı normal doğuma müsaitsin dedi. Ben de normal istiyordum zaten. Muhtemelen sabaha ancak doğacak minik kuşum çünkü hiç sancım yokciğer geliştirici de yapıldı ne olur ne olmaz diye. Aklıma gelen bunlar şu an her şey yolunda heyecanla yattım bekliyorum C cilekcanavari Puxhu haber ver demiştiniz
Sağlıkla kavuşun güzel haberlerini bekliyoruz senindeKızlarrrr benim yatışım yapıldı, DOĞURUYORUMMMM
yok kendim yapmayacagim esimle yapiyoruz yardimlasip koltuk temiz aslinda ama uzerinden bi gecmek lazim o is esimin. dolaplarida esimle yapacagimda ic kisminda yiyecekler olan bolumleri kendim yapmam lazim koydugum duzen karismasin diye geri kalani esimde o da ya iste oluyor ya da baska bisey cikiyor hafta sonu ayarlayip calistirayim evde esimikoltuk yıkaması ve dolap silmesi için birinden yardım al bence imkanın varsa ya da eşin yapsın , riske atma
Admin olmak bunu gerektirir dedim önce ben doğurdum ahsjsjKızlar geçenlerde uyku tutmayınca .. anneleri grubun mesajlarını okuyordum. İşte kasım annelerini okudum korktum herkes sancılanıyor doğuruyor fln diye. Biri de demişti onların admini de erken doğurdu zatenbizim admin yolu açtı biz peşinde gidiyoruz resmen. Puxhu senden ötürüüğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?